reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie kobietki:-):-):-)
Widze ze temat kina na tapecie:-), no ja tez nie pamietam kiedy ostatmi raz bylam, ale wole chyba sciagnąc sobie film w domu. Wczoraj na TVN wieczorem byl fajny film:-)
My zaliczylismy dzis krotki spacerek nad dunajcem, ale jakos tak nie mielismy energi na nic. W domu sie polozylam, bo mnie scielo. M. mial gotowac obiad i efekt: obudzil mnie smrod palonego garnka:wściekła/y:Ja nie wiem dlaczego ile razy on ma cos zrobić to wiem ze jesc bedziemy z mega opoznieniem albo cos w miedzy czasie spali:wściekła/y:Jestem zla bo liczylam ze popoludnie pojdziemy jeszcze na ogrodek, a tu pewnie bedzie zapozno.
Pan od pracy ma sie kontaktowac jutro, od wtorku mam chyba zaczac prace. Oj bede musiala motorek do d...sobie zalozyc.

reklama
Witajcie Kobietki!!!
Nawet nie wiem kiedy mi weekend przeleciał a już jutro do pracki no nic takie życie poza tym tak w skrócie piesek czasem troszke broi ale poza tym jest kochany staranka uskuteczniam ale cos czuje że mała szansa na sukces no nic teraz to juz nastawiam się tylko na HSG widać tego nie przeskoczę zmykam sie pocieszyć jeszcze troszkę mężęm bo w przyszłym tygodniu ma drugie zmiany to raczej trudno będzie spokojnie porozmawiać zatem życzę Wam miłej nocki:tak::tak::tak:

hejjj
Idarnowska dobrze,ze z tata juz lepiej i sie udalo wszystko
Niesamowita---poczekaj poczekajjjjj bedziesz miala swoja dzidzie to zobaczysz co znaczy miec dosc; i nie mowie tego zlosliwie; Iwonka kocha nad zycie swoja mala i ja kocham Oskarka,ale tez casem mam dosc; tego nie da sie opisac, to trzeba przezyc i nie jest to ani odrzucenie ani brak milosci do dziecka; przekonasz sie sama :tak:;-)
Elza my tez ogladalismy ten film; placz na koncu nosa :-(
my tez sie wybieramy do kina w tym miesiacu,bo dawno nie bylismy ;-)
lece poczytac co u was

aa my bylismy na grilu i super bylo; dzieci sie wyszalaly i my tez padamy hihhihi

Z racji tego, ze nie mamy zadnych zobowaizan (dziecka:-() mozemy robic co chcemy, chociaz niezbyt czesto kozystamy z tego;-). Teraz juz nie jestem pewna czy vhce isc do kina. Tak sie dzisiaj rozleniwilam, ze nie wiem czy zwleke sie z lozka. Nie moge sie od kasiazki oderwac. Moze wiec jutro po pracy do kina pojdziemy...
Korzystaj z wolnosci poki mozesz, bo potem jak bedzie dzidzia to na nic nie bedzie czasu. Wiem to z wlasnego doswiadczenia.:-)

reklama
Do góry