reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

HEJ Dreams... co twoje to twoje -nic nikomu do tego . Ja byłam w twoim wieku jak urodzilam synka , i bylo super .Glowa do gory i rób swoje powodzenia .OLIWKA

reklama
Nie wiem, czy i ja mogę się dopisać w tym topicu, bo w sumie starania m o ż e zaczniemy w lipcu. Może - bo nie wiemy, co nam może jeszcze "wyskoczyć" ;)
Ale witam wszystkich, z niektórymi się już poznałam, z innymi dopiero się poznaję :laugh:
Powodzenia wszystkim starającym się - rychłego zafasolkowania :D
A na razie - miłego dnia :D

Hej Dreams...! Wiek naprawdę nie ma znaczenia, mam koleżankę, która wpadła mając 16 lat teraz ma 20 i 2 śliczne córeczki, a takiego zaangażowania i cierpliwości można jej i jej mężowi pozazdrościć! Dziwuszki są świetne - radosne, żywe i bardzo kochane! Tak więc się nie przejmuj! Ze wszystkim dasz sobie radę ;) Ważne to chcieć...
A co do Luteiny to ja mam brać przez 10 dni 3xdziennie pod język od 16 do 25 dnia cyklu. Paskudztwo! Dziś zażyłam pierwszą!

Witajcie!
jestem tu po raz pierwszy!i to co tu zobaczylam/przeczytalam, juz teraz mi pomoglo!co u mnie?mam 23 lata i staramy sie z mężem o dzidziusia (tak na poważnie) już ponad rok, około 15 miesięcy. wczaeśniej bralam pigułki, ale to raczej nie od tego .rok temu przeszlam operacje usunięcia dwóch torbieli dermoidalnych z jajnika. później okazalo sie że mam podwyzszoną prolaktynę i bralam bromergon!tak bardzo już tesknię za maleństwem w moich ramionach! :(. mam nadzieje że obecnosc na tym forum dodoa mi wiary że w końcu zajdę w ciążę. i wiecie co??z awodu jestem położną, jak na codzień widzę kabietki z brzuszkami, to zaczynam sie załamywać momentami :(
pozdrawim serdecznie wszystki starające sie i zyczę słodkich owoców dla nas wszystkich!
Elunia

Witam Cię Elunia w naszej armii!!! ;)
Zaglądaj do nas jak najczęściej, kiedy Ci będzie smutno i kiedy będziesz w dobrym nastroju, żeby się podzielić smutkami i radościami.
Pozdrawiam!!

Witaj Elunia!!! Z nami wszystko się uda, bo my jesteśmy niezlą grupą wsparcia ;) myśl pozytywnie - wszystko będzie dobrze :) Pozdrawiam serdecznie :) Papa

Witaj wśród nas !!!!!!!!!!!
Z nami jest wesoło :D i szybko odchodzą smutki-zobaczysz!!!!!!!!!!!!
Trzymam kciuki za twoją fasolkę. Głowa do góry a będzie dobrze. Całuski

reklama
Do góry