reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
hej
witam i zycze milej niedzieli
u nas wczoraj najadlam sie stracha; wchodze po spacerze a tu rozbity zyrandol szok; jak pomysle,ze moglby spasc gdyby maly byl w pokoju/....on ciezki i szklany byl; milion kawalkow :wściekła/y: ale jak pojde do sklepu...to narobie rabanu- samo zaczepienie zostalo u gory-widocznie a slabe do calosci :no:
dzisiaj idziemy na grila.wiec pewnie zajrze wieczorkiem
buziam was

Witam
biggrin.gif
:-)U mnie pochmurno i zimno:wściekła/y: a mialo byc cieplo,ale caly tydzien najblizszy to upalny ma byc
yes2.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
:tak::-)Test wyszedl negatywny:-:)-:)-( a @ dalej nie mam
crazy.gif
crazy.gif
crazy.gif
:no::crazy::crazy::crazy::crazy:
Niedlugo gdzies wybywamy ale jeszcze nie wiem gdzie
laugh.gif
:-DWiec milej niedzieli wam zycze:-)
yes2.gif
biggrin.gif

Izabelka szok,:szok:dobrze ze sie nic nikomu nie stalo a szczegolnie synkowi:tak::-):-):-)Milego grilowania:-)
NieSamowita to ty w sumie nie starasz sie jeszcze o dziecko:tak:Podziwiam cie ze chcesz czekac az do slubu:szok:;-)Ja bym nie wytrzymala:no::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-D

Dosia82 to prawda, ze problemow nie mialy, ale wtedy srodowisko nie bylo tak zanieczyszczone, zdrowiej sie dzywialy. A my jak zyjemy? W biegu, stersie, nieregularnie jedzac rozne swinstwa itd...
NieSamowita trzymam kciuki za Twoje postanowienie;-) Dasz rade

No ja tez dawno w kinie nie bylam ale to z racji tego ze mam dziecko,a po drugie jakos mnie nie ciagnie do duzego bialego ekranu.Tesciowa mnie nie raz namawiala zebym poszla z Robertem a ona po siedzi z moim dzieckiem.Ale ja bym tak nie mogla usiasci i ogladac i myslec non stop o dziecku.Ja jeszcze nie umiem sie z nia rozstac.Za dlugo czekalam na te szczescie zeby juz je komus podrzucac choc czasami mam dosc tego wszystkiego i nie raz juz mialam ochote zostawic dziecko i mojego R. i isc jak najdalej od nich.

Z racji tego, ze nie mamy zadnych zobowaizan (dziecka:-() mozemy robic co chcemy, chociaz niezbyt czesto kozystamy z tego;-). Teraz juz nie jestem pewna czy vhce isc do kina. Tak sie dzisiaj rozleniwilam, ze nie wiem czy zwleke sie z lozka. Nie moge sie od kasiazki oderwac. Moze wiec jutro po pracy do kina pojdziemy...

reklama
Witajcie kochane w niedzielę:-):-):-).
U nas dzisiaj pogodnie i cieplutko. Jak to w dzien wolny sobie poleniuchowalismy , wyspaliśmy się i czas jakoś mija :-D:-D:tak::tak:.
Przeziebienie przeszło calkowicie, nieraz tylko gardło poboli ale w sumie jest dobrze.
W pracy teraz urwanie głowy bo jak tata jest chory trzeba też pracowac za niego :tak::tak:.
Aaaaaa z tego wszystkiego zapomniałam wam powiedzieć,że taty operacja się udała chociaż stan woreczka żółciowego był okropny :szok::szok:. Tata jest już w domu i odpoczywa :-):-):-).
Heh uparciuszek z niego bo musiało go już boleć z pół roku i nikomu sie nie przynzał :shocked2::shocked2:.

fifi trixibell witaj :-):-):-):-)

Sabinko udanego popołudnia :-):-). Już wrociłam do was :-D:-D

Iwonko witaj :-):-) jeśli @ jeszcze nie ma to może... :-):-):-):-).

Izabelko witaj:-):-):-). Ooooooo nieźle z tym żyrabdolem:szok::szok:. Dobrze,że nikomu nic się nie stało:tak::tak::tak:

A co do kina my czasami z mężem wybieramy się na jakiś film.
Ostatnio byliśmy na shreku 3 :happy::happy:.
A tak na codzień to ogladamy filmy w domku wtuleni w siebie :-):-):-)

Do góry