reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

hej Nowa!!! To kiedy był ślub? o ile dobrze liczę to 7 sierpnia ... też mieliśmy taki zamiar na początku, ale pobraliśmy się 14.08. :laugh: to mamy podobny staż!!! pozdrawiam

reklama
Witaj Dorciu!
co to zajści aw ciąże w trakcie @, to teoretycznie jest to możlie, ale praktycznie takie przypadki sa bardzo rzadko. co sprawia że sie jesdnak zachodzi w ciążę w trakcie miesiączki? jakaś nietypowa sytuacja, która spowoduje uwolnienie jajeczka, np duży stres czy gorączka.
moja znajoma przez dwa lata nie mogla zajśc w ciąże, w końcu jak sie przxeziąbiła, dosltla gorączki i zafasolkowala, dziś ma śliczmego berbecia :)

dzięki waszej :) :) i mojego mężusia (niezbędnej) pomocy ;D ;D udało mi sie wstawic paseczki :)
dzięki wielkie!! podoba mi sie tu coraz bardziej :)
i wogóle dzisiaj jestem szczęśliwa :) :) może to coś znaczy... :) :)

Super Elżbietka tak trzymać!!!!!!!! pozdrawiam gorąco, nawet nie wiesz jak ja się cieszyłam jak założyłam suwaczek. Normalnie jakbym stała się członkiem jakiejś dużej i wesołej rodzinki. buziaczki

Dokładnie 7 sierpnia Izabelka :D Ale ja chciałam 19 czerwca, ale się nie dało :)
Ale 7 to ponoć szczęśliwa liczba ;)

Czyli niedługo pierwsza rocznica :) Strasznie chciałabym, żebyśmy jakoś ten dzień uczcili... Zobaczymy :)

Lecę do pracki :) Pozdrawiam i życzę miłego dnia :)

fajnie dziewczynki....wymyslcie jakas niespodzianke mezusiom z okazji rocznicy
ja tez jestem sierpniowa mezatka...bralismy slub 30 sierpnia ale 2003r. Wiec mi niebawem stuknie 2 lata...ale ten czas zasuwa.... :)

Czesc Dziewczyny
Chce dolaczyc do forum. Milo jest powspierac sie razem. Razem z mezem zaczelismy sie starac o fasolke dopiero m-c temu a ja juz marze o malenstwie.
Ciesze sie ze mozna sie z Wami dzilec refleksjami. Oby tak dalej, pozdrawiam cieplutko

reklama
Do góry