reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie,ja tylko na chwilke przywitac sie i zaraz spadam do lozeczka na przytulanko:) Jestem troche padnieta bo dwa dni sparztalam z przerwami na starym mieszkanku po remoncie choc za kilka dni kolejny remont.
Bastra w kazdej przychodni gdzie jest punkt pobran krwi ci zrobia to,ja placilam 25 zl.
Dobranoc

reklama
Kiniusia kochana witaj spowrotem . :-):-):-):-):-):-) :-):-):-):-):-):-):-).

Iwonko witaj. Owocnego przutylanka :-) :-) :-)

IWONKO ,witam Cię.Z Tobą też jeszcze nie miałam okazji się poznać,ale to także jest do nadrobienia.Podobnie jak Ilonka,ja także życzę Ci owocnego przytulanka.Pozdrawiam.:-D:-D:-D

ILONKO ,Ciebie wciągnęła seria Harrego,a mnie zwierzaki,przedwczoraj kupiłam sobie szynszylka.Jest słodki.Z tymi prezentami to super.:-D:-D:-D

Ach zapomnialam wam napisac jak moj kochany wczoraj pojechal sobie do Arkadi CH i wszedl do knajpki cos przekasic i na piwko male:tak:,podlecialy dwie mlode siksy w mini i zaczelu mu mowic ze jest promocja jak zamowi sobie danie obiadowe w postaci steka i ziemniaczki z surowka to dostanie 1 litr piwa do tego:-) wiec co oczywiscie zamowil,a jak przyszlo mu za placic rachunek to szczeka mu opadlaa bylo to 89zl.:szok::szok::szok: gry sobie juz nie kupil a po nia pojechal:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Pozdrawiam serdezcznie i slodkich kolorowych snow zycze :-):-):-):-):-):-):-):-)

Kiniusia dziekuje serdecznie
Idarnowska tobie rownierz dziekuje
Oby wszystkim nam te przytulanka za owocowaly jak naj szybciej:)))
Dobra bo ja chyba nie odejde do tego kompa,a jeszcze musze obskoczyc kilka watkow....A mam pytanko,jak jest sluz przezroczysty i ciagliwy jak bialko jaja kurzego to swiadczy o dniu plodnym??????

Iwonko ,Ze wszystkich źródeł jakie znam i z własnego doświadczenia mogę Ci pogratulować śluziku (dziwnie to brzmi) i co się z nim wiąże dni płodnych-DZIAŁAJ!!!:tak:;-)

Kiniusia super z tym szynszylkiem :-):-):-):-). pewnie jest słodziutki tak jak piszesz :tak::tak::tak:

Iwonko taki sluz to znaka dni płodnych ;-);-);-);-)

Ok dzieki kochane ,to zmykam brac sie do roboty:) Jakis komar mnie wlasnie po ciachal po nogach,Spadam spac,Jeszcze raz mowie DOBRANOC

reklama
Do góry