reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Newfie tempki w okolicach 37 stopni to powinny być w drugiej połowie cyklu. Ja po owu mam około 36.7, a przed owu od 36.3 do 36.5 najczęściej. Wysoko coś u ciebie :szok:. A który dzień cyklu masz?

reklama
Właśnie listonosz przyniósł mi testy owu, ale się cieszę:-D, jakby co najmniej przyniósł mi wiadomość o ciąży, hehe
Teraz będę mogła podejrzeć moją owulkę, i mam jakiś taki spokój wewnętrzny, że w tym miesiącu mi się uda, no zobaczymy

6 dzień jak w podpisie. Zobaczę jak się będzie zmieniać, bo przeziębiona nie jestem...

Oj rzeczywiście masz suwaczek. Przepraszam, nie zauważyłam go ;-). Może jeszcze spadnie ci ta tempka. Raportuj czy sie zmienia :tak:. Chyba, że ty taka gorącokrwista jesteś :-p.

reklama
Hejka!!! Ale sie dzisiaj ubawilam... Moj genialny mezulek zapytal sie mnie kiedy mam ewolucje... Ja sie go pytam o co mu chodzi... A on... No to co wtedy Ci jajeczko dojrzewa.... Hehe... Misku to owulacja... nie ewolucja....

Ewcia hehe, to ja jak najbardziej bede krakac;-) TROJACZKI DLA EWCI, TROJACZKI DLA EWCI.... Nic sie nie boj... Juz ciocie z BB Ci pomoga w opiece nad malenstwami... Chociaz szczerze mowiac ja nie wiem czy bym sobie poradzila z taka swieta trojca... Ja sie boje ze z jednym brzdacem nie dam rady a co dopiero ze slodkimi trojaczkami...Eh... Oki Ewcia, zycze Tobie tego co Ty sobie wymarzysz Slonce... bo to tylko Ty wiesz czego chcesz od zycia... Wszystkiego naj z okazji ze nie ma okazji....
Nieżle, ewolucja ;-)

Moja koleżanka spodzewa się własnie trojaczków, ma już córeczke i jest teraz w niezłym kłopocie. Nawet nie ma gdze wstawic łóżeczek. wecie jak sobie pomyśle o tych potrójnych wydatkach to aż mnie wzdryga. tylko, że później to dopiero radość, potrójna jest.

Altoids hymm tempka niezła, trzymam kciuki.

Do góry