reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witam:-):-)
Widze ze wszystkie odsypiacie pracowite tygodnie:-), no i dobrze! Ja juz zwarta i gotowa, o 10 mam szkolenie i dwie trudne rozmowy przede mna. Jesli to wszystko wypali to bede chyba pracowac 7 dni w tygodniu od rana do wieczora:szok: i ciekawe jak dlugo mozna tak pociagnac. Zestresowalam sie wczoraj tak i rozemocjonowalam, ze spac nie moglam! Dzis zaczynaja emocje opadac i przyjmuje strategie co bedzie to bedzie. Z jednej strony oczami wyobrazni widze piekny maleńki drewniany domek, ale z drugiej widze siebie padajaca na ryjek z przepracowania - wniosek chyba nic na sile. Pozyjemy zobaczymy.
Pogoda u mnie dzis barowa - leje, zimno, ble. Szkoda bo myslalam ze sobie dzis grilla zrobimy. Asiu mam nadzieje ze fluitki polecialy do Ciebie i nawet jestem w stanie sie ucieszyc jesli u Ciebie sloneczko:-) M. poszedl do pracy, ale zacial sie strasznie na ojca. Chyba niedlugo juz razem popracuja, no ale to wybor ojca. M. proponowal on nie dotrzymuje slowa no to nie ma na co czekac.
Zycze wam kochane dnia przeciwnego do mojego czyli piekne cieplutkiego sloneczka:-) I aby bylo rodzinnie i bardzo milutko:-)

reklama
Witam
Elza ab trzymam kciuki.Mozesz sprobowac wszystko to na raz robic ,jak nie dasz rady to z czegos zrezygnujesz i juz:-)
Izabelka dziekuje i rownierz zycze tobie takiego dnia
NieSamowita to bedzie piekny w takim razie dzien u was bo i slonko macie a u nas niema:no::wściekła/y:ale pocieszam sie tym ze juz od jutra ma byc cieplo i jak na lato przystalo cieplo i slonecznie:cool2:
Wszystkim staraczka zycze duzo slonka i milego weekendu
pogoda05.gif

Witam kobietki:-) u mnie tez szaro , buro i pochmurnie:-( ja wlasnie wstalam i za kawke sie zabieram :tak:moje Kochanie jak zwykle w pracy, a ja musze zakupy zrobic, ale jak tylko zaczynam cos dzwigac to boli mnie kregoslup i brzuch odrazu, wiec nie wiem czy pojde :-( caly czas siedze i prosze, zeby @ nie przylazla :happy:
nie chcem robic zadnych testow bo pozniej za dlugo nie moge do rownowagi dojsc :-(
wagniesku nocka faktycznie byla fajniutka, ale wczoraj juz sie upewnilam, ze K. spi :laugh2: bo on biedny rano do pracy o 5 wstaje, a ja sie polozylam o 2 wiec za duzo by sie nie wyspal bidulek :laugh2:
elza zobaczysz jak dlugo dasz rade, ale sie nie przemeczaj, bo jedynie dzidzia jest warta takiego poswiecenia, chociaz wiadomo, ze chcemy osiagnac jak najwiecej:tak:
ewcia, Puchatko, NieSamowita, iwonko, izuś macham do was i zycze milego weekendu :tak:

Hejka dzień dobry...
U mnie słoneckzo świeci..mało chmurek,ale fajnie,,,lepiej niż wczoraj jest...
Ja ajde zaraz do teściowej 35km od mista,jade tam,bo kumpel dzisiaj sie chajta i mieliśmy iśc na wesele,ale mąz nie zjechał,,takż ejade do kościoła z kwiatkami...a przy okazji do teściowej,bo mieszka w tej miejscowości,musze jej Mata zostawić i sama skikne do kościoła,bo on za bardzo bryka w nim....hehe
A popołudniu chyba wyląduje na imprezie u szwagierki an wsi,grilek,piwko i tp zjeżdżają sie znajomi,,takz echyba mnie nie będzie,heee...
Życze miłęgo dnia wsyzstki i tez machankoooo....

To ja tez mowie Wam Dzien Dobry!

Wlasnie wstalam, mezus robi mi sniadanko, sloneczko pieknie swiecie i tak sie zastanawiam co by tu dzis zrobic... pewnie nie wiele dzis wymysle bo @ w nocy zaatakowala - swinia tak po spiacku mnie wziela!!!:szok::angry::wściekła/y::no:

Wagnies latwo tak tylko powiedziec. Ale jakos nie umiem sie zmusic, zeby o tym nie myslec i tego nie chciec..........choc bardzo bym chciala.;-)

reklama
Chyba sie wszyscy dobrze bawia bo takie pustki od tylu godzin:szok::-D:-DAle to bardzo dobrze:tak::-):-):-).Ja dzis caly dzien w domku,byla tesciowa:tak:.I tak ogolne to dzien milutko uplynal.Juz sie zegnam na dzis ale moze jeszcze pozniej zajrze jak nie pojde spac:-)

Do góry