reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Mufka- ja wiem ze sie denerwujesz sloneczko, ale wszystko bedzie dobrze. Glowka do gory. Tak sie wyczekalas na swoja kolejeczke, ze teraz musi byc juz dobrze. Nie denerwuj sie, bo to sie odbija na maluszku, wiem ze latwo mowic, ale chociaz sie postaraj troche wyluzowac. Trzymam kciuki mocno...i buziaki wysylam za fluidki, aby nam tez przyniosly szczescie.
A w ogole to dzieki kochane za slowa, ktore mi daja wiare ze i mi sie uda. No wszytskie mamy misje do wypelnienia w 2008 roku, wiec dobrze ze zaczelysmy sie starac od samego poczatku. ja juz nie moge wrecz, atakuje mojego M codziennie, juz nie mamy sily ale mimo to dzialamy, nawet jak sie posprzeczamy...a jak juz jest "po" to leze i nie wstaje do rana, M wtedy wszystko mi przynosi i tak dalej....:zawstydzona/y:.
Beatko- ja to czuje ze Ty jak sie przygotujesz i Twoj maz po tylu miesiacach wroci to traficie za pierwszym razem, nie mam watpliwosci....I Oskarek bedzie mial towarzystwo....hihi
Ewcia- a Ty wiesz jak jest, moze nie bylo w tych dniach ale nie jest powiedziane ze plemniczki nie przezyja u Ciebie do owu....wiec wszystko sie moze zdarzyc....
Madagirl- napisz wiecej co u Ciebie, bo sie stesknilam za Toba

A w ogole to co wszystkie z tym wiesiolkiem? ja nic o tym nie slyszalam...ale jak pomaga to zaczne brac.
Nawifie- zacznij mierzyc tempke, bedziesz wiedziala czy masz owu czy nie, to wazne, bo moze cos masz zaklocone i to jest przyczyna. chociaz przez dwa miesiace pomierz i wtedy zobaczysz co i jak, a co do sluzu to ja nie wiem, moze Ci sie tylko wydaje ze nie masz....albo masz po prostu malo. trzymam kciuki za Ciebie kochana. Bedzie dobrze.:tak::-)

Hejka Dziewczynki!!! Ja znowu po pracy do Was pisze...

Mufka postaram sie juz wiecej Was na dluzsza chwilke nie opuszczac...:zawstydzona/y: Trace tylko wtedy fluidki ktore wysylacie... A bardzo ich potrzebuje!!!!

Newfie ja od niedawna zaczelam stosowac testy owu, zawsze mam jedna kreske jasniejsza a druga ciemniejsza, wyczytalam ze to oznacza ze nie ma owu w tej chwili i w najblizszym czasie nie bedzie, gdy obie kreski sa tego samego koloru tzn sa tak samo ciemne oznacza to ze jest teraz owu albo wystapi wciagu najblizszych 24-36 godzin...

Mamusiasynusia dziekuje ze fluidki... Napewno z nich skorzystam! Ciesze sie ogromnie ze juz troche lepiej sie czujesz!!! 3mam kciuki zebys 10 stycznia uslyszala same pozytywne rzeczy o swoim bobasku... Juz wystarczajaco sie nacierpialas jak na te ciaze... Glowa do gory!!!!!!:tak:

Ewcia81 ales nabrala tych fluidkow... Teraz to juz chyba bedziesz miala conajmniej trojaczki;-)... Co Ty na to Slonce??

Puchatka hehe, Twoje fluidki tez zgarniamy:tak:... Ciesze sie ogromnie ze chcecie sie z nami dzielic swoim szczesciem...!

Altoids ja tez sie za Toba stesknilam... U mnie w sumie wszystko po staremu niestety... @ jak nie bylo tak nie ma... Poszlam drugi raz do lekarza i znowu uslyszalam to samo i tylko sie zdenerwowalam bo w sumie nic konkretnego mi babeczka nie powiedziala... Zaczelam robic testy owu i za kazdym razem mialam ten sam wynik... do wczoraj... Wczoraj wyszly mi dwie ciemne kreski jak nic... Tylko nie wiem na ile moge wierzyc takim testom... W sumie to juz pomalu zauwazam zmiany w organizmie wiec moze juz mi te hormony po tabletkach anty wkoncu wychodza... Ostatnio to mi nawet pryszczyki wylazly przed samym sylwestrem... A najlepsze jest to ze na sylwestrze w knajpce gdzie bylam byla tez kobitka w ciazy... Hehe, i oczywscie ja jak to ja uznalam to za znak....:sorry2: ze teraz nasza kolej!!!!!!!

Uuuuu... Ale sie rozpisalam..Oki lece spiulkac by moc z Wami pogawedzic w dzien! Buziaczki Siostrzyczki:*

Jak fajnie przyjść do pracy i mieć gdzie zajrzeć :tak:
Altoids, dzięki za słowa otuchy :-)
Ja dalej działam - wczoraj przemyciłam mężowi informację że powinniśmy intensywniej podziałać ze staraniami... Zadziałało od razu przytulankiem ;-)
I zaczęłam mierzyć tempkę, zobaczymy jak to będzie wyglądało...
Pozdrowionka dla Wszystkich!

Czesc laseczki

Altodis no zobaczymy, czy za pierwszy razem sie uda. Maz wraca na sama owulacje, wiec....... moze sie uda.... hihihi.......

Wanili Sky witaj przy kawie.

Newifie trzymam kciuki za fasolke.

No Dorotko - ale sie musialo dziac.... Trzymama kciuki zeby juz tam byla fasolka!!!:tak::tak::tak:, albo nawet dwie....

Altiods działo się, działo hehe. Staram się co dwa dni zeby plemniczki wzmocnić ale nie zawsze się da tak czekać :-p Ale za dwie fasolki to ja dziękuję :szok::baffled:

Miłego dzionka laseczki :-)

reklama
No Dorotko - ale sie musialo dziac.... Trzymama kciuki zeby juz tam byla fasolka!!!:tak::tak::tak:, albo nawet dwie....
no dokladnie Dorotko,,,nawet dwie....

.
Ewcia- a Ty wiesz jak jest, moze nie bylo w tych dniach ale nie jest powiedziane ze plemniczki nie przezyja u Ciebie do owu....wiec wszystko sie moze zdarzyc....
No wiem,wszytsko jest mozliwe...ale na nic sie konkretnego nie nastwawiam,testu niemkupuje,,czek cierpliwie,,albo i nie,,hmm,,bo troszke cicezko,,
wczorja juz cyztalam oplemniczkach iel zyja,hehee;-):-)

Hejka Dziewczynki!!! Ja znowu po pracy do Was pisze...
Ewcia81 ales nabrala tych fluidkow... Teraz to juz chyba bedziesz miala conajmniej trojaczki;-)... Co Ty na to Slonce??
:*
hmm,,ty nie kracz,,bo u mojego meza sa trojaczki,,i jakos wczesniej jego prababcia miala,,takze moze miec w genach gad ejden,hehe,,ale by bylo,,,kupe szczescia naraz...jezuusku...

Altiods działo się, działo hehe. Staram się co dwa dni zeby plemniczki wzmocnić ale nie zawsze się da tak czekać :-p Ale za dwie fasolki to ja dziękuję :szok::baffled:

Miłego dzionka laseczki :-)
no wiesz,,,u na sbylo ciezko dwa dni nieraz czekac,,po dlugim celibacie,trzebabylo nadrobic,hehe

Do góry