reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie Kochane!

Niedawno wróciliśmy do domku bo wyobraźcie sobie to mieszkanie dla znajomego to był strzał w 10! Mamy już wydrukowana umowę i może sie wprowadzać

witam wszystkie damy !:-)
hausfrau
!!!! ale cie wsiaklo! witaj znowu ! i sie nie lam, bo u nas w trakcie budowy jedna inwestorka zdarzyla 2 dzieci urodzic ;-) mimo wszystko trzymam kciuki i za budowe i za malenstwo :-)
No, mamy na oku działeczkę niedużą w pobliżu nawet za przystepną cenę. No i projekt domku kfw 60.

eliczek24 dobrze, że jesteś znowu :tak:
Hihi, mnie tez długo nie było na BB i niestety stweirdziłam, że nawet nie próbuję czytać starych postów bo Staraczki jak zwykle maja najwięcej storn na BB :tak: :tak: :tak:
Chciałabym obejrzeć fotki waszego domku. Masz jakąś stronkę gdzie można je oglądać??

madigirl tak to już w życiu jest, jak się nie chce to się dzieje, a jak się bardzo chce to nic.
Czytałam, że chcesz wziąć coś na wywołanie @. Nie boisz się bez dokładnych badan hormonalnych?

Pozdrawiam Wszystkie Staraczki i Zafasolkowane!

reklama
Hausfrau ja nie mam innego wyjscia... Moja @ sie spoznia juz okolo 100 dni jak nie wiecej.... Bylam kilka razy tutaj w anglii u lekarza i za kazdym razem slyszalam to samo... Trzeba czekac... Do szesciu miesiecy moze pani nie miec @ po tabletkach anty... Co prosilam o jakiekolwiek badania, tabletki, cokolwiek... Zawsze jest to samo... Trzeba czekac... Ja w Polsce bede dopiero w maju a tyle czasu nie chce czekac na @... Musze cos z tym zrobic... Dziewczynki z BB polecaja mi duphaston albo luteine... Jest to tylko hormon wiec mi raczej nie powinno zaszkodzic....

:cool::baffled:Cześć Hasfrau!!
Niestety nie mam stronki z naszym domkiem, ale jak znajdę zdjęcia z września to wkleje. Niestety tym razem żadno z nas nie robiło zdjęć domu - a bardzo się zmienił.
Widzę, że Ty też masz w planie budowę - powodzenia! Mam nadzieję, że się wszystko poukłada.
My chcemy wprowadzić się pod koniec roku - jeśli będziemy w stanie zarobić na wykończenie domu. Biorąc pod uwagę kurs funta - to nieciekawie się zapowiada. Ale jestem dobrej myśli.

Hausfrau ja nie mam innego wyjscia... Moja @ sie spoznia juz okolo 100 dni jak nie wiecej.... Bylam kilka razy tutaj w anglii u lekarza i za kazdym razem slyszalam to samo... Trzeba czekac... Do szesciu miesiecy moze pani nie miec @ po tabletkach anty... Co prosilam o jakiekolwiek badania, tabletki, cokolwiek... Zawsze jest to samo... Trzeba czekac... Ja w Polsce bede dopiero w maju a tyle czasu nie chce czekac na @... Musze cos z tym zrobic... Dziewczynki z BB polecaja mi duphaston albo luteine... Jest to tylko hormon wiec mi raczej nie powinno zaszkodzic....
no to trzymam kciuki!

:cool::baffled:Cześć Hasfrau!!
Niestety nie mam stronki z naszym domkiem, ale jak znajdę zdjęcia z września to wkleje. Niestety tym razem żadno z nas nie robiło zdjęć domu - a bardzo się zmienił.
Widzę, że Ty też masz w planie budowę - powodzenia! Mam nadzieję, że się wszystko poukłada.
My chcemy wprowadzić się pod koniec roku - jeśli będziemy w stanie zarobić na wykończenie domu. Biorąc pod uwagę kurs funta - to nieciekawie się zapowiada. Ale jestem dobrej myśli.
no my zdecydowaliśmy się na firmę, która zaoferowała nam "dom pod klucz". Jedyne czego nie będzie to panele i tapety. Wszystko sfinansujemy naraz. Budowa ma trwac do pół roku i ogladając różne fora i dzienniki budowy, firma ta raczej dotrzymuje terminów.

Czesc laseczki

Hausfrau witaj i wracaj tu do nas szybko......

Lenna ty tez czesciej zagladaj.

Madigirl wszystko bedzie dobrze.

Eliczku witaj na forum w Nowym Roku.....hihihi......

My dzis z synkiem bylismy na imprezce. Byl to Bal Noworoczny dla dzieci w zakladzie pracy mojej mamy, bylo bardzo fajnie. Oskarek przed 20 juz padl ze zmeczenia.

wszystkim zycze milego wieczorku

Hausfrau a na jakich zasadach budują te domy pod klucz? Trzeba zapłacić gotówką całość? Mieszkanie będzie waszą własnością?
Udanej nocki kobietki

Witam! Jaki macie dzis humorek? Ja jestem troszeczkę wyciszona...mam nadzieję,że to nie dołek. Nie ma dziś słoneczka:-( Trzeba iść pomysleć o obiadku z mamą zrobimy:-)...Na pierwsze rosół na drugie chyba będzie schabowy,ziemniaczki i sałatka (pekińska+jabłko=pycha)
Miłego dnia:-)

Witajcie dziewczynki ;-) wiem wiem...dawno mnie nie było...jakiegoś doła załapałam związanego z zafasolkowaniem...ehhh szkoda słów! Przepraszam was ze wogle Was nie odwiedzałam i nie pisałam, mam nadzieje to nadrobić:tak: wybaczcie....
Jesli chodzi o moją @ to jak była 25 października tak do dziś ni hu hu o niej nie słychać:wściekła/y: nie wiem co jest, byłam u lekarki powiedziała mi że na razie mam nie brać na wywołanie @ tylko czekać...jasne! Madigirl witaj w klubie :baffled: mama zrobić trzy hormony : testosteron, progesteron i prolaktyne i po wynikach zobaczymy + mierzenie tempki a z tym to u mnie dopiero kręciołek...jednym zdaniem szkoda pisać! załamkę mam na maxa!!! :wściekła/y: a żeby było śmieszniej kupiliśmy sobie psiaka- tak bym troche wyluzowała i zapomniała i powiem szczerze trochę się udało, ale zobaczymy kiedy @ przyjdzie!? :confused: pozdrawiam Was cieplutko i życzę powodzonka :-)

Witam serdecznie! :-)

Beata2710 co tam u Ciebie? Jak Mężul?

Hausfrau a na jakich zasadach budują te domy pod klucz? Trzeba zapłacić gotówką całość? Mieszkanie będzie waszą własnością?
Udanej nocki kobietki
Tzn. oczywiście będziemy musieli brać kredyt bo az tyle kasy nie mamy ale sfinansujemy na jeden raz i działke, budowę domu, media i dodatkowe roboty ziemne na działce. Mamy pewnien kapitał własny ale na razie czekamy na odpowiedzi różnych banków bo stwierdziliśmy, że chcielibysmy płacic nie więcej niż 650 Euro miesięcznie spłaty.
Dom będzie *ma być ;-)* murowany, Otynkowany, ocieplony, ogrzewany pompa powietrza, z ogrzewaniem podłogowym, dwoma solarami na dachu i oknami potrójnie przeszkolnymi. Wszystkie instalacje są w cenie, wyposażenie łazienki też plus kafelki w korytarzu i w łazienkach.

Witam! Jaki macie dzis humorek? Ja jestem troszeczkę wyciszona...mam nadzieję,że to nie dołek. Nie ma dziś słoneczka:-( Trzeba iść pomysleć o obiadku z mamą zrobimy:-)...Na pierwsze rosół na drugie chyba będzie schabowy,ziemniaczki i sałatka (pekińska+jabłko=pycha)
Miłego dnia:-)
Nie martw się, niedługo wiosna!

Jesli chodzi o moją @ to jak była 25 października tak do dziś ni hu hu o niej nie słychać:wściekła/y:
To tak jak u mnie. I najgorsze jest to, że nie wiadomo kiedy się jej spodziewać...

Pozdrawiam Wszystkie Staraczki i Zafasolkowane! :-)

reklama
Dziękuję Hausfrau za odpowiedź. Mam teraz pełniejszy obraz
Ależ tu cisza dzisiaj niesamowita. Jeśli o mnie chodzi to położyliśmy się do łóżeczka odpocząć i ... zasneliśmy hihi

Do góry