reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Czesc laseczki

Wszystkim zycze udanego wieczorku.

Luzik luzem, ale czasami ciezko wyluzowac i o czyms nie myslec, ale coz, co ma byc to bedzie. Za wszystkie staraczki mocno trzymam kciuki.

reklama
Witajcie laseczki :-D

Straszne tutaj pustki. Ja już po starankach i teraz będę czekać na rezultaty:tak: I jakoś w tym m-cu się nie nakręcam, że muszę być w ciąży i już! dzięki mojemu m wyluzowałam. Jak to dobrze wiedzieć, że nie jest się samemu w tych trudnych dniach, kiedy przychodzi wredota. Ale póki co za dwa dni wyjeżdżam do krakowa, więc nie będę miała czasu rozmyślać czy się udało.

zaglądam tu do Was dosyć często ale jakoś nie wiem co Wam mówić bo pamietam że jak człowiek sie stara się miewa lepsze i gorsze dni i że każdy cykl dzieli się na dwie połowy na nadzieję że się uda a potem na czekanie czy się udało ja iwem jak sie czujecie ale kobietki dacie radę i będzie dobrze :tak::tak::tak::tak:

Cześć laseczki. Tempka u mnie póki co na ładnym poziomie jak na mnie (chyba, ze to wpływ CLO). Do tego rozwaliłam dzisiaj swój termometr rtęciowy, najadłam się strachu przez to.

Witajcie Dziewczyny, ja wczorajszy wolny dzień od pracy spędziłam na budowie z mężem :)
Dorota27, trzymam kciuki za zafasolkowanie, tempka Ci się utrzymuje to dobrze wróży :tak:
Wanilia_sky, w Krakowie czas Ci szybciej zleci, ja wyjeżdżam w góry w sobote, więc też szybciej zleci...

Bastra, dzięki za fluidki!

Puchatka, jak się czujesz (z fasolką)?

Dziś się ucieszyłam, bo trzeci raz robię test owu, juz się bałam że nie mam owulki wogóle, a tu dziś niespodzianka - pojawiła się druga kreska :tak: Czyli wg opisu, owu nastąpi w ciągu 24-48 godzin... Problem tylko w tym, że w czwatrek rano wyjeżdżam na konferencję i wracam w piątek popołudniu, a to oznacza czwartek bez staranek :baffled: Mam nadzieję że jeśli "popracujemy" dziś i jutro to wystarczy chłopakom :zawstydzona/y:

Witaj Nawfie, dawno cię nie było;-)

Skoro test wyszedł ci pozytywny to dzisiejsze i jutrzejsze staranka powinny zaowocować:-D Trzymam kciuki za Ciebie

Newfie troszkę dziwnie to napisałaś. Pojawiła ci się druga krecha czy druga krecha jest tak samo ciemna jak ta pierwsza. Bo top dwie różne sprawy. Jeśli wariant drugi to rzeczywiście zabliża się owu

Ostatni test robiłam przedwczoraj - była tylko jedna kreska, dziś rano były dwie - druga tylko trochę jasniejsza. Jak to czytać :baffled:

reklama
Dziś się ucieszyłam, bo trzeci raz robię test owu, juz się bałam że nie mam owulki wogóle, a tu dziś niespodzianka - pojawiła się druga kreska :tak: Czyli wg opisu, owu nastąpi w ciągu 24-48 godzin... Problem tylko w tym, że w czwatrek rano wyjeżdżam na konferencję i wracam w piątek popołudniu, a to oznacza czwartek bez staranek :baffled: Mam nadzieję że jeśli "popracujemy" dziś i jutro to wystarczy chłopakom :zawstydzona/y:
hej newfie....sorki ze sie wtrace...test ovu jest tylko wtedy pozytywny jesli druga kreska jest tak samo ciemna lub ciemniejsza niz kontrolna...jesli jest jasniejsza to jest nieznaczny wzrost LH...ovu nastapi 24-48 godzin po tym jak druga kreska bedzie rownego odcieniu lub ciemniejsza... wiec podejrzewam ze na ovu masz jeszcze pare dni czasu..choc to nei jest 100% pewnosci, bo kazdy z nas ma inny cykl :tak:..pozdrawiam

Do góry