reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
:-) Dziewczyny gdzie się podziewacie? Hehe po co ja wogóle pytam pewnie ostro się staracie:tak:;-) no i tak trzymać:-) ja też mam dziś jeszcze do zrealizowania plan...;-);-) Na razie czuję,że wrzuciłam na luz:-) ale ciekawe na jak dlugo:tak:
Moja mama ostatnio stwierdziła,że jak bedzie miała wnusia/sie to bedzie się bardzo cieszyć:-) tak mi się dobrze na serduszku zrobiło,że nie tylko my wygladamy "ktosia". Rodzice nic nie wiedza,że sie staramy...ale mama chyba coś przeczuwa...przytula... głaszcze dzieciaczki znajomych (do twarzy jej z maluszkami:tak:) no i sama kupiła mi folik-kazała mi go brać codziennie bo "w razie co" żeby dzidziuś był zdrowy:-):-D

Co do Naszej klasy to dostałam dzisiaj ostrzeżenie takiej treści, więc i wam je przesyłam:

prześlij tę wiadomosc dalej - to dotyczy stronki nasza klasa : jezeli ktos o niku genesis gallardo poprosi cie o dodanie do kontaktow nie dodawaj bo to wirus i jezeli ktos z twoich kontaktow go doda to ty tez go zlapiesz dlatego wyslij ta wiadomosc do wszystkich twoich kontaktow

Cześć Kobietki!!!
Dorotko! Ja też dostałam takie ostrzeżenie. Poza tym moi znajomi też czytali gdzieś same niepochlebne opinie na temat tego portalu, że to wspaniała baza danych dla pedofili i innych naciągaczy.
Zwłaszcza, że niektóre osoby są bardzo nieroztropne i podają swoje nr. Chwalą się co robią i gdzie itd.
Więc my z męże podchodzimy do tego ostrożnie. Nie pozwalamy się wpisywać komuś kogo nie znamy. Mąż myśli nawet o wypisaniu się całkowicie.

Witam..Ja chcialam tylko pozegnac sie,,bo jutro o 4 wyazd do zakopca,,
Zycze milego tygodnia i do usłyszenia za tydzien,,buzaiki przesyłam i NIE ZAPOMNIJCIE O MNIE,PAPAPPAAAA

Eliczku głupotą jest podawanie o sobie zbyt wielu danych, a już zamieszczanie zdjęć nagich dzieci po prostu idiotyzm. No ja wypisać się nie wypiszę ale ostrożnie do tego podejdę.
Ewciu wracaj do nas w stanie błogosławionym

Ewcia miłego wypoczynku!
A co do Naszej Klasy, to ja zdaję sobie sprawę, że wiele osób może ją wykorzystywać w niecnych celach, ale uważam, że nie można dać się zwariować. Jak chcą Cię wyśledzić, to i tak to zrobią. Poprostu trzeba z tego korzystać z głową. Tak jak pisze Dorotka.

Ewcia miłego wypoczynku!
A co do Naszej Klasy, to ja zdaję sobie sprawę, że wiele osób może ją wykorzystywać w niecnych celach, ale uważam, że nie można dać się zwariować. Jak chcą Cię wyśledzić, to i tak to zrobią. Poprostu trzeba z tego korzystać z głową. Tak jak pisze Dorotka.

Jeste tego samego zdania dziewczyny!
Wystarczy odrobina zdrowego rozsądku, nie podawać zbyt wielu danych na stronach, które są ogólnie dostępne, a szczególnie nr telefonów itd.
Mój mąż trochę chyba przesadza, ale naprawdę trzeba do tego podejść z rozwagą.
No ja za chwilkę idę spać. Dobranoc dziewczyny.:tak:

Hej dziweczyny
Słyszałyście o tym, że kobiety trenujące jakiś sport mają problemy może nie z zajściem w ciążę, ale z utrzymaniem jej poźniej.
Ja trenowałam kiedyś no i figura mi została :-) Może dobrze a może i źle. Byłam kiedyś u gin i kobitka chciała mi zbadać macice. Kazała mi się rozluźnić i zaczęła mi naciskać na brzuch :-) A on twardy jak kamień! Nawet jak się rozluźniłam mięśnie są napięte. I zrezygnowała :-)
No i teraz jak się staramy o fasolkie to jak ona zacznie rosnąć to co z tymi mięśniami się zrobi jak one są takie napięte?

reklama
Witam was :-)
Zagladnelam do tego tematu jakos tak sentymentalnie. Pamietam to jak wczoraj ze mialam takie same problemy i obawy.
Nigdy nie mialam regularnych @ czasami nie mialam ponad 60 dni. W koncu odpuscilam tzn nie myslalam o fasolce czesto. Poszlam do gina na monitorowanie cyklu. Chodzilam przez prawie 2 miesiace bez przerwy i okazalo sie ze nie wystapily dni plodne.Pecherzyk nie rosl i nie pekal. Dostalam tabletki na mala pomoc zeby pobudzic jajniki do dzialania i taki oto efekt .Udalo sie za pierwszym razem. Wogole sie nie nakrecalam,nie czekalam na testowanie.Ale czolam ze sie udalo.
Zycze wam z calego serduszka tych II.
Przesylam fluidki na szcescie

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pozdrawiam serdecznie :-)

Do góry