reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Madagirl- ja tez sciskam slonce- bedzie dobrze, przywroc ta cholerna @ i ruszaj do dziela... powodzenia

a ja witam cala reszte staraczek i nie tylko,!!!!!!!!!!!!!!!!!

wiecie co u mnie jest tak- tempka z rana 36,8 i tak jest od kilku dni, piersi troche bola, sa jakby ciezkie. Ale najgorzej ze brzuch mnie boli na @, wiec nie wiem co myslec, juz od kilku dni wydaje mi sie ze za chwile dostane @ ale jeszcz nic nie przyszla....mam dzis 22 dzien...ale co ja sie nastawiam przeciez przyjdzie @ malpa....
No nic musze czekac dzielnie, bo co mi zostalo.

madigirl, po tabletkach wszystko powinno się unormować, więc głowa do góry, bądź dobrej myśli.
Powiem ci tylko, że moja przyjaciółka, też nie miała przez parę miesięcy @, a chcieli się starać o kolejne dziecko, dostała tabletki ( nie pamiętam nazwy ) i po pierwszej @, zaszła w ciąże, była w szoku, nie wierzyła, że tak szybko się uda.
To tak na pocieszenie;-)

Witajcie dziewczynki. My bylismy dzisiaj u krwiopijców pobrali mi 6 próbek krwi :szok::szok::szok:. Zrobiłam już te badania prywatnie bo ta nasza służba zdrowia mnie denerwuje :wściekła/y::wściekła/y:.
Bylam w grudniu u lekarza rodzinnego po skierowania na badania morfologiczne a pani doktor powiedzialaa mi,że limity się skończyły :dry::dry:.

Witaj Idarnowska
Tak, to cala nasza sluzba zdrowia, szkoda gadac. Mozna miec tylko nadzieje ze to sie w koncu sprywatyzuje i bedzie normalnie. Najwazneijsze ze Ty i fasolcia macie sie dobrze- wiec reszta jest mnie wazna. Pogaskaj brzuszek od cioci Altoids i uwazaj na siebie bardzo...pa

Altoids trzymam kciuki zeby wredota @ do Ciebie nie przyszla a u Ciebie pod serduszkiem niech maly Aniolek zagosci...Jak chcesz to ja z chcecia wezme wredote@ do siebie na miesiac....

dziekuej Ci Madagirl- no gdyby tak sie udalo zrobic, to by bylo super. ja chetnie oddam @ , bardzo chetnie....hihi.
ciesze sie ze jestes w lepszym nastroju, zabieraj sie do roboty z ta @, musi sie pojawic, a jak juz bedzie to wtedy do ataku na meza po fasolke. Bedzie dobrze!!!:tak:

reklama
ja mam podobnie,tylko moja temp.36.9-37

Betinka- no to trzymam kciuki, tempka ladna calkiem, a brzuch Cie boli? Bo mnie tak od kilku dni pobolewa, tak bym chciala zeby to nie byla @....
Batinko- trzymaj sie dziellnie. Moze zobaczysz niebawem dwie kreseczki o takie II. Powodzenia.

Do góry