reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ach śpij kochanie ....

reklama
marta moja mala spi nadal 2 razy tak po okolo 1h;
super ze udalo sie malej zasnac samej - oby tak dalej :)

margarett moja mala nie pija zadnego mleka z butli; jezeli chodzi o mleczne produkty to mamy rano cyc, potem jogurt na II sniadanie, czasami na deser owoce z jogurtem lub twarozkiem (sloiczkowe) i kaszka przed spaniem; nie ma potrzeby zeby dodawac sztuczne mleko ; zreszta tak samo mialam z michalem - nigdy nie zaznal mleka innego niz matczyne :)

To wytłumacz Natalce, że sen to zdrowie - na pewno zrozumie:-) :-) .
że tez o tym nie pomyślałam ;-);-);-):-D:cool2:
Dzięki idzia, chyba tez sobie odpuszczę i nie będę sprawdzać tych mlek po kolei ( a taki miałam plan:-)), które nie uczula i po prostu kaszka, jogurci, potem dojdzie żółty serek i bezie gucio :-D;-) Dzięki :-)

margarett nie ma za co - mysle ze bedzie dobrze bez tego mleczka :)

a wracajac do tematu spania :-) to moja mala dzisiaqj po poludniu spala 2,5h - nie miala tak pewnie juz od pol roku ... ale fakt ze od kilku dni wczesnie wstawala wiec pewnie musiala odespac :)

u nas dziwnie sie dzieje z dziennymi drzemkami, noc jest oki, od 19 do 8 rano, bez pobudek, luzik, za to w dzien czasami spi godzine, wczoraj spal az 3, czasami jedna drzemka, czasami trzy, staram sie trzymac jego pór spania ale cos sie Antosiowi rozrgulowało.

U nas do zmiany czasu zazwyczaj były 3.
A po, wszystko się pokręciło. Teraz jest 1 lub 2. Zalezy tez od tego, czy Jagoda wstaje ze mną ok 6, czy pośpi sobie aż do 7 ;p
Za to soą to dłuższe drzemki

Kiedyś, chyba papajka, pisała o jedzeniu przed snem w dzień.
Wypróbowałam. Jagoda na głodniaka śpi ok pół godziny. Teraz dostaje pół jabłka ok pół godziny przed snem i śpi min godzinę :)

Ty się lepiej moimi pomysłami w tym temacie nie sugeruj :)

Bo co jak co, ale jeśli chodzi o sen Jagody, to ja już głupia jestem :)
Tak sobie tylko czasami coś wymyślam ;p
Czasmi się sprawdza. Zdecydowanie częściej nie ;p

reklama
Do góry