E
Ewcia81
Gość
Newfi powodzenia z wiesiolkiem,na pewno sie uda..
dobra ja juz zmykam sobie,,do juterka,,dobranoc,papaa
dobra ja juz zmykam sobie,,do juterka,,dobranoc,papaa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beatko jutro ci powiem czy działa, bo na razie mam śluz zakłócony pozostałością nasienia więc nie wiem hehe
No Dorotko - ale sie musialo dziac.... Trzymama kciuki zeby juz tam byla fasolka!!!, albo nawet dwie....
no dokladnie Dorotko,,,nawet dwie....No Dorotko - ale sie musialo dziac.... Trzymama kciuki zeby juz tam byla fasolka!!!, albo nawet dwie....
No wiem,wszytsko jest mozliwe...ale na nic sie konkretnego nie nastwawiam,testu niemkupuje,,czek cierpliwie,,albo i nie,,hmm,,bo troszke cicezko,,.
Ewcia- a Ty wiesz jak jest, moze nie bylo w tych dniach ale nie jest powiedziane ze plemniczki nie przezyja u Ciebie do owu....wiec wszystko sie moze zdarzyc....
hmm,,ty nie kracz,,bo u mojego meza sa trojaczki,,i jakos wczesniej jego prababcia miala,,takze moze miec w genach gad ejden,hehe,,ale by bylo,,,kupe szczescia naraz...jezuusku...Hejka Dziewczynki!!! Ja znowu po pracy do Was pisze...
Ewcia81 ales nabrala tych fluidkow... Teraz to juz chyba bedziesz miala conajmniej trojaczki;-)... Co Ty na to Slonce??
:*
no wiesz,,,u na sbylo ciezko dwa dni nieraz czekac,,po dlugim celibacie,trzebabylo nadrobic,heheAltiods działo się, działo hehe. Staram się co dwa dni zeby plemniczki wzmocnić ale nie zawsze się da tak czekać Ale za dwie fasolki to ja dziękuję
Miłego dzionka laseczki :-)