reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witajcie:-)Pracujacym zycze milego dnia w pracy:-):-):-):-):-):-):-)
My spalismy dzis do 8:00 choc mi i tak bylo malo snu
Wczoraj dziecko znow przyszlo do nas w nocy ze w koncu tak mi jakos bylo ciasno ze wzielam ja i poszlam spac z nia w jej pokoju a tatus zostal sam

Elza trzymam kciuki o 16:00:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Beatka troche ci sie nie dziwie,mam nadzieje ze za ciazysz za nim mazy wyjedzie.Zycze ci tego z calego serca:-):-):-):-):-):-)
My spalismy dzis do 8:00 choc mi i tak bylo malo snu

Elza trzymam kciuki o 16:00:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Beatka troche ci sie nie dziwie,mam nadzieje ze za ciazysz za nim mazy wyjedzie.Zycze ci tego z calego serca:-):-):-):-):-):-)
Jestem NieSamowita :-):-):-):-) Tylko tak bardzo zajmuje sie "staraniem" o dzidziusia, ze nie mam czasu zagladac na bb;-);-);-);-);-). Tak eksploatuje mojego ukochanego, ze biedak powoli traci sily...................

...ale traci je w przyjemny sposob. Jak Twoje przygotowania do ślubu.Z tego co czytam to zajmuja wszystkie Twoje mysli :-):-):-):-):-)
Goraca buzaiaczki dal pozostalych staraczek:-):-):-):-):-)

Goraca buzaiaczki dal pozostalych staraczek:-):-):-):-):-)
Dzieki Iwonka, Mam Nadzieje Ze Teraz Sie Uda- Ale Juz Sie Nie Bede Tak Nakrecac, Bo Szkoda Zdrowia. Wyjdzie To Bobrze Jak Nie To Trudno, Najwazniejsze Ze Mam Syna, A Potem Sie Zobaczy. Ale Zal Zostanie, Kurcze My Jestesmy Stworzone Aby Rodzic Dzieci. Idziemy Na Plac Zabaw Milego Dnia Wszystkim Zycze. Dzieki Za Wsparcie.
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Dzień dobry wszystkim staraczkom!!! 

Dzisiaj mam zajefajny humor i rozpiera mnie energia.Byłam już na mieście,na zakupach i obiadek już prawie zrobiony.
Asiu ,.............trzymam kciuki.........;-)
Elza ,trzymamy kciuki mocno zaciśnięte!!!
Dziewczynki ,idę kończyć obiadek i za chwilkę do pracy

.
Buziaki dla wszystkich bez wyjątku!!!

Dzisiaj mam zajefajny humor i rozpiera mnie energia.Byłam już na mieście,na zakupach i obiadek już prawie zrobiony.
Asiu ,.............trzymam kciuki.........;-)
Elza ,trzymamy kciuki mocno zaciśnięte!!!
Dziewczynki ,idę kończyć obiadek i za chwilkę do pracy

Buziaki dla wszystkich bez wyjątku!!!

Puchatka
Majowe mamy'08
witajcie ja tylko tak zaglądam żeby powiedzieć że jestem i żyję i w papierach nie utonęłam ale nie mam ochoty nic pisać
teraz sobie czekam na @ i na HSG i co ma być to będzie buziołki dla Was babeczki

iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Zmykam do lozexczka bo nadciaga wielka burza.Dobranoc
reklama