reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie we wtorek rancem. Ja juz siedze w pracy... niestety :-( probuje nie usnac :tak:

wagnies,ja też się objadłam,że ledwo oddycham.Szkoda,że trzeba do pracy wracać...:baffled:
Kiniusia niestety wszystko co dobre szybko sie konczy...

Dziewczynki nawet nie wiecie jak wam zazdroszcze ze spedzacie je w gronie najblizszej rodzinki,jecie serniki,chrzanik,kilebaske wiejska i inne pysznosci ahhh jak wam zazdroszcze.Niemialam prawdziwej Wielkanocy od 5 lat :-( Ale moze w przyszlym roku przylece na pare dni w tym okresie do Polski.

Kindzia100 kurcze... podziwiam Cie, chyba nie bylabym w stanie tak spedzac swiat... Ja przezywam horror jadac na swieta do tesciow bo tam tak jakos "nieswiatecznie" sie to wszystko odbywa, nie ma tej atmosfery, nie zjezdza sie rodzina, a juz zupelnie co innego pojawia sie na stole...
Mam nadzieje ze nastepne swieta spedzisz w Polsce!!!

Isikora tak mi przykro z powodu Twojej babci :-(

reklama
Witajcie Kochane!!!
No i w pracy a jutro wolne :-) ale za to następny cały wekend wolny dopiero w maju coż taka praca takie zycie :-)
isikora bardzo mi przykro z powodu Twojej babci ale napewno będzie nad Toba czuwała i wszystko będzie dobrze
NieSamowita napewno będzie z Ciebie super mamusia i wzorowa żona :tak: :tak: i tylko zdrowiej. I niech Ci sie nie wydaje że dobrze bo to jest kwestia bez wydawania. Robisz dobrze i już !!!!
kiniusia to życze owocnych starań i oby jak najszybciej pojawiły sie u Ciebie telegram od fasolki czyli dwie kreseczki:happy: :happy:
Kindzia100 napewnoi następna Wielkanoc uda Ci sie już spędzic z całym tym jedzonkiem ale pomyśl poceszające jest to że nas teraz czeka dietka po takim przejedzeniu a Twoja figurka nie ucierpiała:tak: :tak:
wagnies doskonale Cie rozumiem z tym uspianiem bo ja tez już w pracy i ziewam tak że aż mi chwilami wstyd przed klientami :tak: no ale moja głóka potrzebuje tlenu więc buzia się drze:tak:
Ataata jak tam po świętach? jak Twoi dzicy lokatorzy??:-)

Dzień dobry dziewczynki,ja dopiero wstałam,robię obiadek dla mojego,muszę jeszcze lecieć do sklepu,a mam na wszystko godzinę.Nienawidzę pracować na popołudnie...:baffled:Całuję was wszystkie:-)

niesamowita bardzo mi przykro kochana, trzymaj się cieplutko
isikora trzymaj się kochaniutka, babcia na pewno będzie przy Tobie duchem na Waszym ślubie. Wiem co mówię bo zarówno mój tato jak i mama już nie żyją, tata nie żyje już 11 lat, miałam wtedy 16 lat a mama w maju będzie 4 lata jak umarła. Wychodziłam za mąż 3 lata temu i bałam się że będę przez cały ten dzień nieszczęśliwa że nie ma Ich przy mnie, tym bardziej że dziadkowie i babcie z obu stron też już dawno nie żyją a w dodatku nie mam rodzeństwa. Bałam się że to będzie bardzo smutny dzień a przecież ma być tym najszczęśliwszym. Jednak czuwali przy mnie i nie pozwalali się smucić, wręcz przeciwnie byłam nadzwyczaj spokojna, opanowana (to mój mąż się denerwował). Byłam też bardzo szczęśliwa bo czułam że Oni też by się w tym dniu radowali że zakładam rodzinę i wychodzę za mąż za człowieka którego kocham nad życie. Bardzo mi Ich brakuje ale trzeba żyć żeby nie zawieść tych których już nie ma, aby mogli patrzeć na nas z góry z uśmiechem:-)

Cześć dziewczynki.:laugh2:

Ja tylko na momencik i od razu przepraszam, że nie odnosze sie do wszystkich ale narazie jestem w szoku :szok: :szok: :szok:

Uwaga::laugh2:

:szok: :laugh2: !!!...Jestem w ciąży...!!!:laugh2: :szok:

O 14 robiłam test i II kreseczki książkowe.... obydwie idealnie widoczne...

Ide bo nie wiem co sie dzieje... Ciesze sie niesamowicie, ale musze dojść do siebie:-D :laugh2: :-D

Miłego dnia laseczki:-p

NieSamowita no juz główka do góry jeśli dzisiaj jest straszny dzień:baffled: to po to żeby jutro mógł być lepszy i napewno będzie. Pomyśl że chociaz to przykre z ta praca to może i dobrze że sie tak stało bo i tak jej nie lubiłaś i rujnowała Twoje zdrówko i napewno wkrótce znajdziesz lepsze zajęcie i ktos doceni taka mądra i porządna kobietkę jak Ty. Z powodu babci to niesamowicie Ci współczuje:-( :-( :baffled: ale pisałas o tym że była w szpitalu więc teraz już przynajmniej nie cierpi i chociaz napewno będziesz za nią tęskniła to ona teraz będzie nad Toba czuwała i podeśle Ci najkochańszą fasolke. Nie daj sie smuteczkom ale jeśli musisz popłakać to moge popłakać z Toba albo pozyczyć chusteczek. Jutro będzie nowy dzień inny lepszy a Ty pójdziesz zdobywac świat :tak: i dasz radę

Ataata to gratulacje i hurra i wogóle super i fantastycznie !!!!!!!!!!!1:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
No to teraz juz musisz koniecznie o siebie zadbac paieroskom zrobic papa i spróbuj tylko nie dbac o siebie to mimo tej fasolki przełoże przez kolano i sprawie porządne lanie. No a jak juz ochłoniesz to to czekam z wyciągnietymi rączkami i prosze mnie stąd wyciągnąć. No i Doticzce będzie raźniej bo narzekała że u mamus grudniowych jeszcze dużo miejsca.Buziaki:tak: :tak: :tak: :tak:

Ataata to gratulacje i hurra i wogóle super i fantastycznie !!!!!!!!!!!1:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
No to teraz juz musisz koniecznie o siebie zadbac paieroskom zrobic papa i spróbuj tylko nie dbac o siebie to mimo tej fasolki przełoże przez kolano i sprawie porządne lanie. No a jak juz ochłoniesz to to czekam z wyciągnietymi rączkami i prosze mnie stąd wyciągnąć. No i Doticzce będzie raźniej bo narzekała że u mamus grudniowych jeszcze dużo miejsca.Buziaki:tak: :tak: :tak: :tak:

reklama
ataata GRATULUJęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę

Taki dziś pochmurny dzień, od rana miałam doła a tu taka wiadomość!!!!
doła już nie mam bo bardzo się cieszę z Twojego szczęścia:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Do góry