reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Hej:-)
My z mężusiem staramy się już od tygodnia. Pojutrze miesiączka, zobaczymyczy się udało.
Życzę wszystkim staraczkom dużo, dużo szczęścia i oczywiście fasolki.:-D

reklama
Joaśka no gratulacje!!! :)) pozazdrościć tylko że tak szybko sie wam udalo ;)
kinusia a jak u ciebie? ale ci suwaczek zapiernicza! niedawno co zobaczyłaś II kreski na tescie :) a tu juz widze 26 tydzien ciazy :-)

reszta dziewczyn odzywac się co u was?
wątek zamiera...
Pozdrawiam
p.s. nadal nie tracę wiary że sie uda.. ;)

Kinguś, to prawda :tak: Czas leci, dopiero co zobaczyłam pozytywny teścik, a tu już 26 tydzień :-D
Mały kopie ile sił, jest zdrowy i super sie rozwija :tak::-)
Nie trać nadziei kochana, ja nie traciłam i w końcu się udało, choć swoje wyczekałam :-)
Wierzę, że przyjdzie czas i Ty zobaczysz swoje II kreseczki :tak:

Zostawiam fluidki :tak:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dziewczyny kochane, głowy do góry.
Trzymam za Was mocno kciuki!!! :tak::tak::tak:

Kinguś, to prawda :tak: Czas leci, dopiero co zobaczyłam pozytywny teścik, a tu już 26 tydzień :-D
Mały kopie ile sił, jest zdrowy i super sie rozwija :tak::-)
Nie trać nadziei kochana, ja nie traciłam i w końcu się udało, choć swoje wyczekałam :-)
Wierzę, że przyjdzie czas i Ty zobaczysz swoje II kreseczki :tak:

Zostawiam fluidki :tak:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dziewczyny kochane, głowy do góry.
Trzymam za Was mocno kciuki!!! :tak::tak::tak:
fluidki złapałam! :))) dziekujemy
no mam nadzieje że i ja się w końcu doczekam Kinia.
Pozdrawiam ciepło!

Wpadam do Was aby poczytać szczęśliwe historie i nałapać dobrych ciążowych fluidów oraz 3mać kciuki za inne starające się pary! Mamy 14 miesięcznego synka i bardzo chciałabym już zajść w drugą ciążę aby miał rodzeństwo a my drugiego słodkiego szkraba. Wiem, że nie będzie lekko... Ciąża ma swoje "uroki" a z dwójką dzieci to już nie przelewki. Mimo to 3majcie i za mnie kciuki, bardzo proszę, bo nie mogę się już doczekać. Starania czas zacząć!

Wpadam do Was aby poczytać szczęśliwe historie i nałapać dobrych ciążowych fluidów oraz 3mać kciuki za inne starające się pary! Mamy 14 miesięcznego synka i bardzo chciałabym już zajść w drugą ciążę aby miał rodzeństwo a my drugiego słodkiego szkraba. Wiem, że nie będzie lekko... Ciąża ma swoje "uroki" a z dwójką dzieci to już nie przelewki. Mimo to 3majcie i za mnie kciuki, bardzo proszę, bo nie mogę się już doczekać. Starania czas zacząć!
witaj! 3mam kciuki oczywiści &&&&&&&&&& :)

Pozdrawiam was tu wszystkie
ale tu pusto..

reklama
Witam wszystkie Staraczki :) Od pewnego czasu czytam forum, wczoraj dopiero zarejestrowałam się, więc jestem 'nowa';) i oczywiście bardzo chciałabym dzidziusia. W zeszłym miesiącu po raz pierwszy miałam tę wielką nadzieję.. i kiedy dostałam okres poczułam się jakby mi coś odebrano..łzy mi same z oczu kapały, może jestem przewrażliwiona...było mi strasznie smutno. W tym miesiącu notorycznie przymuszałam mojego ukochanego ;) ( on bardo kocha i chciałby mieć dziecko, ale ma obawy - jak sobie poradzimy - praca, finanse itp. ale ja jestem zdania, że jeśli się człowiek nastawia i otwiera na to co dobre, i myśli pozytywnie, to wszystko będzie dobrze, a 'nowe życie' jest najważniejsze ;)
Teraz czekam ze zniecierpliwieniem i nadzieją, w tym tyg. powinnam mieć okres i jeśli nie przyjdzie to zrobie test.. A jeśli chodzi o oznaki, które wskazywały by, że to już.. piersi bolą mnie jak nigdy i urosły..to chyba nie wyobraźnia...mam nadzieją...no i nie dostaje szału jak przed niemal każdym okresem ;)..nie wiem, nigdy nie byłam w ciąży,nie wiem czego się spodziewać.
Pozdrawiam gorąco i wszystkim z całego serca życzę powodzenia :)

Do góry