reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Hej:-)
My z mężusiem staramy się już od tygodnia. Pojutrze miesiączka, zobaczymyczy się udało.
Życzę wszystkim staraczkom dużo, dużo szczęścia i oczywiście fasolki.:-D

reklama
Joaśka no gratulacje!!! :)) pozazdrościć tylko że tak szybko sie wam udalo ;)
kinusia a jak u ciebie? ale ci suwaczek zapiernicza! niedawno co zobaczyłaś II kreski na tescie :) a tu juz widze 26 tydzien ciazy :-)

reszta dziewczyn odzywac się co u was?
wątek zamiera...
Pozdrawiam
p.s. nadal nie tracę wiary że sie uda.. ;)

Kinguś, to prawda :tak: Czas leci, dopiero co zobaczyłam pozytywny teścik, a tu już 26 tydzień :-D
Mały kopie ile sił, jest zdrowy i super sie rozwija :tak::-)
Nie trać nadziei kochana, ja nie traciłam i w końcu się udało, choć swoje wyczekałam :-)
Wierzę, że przyjdzie czas i Ty zobaczysz swoje II kreseczki :tak:

Zostawiam fluidki :tak:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dziewczyny kochane, głowy do góry.
Trzymam za Was mocno kciuki!!! :tak::tak::tak:

Kinguś, to prawda :tak: Czas leci, dopiero co zobaczyłam pozytywny teścik, a tu już 26 tydzień :-D
Mały kopie ile sił, jest zdrowy i super sie rozwija :tak::-)
Nie trać nadziei kochana, ja nie traciłam i w końcu się udało, choć swoje wyczekałam :-)
Wierzę, że przyjdzie czas i Ty zobaczysz swoje II kreseczki :tak:

Zostawiam fluidki :tak:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dziewczyny kochane, głowy do góry.
Trzymam za Was mocno kciuki!!! :tak::tak::tak:
fluidki złapałam! :))) dziekujemy
no mam nadzieje że i ja się w końcu doczekam Kinia.
Pozdrawiam ciepło!

Wpadam do Was aby poczytać szczęśliwe historie i nałapać dobrych ciążowych fluidów oraz 3mać kciuki za inne starające się pary! Mamy 14 miesięcznego synka i bardzo chciałabym już zajść w drugą ciążę aby miał rodzeństwo a my drugiego słodkiego szkraba. Wiem, że nie będzie lekko... Ciąża ma swoje "uroki" a z dwójką dzieci to już nie przelewki. Mimo to 3majcie i za mnie kciuki, bardzo proszę, bo nie mogę się już doczekać. Starania czas zacząć!

Wpadam do Was aby poczytać szczęśliwe historie i nałapać dobrych ciążowych fluidów oraz 3mać kciuki za inne starające się pary! Mamy 14 miesięcznego synka i bardzo chciałabym już zajść w drugą ciążę aby miał rodzeństwo a my drugiego słodkiego szkraba. Wiem, że nie będzie lekko... Ciąża ma swoje "uroki" a z dwójką dzieci to już nie przelewki. Mimo to 3majcie i za mnie kciuki, bardzo proszę, bo nie mogę się już doczekać. Starania czas zacząć!
witaj! 3mam kciuki oczywiści &&&&&&&&&& :)

Pozdrawiam was tu wszystkie
ale tu pusto..

reklama
Witam wszystkie Staraczki :) Od pewnego czasu czytam forum, wczoraj dopiero zarejestrowałam się, więc jestem 'nowa';) i oczywiście bardzo chciałabym dzidziusia. W zeszłym miesiącu po raz pierwszy miałam tę wielką nadzieję.. i kiedy dostałam okres poczułam się jakby mi coś odebrano..łzy mi same z oczu kapały, może jestem przewrażliwiona...było mi strasznie smutno. W tym miesiącu notorycznie przymuszałam mojego ukochanego ;) ( on bardo kocha i chciałby mieć dziecko, ale ma obawy - jak sobie poradzimy - praca, finanse itp. ale ja jestem zdania, że jeśli się człowiek nastawia i otwiera na to co dobre, i myśli pozytywnie, to wszystko będzie dobrze, a 'nowe życie' jest najważniejsze ;)
Teraz czekam ze zniecierpliwieniem i nadzieją, w tym tyg. powinnam mieć okres i jeśli nie przyjdzie to zrobie test.. A jeśli chodzi o oznaki, które wskazywały by, że to już.. piersi bolą mnie jak nigdy i urosły..to chyba nie wyobraźnia...mam nadzieją...no i nie dostaje szału jak przed niemal każdym okresem ;)..nie wiem, nigdy nie byłam w ciąży,nie wiem czego się spodziewać.
Pozdrawiam gorąco i wszystkim z całego serca życzę powodzenia :)

Do góry