reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Wszystko pozałatwiałam,teraz robię sobie bułeczkę i za 10 minutek uciekam na autobusik:-p.
Nie chce mi się cholernie,ale jak trza to trza,nie?

ewulek ,5 m-cy to jeszcze nie powód do niepokoju.Część kobiet zachodzi w ciążę w pierwszych miesiącach starań,a część troszkę później.Nie martw się i działaj.:happy2:
A tak w ogóle to witaj wśród nas.:-)
elza ,witam Cię.Powodzenia na egzaminie jutro i nie stresuj się,choć wiem,że łatwo się mówi...Dasz radę!!!:tak:
asialc ,witam Cię!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wagnies ,ja z urlopu wróciłam 2 tygodnie temu,ale przydałyby mi się jeszcze jakieś dni wolnego...:happy2:

I znów przez 8 godzin lakierować...:wściekła/y:
Do wieczorka kochane.
Miłego dnia życzę. :happy2:

reklama
witam mile panie !!!!
wszystkie was serdecznie pozdrawiam !!!
milego poczatku tygodnia, milego tygodnia i byle do piatku ;-)
ale mam postow do nadrobienia;-) ciocie forumki nie spia...teraz trzeba czytac ok. 50 stron, to juz prawie jak ksiazka;-)
ma ktoras ochote na skrot, taki jaki kiedys elza zrobila, bo elzy nie bede dobijac...i tak dech ledwo lapie ze zdenerwowania;-):-)
elza...powodzenia:-)

Czesc dziewczyny, milego dnia. Moj wysilek poszedl na marne. Wredna @ nadeszla, trudno. Moze kiedys sie uda, teraz bede probowac do 06.09. potem maz wyjedzie na 6 miesiecy. Nastepne starania zaczniemy w marcu i kwietniu potem znowu 6 miesiecy przerwy i tak w kolo.Ale chociaz mam jedno dziecko , to i tak duzo - pocieszam sie tak , bo inaczej zwariuje.

Hej dziewczyny. Znalazłam chwilę czasu.
Dostałam dziś smsa od koleżanki, że urodziła synka przez cc. Cieszę się bardzo, że maluch zdrowy, ale i zazdroszczę,że to nie ja. I jakie to wogóle ma znaczenie, że koleżanka chciała córeczkę? Ma swoją dzidzię, a dziewczynka będzie następnym razem.
wagnies gzie pracujesz? Którędy jedziesz do pracy? Ja też boję się korków, bo moja praca w dużej mierze polega jednak na jeżdżenu z jednej części miasta do drugiej. :-(

Ja juz wrocilam do domku.... myslalam ze dostane szalu za kierownica!!!:wściekła/y::szok:
Gdzie nie wjechalam wszedzie korki. Musialam przejechac z pracy na drugi brzeg Wisly bo mialam telefonik do odbioru i odcinek ktory powinnam pokonac w jakies 30 minut jechalam ponad 90 minut!!!!!!

Kiniusia to milej pracki zycze! A urlopu to chyba zawsze nam bedzie malo:-(

Lenna oj tak... duzo do nadrobienia:tak: w sumie to nie pamietam kiedy bylas ostatnio i nie wiem odkad trza strescic "nasza powiesc" ;-)

Beata kurcze... przeciez w koncu musi nam sie udac!!!!

Antiope ja dojezdzam do pracy z Kurdwanowa na aleje (dzis do pracy jechalam godzine, a normalnie jezdze jakies 20-30 minut).... natomiast z pracy musialam jechac w okolice M1 - JECHALAM TAM PONAD 90 MINUT!!!!:wściekła/y::szok::growl: co za idioci rozkopali w jednym ciagu ulicy dwa wazne miejsca! Nawet nie ma jak objazdu zrobic - jutro sprobuje przez Lasek Wolski....

Ewulek ja jestem po slubie prawie 4 lata i tak z przerwami sie staramy... wiec Twoj 5 cykl to naprawde nie duzo. Ale wierze ze w tym roku bedziesz miala swoja fasolke.

Dzieki dziewczyny za slowa otuchy, same wiecie jak to jest ze jak sie chce dzidzi to najlepiej zeby dwie kreseczki pojwily sie prze pierwszej probie buziaki

Czesc:-)
U mnie bez zmian @ nie ma . Dzisiaj wypada 56 dc. Od dwoch dni pobolewalo mnie podbrzuszeale tak delikatnie jakby motylki tam byly.;-):-p
Chyba pocekam do nast tyg i zaniast betki wybiore sie do gin. Dzwonilam dzisiaj w jednym punkcie powiedzieli mi 41 zl za bete a w przychodni...dziwne... nawet nie wiedza czy robia cos takiego. Pani w recepcji mi powiedziala tak...a skad ja moge wiedziec?....masakra.
Zazywam kwas foliowy w razie czego. Troche chodze senna w ciagu dnia. Ale sie nie nakrecam.Jesli mamy miec bejbika to bedziemy go miec .
Pozdrawiam was wszystkie.:-):-):-)

Bastra, w takim razie zaciskam kciuki coraz mocniej ;-) Co za kobieta w tej recepcji? A kto ma wiedzieć jak nie ona?! Ludzie....

ewulek, będzie dobrze. Dzieciątko przyjdzie do Was w najbardziej właściwym czasie dla siebie. Już na pewnot gdzieś tam jest i wybiera sobie rodziców :-)

Beata, a może następnym razem się uda ;-):tak: Nigdy nic nie wiadomo :-)

Mój test owulacyjny dzisiaj wyszedł negatywny. Pewnie wczoraj była ostatnia szansa w tym miesiącu więc zobaczymy :-)

reklama
Do góry