Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Mufko super wieści, bardzo się cieszę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
twoj mąz to the besciak,,Hejka!!! Ale sie dzisiaj ubawilam... Moj genialny mezulek zapytal sie mnie kiedy mam ewolucje... Ja sie go pytam o co mu chodzi... A on... No to co wtedy Ci jajeczko dojrzewa.... Hehe... Misku to owulacja... nie ewolucja....
Ewcia hehe, to ja jak najbardziej bede krakac;-) TROJACZKI DLA EWCI, TROJACZKI DLA EWCI.... Nic sie nie boj... Juz ciocie z BB Ci pomoga w opiece nad malenstwami... Chociaz szczerze mowiac ja nie wiem czy bym sobie poradzila z taka swieta trojca... Ja sie boje ze z jednym brzdacem nie dam rady a co dopiero ze slodkimi trojaczkami...Eh... Oki Ewcia, zycze Tobie tego co Ty sobie wymarzysz Slonce... bo to tylko Ty wiesz czego chcesz od zycia... Wszystkiego naj z okazji ze nie ma okazji....
Altoids, to trzymam kciukasy za ciebie, ja mam za tydzień owulkę, ale czekam jeszcze na testy owulacyjne, myślałam, że dzisiaj do mnie przyjdą, ale jeszcze ich nie mam. Mam nadzieję, że poczta nie nawali.