reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Jejku...ależ mi smutno...
Nie mam już sił ... jestem już zmeczona ciągle negatywnymi wynikami...ehh:-((co zrobic takie życie...) czasami dopadają mnie takie mysli,że może ja bede zła mamą i dlatego nic nie wychodzi...że jestem nie godna...
Pozdrawiam..

reklama
Nawet tak nie mów! Wszystkie dziewczyny tutaj, które pragną dzidziusia, będą najlepszymi mamami na świecie! Ale Twoje rozżalenie całkowicie rozumiem - wiele z nas długo czeka na fasolkę, ale wiary nie możemy tracić... Pozdrawiam cieplutko i przytulam...

Majeczko jak możesz tak myśleć, po prostu musicie troszkę dłużej poczekać na maleństwo, ale Ty na pewno będziesz cudowną mamusią, trzymam kciuki, aby to nastąpiło jak najszybciej.:tak:

Hejka! Ale dzisiaj bylo ciezko w pracy... Nozki mnie bola okropnie....
Ewcia81 tak, zdecydowanie moj maz to the besciak:-D...Tez sie niezle przy tym ubawilam...
Dobrze Ewciu... Pomodle sie do Bozi o jedno zdrowe malenstwo dla Ewci... Masz to jak w banku... A ja w niebie mam male ukladziki takze mam nadzieje ze Bozia wyslucha Madigirl i zesle malego Aniolka dla Ewci!!!!!
dziekuje ci ślicnzie,ja tez sie pomodle dla ciebie i dla nas wszytskich,zebyw tym roku jak najszyciej nams ie udalo...:tak:

Właśnie listonosz przyniósł mi testy owu, ale się cieszę:-D, jakby co najmniej przyniósł mi wiadomość o ciąży, hehe
Teraz będę mogła podejrzeć moją owulkę, i mam jakiś taki spokój wewnętrzny, że w tym miesiącu mi się uda, no zobaczymy
super,no to powodoznka ci zycze...

Jejku...ależ mi smutno...
Nie mam już sił ... jestem już zmeczona ciągle negatywnymi wynikami...ehh:-((co zrobic takie życie...) czasami dopadają mnie takie mysli,że może ja bede zła mamą i dlatego nic nie wychodzi...że jestem nie godna...
Pozdrawiam..
nie poddawaj sie,,walcyzmy dalej,,wsyztskei z znas walcza,,i daja rade,,wspeirmay,wiec glowa dog ory i dlaje do dziela,,bedzie dobrze...

Nawet tak nie mów! Wszystkie dziewczyny tutaj, które pragną dzidziusia, będą najlepszymi mamami na świecie! Ale Twoje rozżalenie całkowicie rozumiem - wiele z nas długo czeka na fasolkę, ale wiary nie możemy tracić... Pozdrawiam cieplutko i przytulam...
dokladnie.........:-)

Majeczko jak możesz tak mówić, nawet nie myśl tak, będziesz najwspanialną mamą na świecie i Twoje dzieciatko nie będzie świata wdziało poza Tobą. Wiem, ze napewno ci ciężko, ale nie możesz się poddawać. Mussz być silna właśnie dla swojego maleństwa, które napewno niebawem pojaw sie w Twoim brzuszku.

Witam Siostrzyczki!!!!!

Newfie ja tez palakalam ze smiechu gdy to uslyszalam, a najlepsze bylo to ze tak sobie powaznie rozmawialismy na ten temat ale jak to uslyszalam nie moglam przestac sie smiac takze bylo juz po powaznej rozmowie...

Mamusiasynusia podziwiam Twoja kolezanke... Trojaczki... Wspanialy cud... Ale napewno kosztowny i wymagajacy poswiecenia... Ja sie boje czy z jednym dam rade bo tu w Anglii nie mam nikogo kto by mi pomogl... Moi rodzice oboje pracuja w Polsce wiec bedzie ciezko zeby ktores z nich przylecialo tu na jakis czas... Eh...
Ps. A jak sie czuje nasz przyszla mamusia??

Majeczka02 tez tak sie zamartwialam napoczatku... Zdarzalo mi sie robic po trzy testy ciazowe w tygodniu... To byl obled... Ale z czasem mi przeszlo i wyluzowalam... Teraz juz mam do tego inne podejscie... Kiedys na sile szukalam w sobie obiawow ciazy... A teraz?? Juz spokojnie czekam na fasolke... A tesciki robie raz w miesiacu... A to wszystko zasluga siostrzyczek z BB:tak:... Mam nadzieje ze i Tobie uda sie troszke wyluzowac... A wtedy duzo lepiej sie poczujesz... Napewno bedziemy cie wspierac wiec glowa do gory...
A jesli moge spytac ile czas juz sie staracie??

Ewcia81 dzieki serdeczne... Jak sie razem pomodlimy to bedziemy mialy wieksza sile przebicia...:tak:... Mam nadzieje ze ten rok nalezy do nas!!!!! Buuu... Co ja wogole pisze... Ja WIEM ze ten rok nalezy do nas!!!! :tak:

Hej dziewczynki:-)

Ale u nas dziś ziąb..brrrr:szok::cool:

Madigirl...niezła ta ewolucja:-):-D:-D:-D

Mufka..super wieści, tak trzymać:tak::tak:

Altoids...ładna temp.:tak:

Majeczka...ja wierzę,że każdy z nas ma jakieś przenaczenie, a Twoim jest napewno bycie mamą, potrzeba tylko nie co wiary i nadzieii:happy2:

Wanilia sky...oj, to teraz zaszalejesz:-);-)
Wszystkie wymienione i te nie wymienione kobitki cieplutko pozdrawiam:-):-):-)

reklama
Do góry