reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
To ja tez sie witam o poranku.
Siedze juz w pracy i popijam kawke. Alez czeka mnie przez najblizsze 2 miesiace mordega z dojazdami... od dzis rozkopali najwazniejsza ulice w miescie w efekcie jechalam do pracy prawie godzine i az boje sie myslec co bedzie jak skoncza sie wakacje, przyjada uczniowie a potem studenci:szok::szok::szok:

Kiniusia strasznie sie ciesze ze jestes z nami!!!!!!
Idarnowska fiu fiu fiu... jakie prezenty... a ja teraz mam problem bo chcialabym mezusiowi kupic jakis prezencik na nasza rocznice i nie mam pomyslu :-(
Asialc super ze wakacje sie udaly i odpoczeliscie troche.
Bastra i jak betka?
Ataata to rzeczywiscie wszystki uroki ciazy juz zaliczylas ;-) to teraz do konca juz chyba bedzie spokoj bo limit wyczerpalas;-):tak:

I ja sie melduje:-)u mnie pochmurno ale nie pada.Wczorajw koncu nic nie bylo bo moj juz spal a ja taka padnieta tez bylam po tym sparzataniu ze jak moje dziecko sie przebudzilo i musialam do niej isc to tez usnelam w sekunde i spalam z dzieckiem do rana:tak::-D
Milego dnia zycze drogie panie:tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Witam się i ja! :-D

Ja jak zwykle dopiero wstałam,bo dopiero na 14 do pracy.:happy2:
Muszę wyjść na miasto i pozałatwiać kilka spraw,a tak mi się nie chce...:eek:
Najchętniej powtórzyłabym sobie urlop na jakieś 2 tygodnie i loeniuchowałabym całe dnie:-p:happy2:.
No dobra,czas się zbierać...:wściekła/y:

Wagnies ,ja także się baaardzo cieszę:-D.
Iwonko ,to może jak nie wczoraj,to może dzisiaj...?:happy2:
Niesamowita ,witam Cię.

Pozdrawiam Was baaardzo serdecznie!!!
Miłego dnia życzę!

Czesc dziewczyny:-)! dzis odwazylam sie napisac , ale od jakiegos czasu wiernie sledze forum- tez staram sie o dzidzie ale narazie bezskutecznie ale nie trace nadziei, u mnie pogoda nie za fajna pochmurno ale narazie nie pada! pozdawiam

Witam Kobietki:-):-):-):-)
Ja juz w pracy, troche spiaca, ale atmosfera jest tu bardzo mila, wiec dobrze to znosze. Probuje sie uczyc przed jutrzejszym egzaminem a stresa mam jak cholera.
W Bieszczadach bylo bardzo fajnie. Pojechaliśmy ze znajomymi i wykorzystalismy czas na maksa, bo nie wiem kiedy uda sie nam znowu coś takiego zaplanowac.
Wszystkie was caluje, zycze spokojnego tygodnia i macham, macham:-)

Dzień dobry! :-)

Ilonka, no to trzymam kciuki za testowanko :-) Spóxnione ale szczere WSZYSTKIEGO DOBREGO KOCHANA! :-)

Iwonka, szkoda, ze wczoraj nic z tego nie wyszło, ale dzisiaj działaj ;-) Szkoda by było zmarnować taką szansę :tak::-) A co u Was tyle remontów?

wagnies, oj udały, udały :-) Ja też sie boję tych jazd do pracy. I te wszystkie roboty drogowe....ach....

kiniusia, witaj, witaj!!! Super, ze jesteś już z nami :-) Polecam taki pobyt w Świętokrzyskich z całego serca :-)

Elza, a co to za egzamin? Będę trzymać kciuki. Fajnie, ze wyjazd w Bieszczady też Wam się udał :-) A do tego tam jest tak ślicznie....:-)

NieSamowita, co za tragedia! Jaką trzeba mieć słabą psychikę żeby coś takiego zrobić :-(

ewulak, witaj wśród nas :-)

Moja tempka taka jak wczoraj
Spokojnego dnia dziewczynki :-)

Ewulek witaj w naszym gronie! Obys nie musiala tu dlugo goscic ;-):tak:
Kiniusia oj nie ma nic gorszego niz powrot do pracy po urlopie... ja to przezywalam tydzien temu:szok:
Elza to o ktorej masz ten egzamin? Bo trzeba wiedziec kiedy mocno kciuki trzeba zaciskac!
Asialc - Ty chyba od 01.09 wracasz do pracy? No chyba ze cosik mi sie poprzestawialo.... a tempka ma taka zostac... niech sie nie wazy spadac!
Puchatka hop hop! Mam ndzieje ze w papierach nie utonelas....

reklama
staramy sie piec miesiecy i jak narazie nic niestety, od tego cyklu uzywalam testow owu, do @ jeszcze 5 dni robilam test pare dni temu jedna krecha, od jakiegos czasu dziwnie sie czuje mam temp37 boli mnie podbrzusze dostalam dziwnej wysypki wokol ust a nie zmienialam ani diety ani kosmetykow a jak jest u was?

Do góry