Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Witajcie we wtorek rancem. Ja juz siedze w pracy... niestety :-( probuje nie usnac
Kindzia100 kurcze... podziwiam Cie, chyba nie bylabym w stanie tak spedzac swiat... Ja przezywam horror jadac na swieta do tesciow bo tam tak jakos "nieswiatecznie" sie to wszystko odbywa, nie ma tej atmosfery, nie zjezdza sie rodzina, a juz zupelnie co innego pojawia sie na stole...
Mam nadzieje ze nastepne swieta spedzisz w Polsce!!!
Isikora tak mi przykro z powodu Twojej babci :-(
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Kiniusia niestety wszystko co dobre szybko sie konczy...wagnies,ja też się objadłam,że ledwo oddycham.Szkoda,że trzeba do pracy wracać...![]()
Dziewczynki nawet nie wiecie jak wam zazdroszcze ze spedzacie je w gronie najblizszej rodzinki,jecie serniki,chrzanik,kilebaske wiejska i inne pysznosci ahhh jak wam zazdroszcze.Niemialam prawdziwej Wielkanocy od 5 lat :-( Ale moze w przyszlym roku przylece na pare dni w tym okresie do Polski.
Kindzia100 kurcze... podziwiam Cie, chyba nie bylabym w stanie tak spedzac swiat... Ja przezywam horror jadac na swieta do tesciow bo tam tak jakos "nieswiatecznie" sie to wszystko odbywa, nie ma tej atmosfery, nie zjezdza sie rodzina, a juz zupelnie co innego pojawia sie na stole...
Mam nadzieje ze nastepne swieta spedzisz w Polsce!!!
Isikora tak mi przykro z powodu Twojej babci :-(