reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Cześć Kochane Dziewczyny!!!!
Ja chyba już dziś się z Wami pożegnam. W poniedziałek wylatujemy na święta a jeszcze nic nie gotowe. Pakowanie, prasowanie w lesie...:-(
Poza tym Barto ostatni raz idzie dziś do przedszkola, G ostatni dzień w pracy, więc nie będzie kiedy posiedzieć spokojnie przy komputerku i popisać. Będę Was w miarę możliwości podczytywać i jak tylko zatestuje to napiszę (jeśli w ogóle będzie czym się chwalić!).

Wszystkim Wam życzę:
Pięknych Świąt Bożego Narodzenia,
Fasolkowych prezentów pod Choinkę,
spełnienia marzeń i grzecznych dzieci :-D!
No, może nie muszą być cały czas grzeczne, ale niech będą zdrowe jak rybki!!:-D;-)
Żeby przyszły Nowy Rok 2008 przyniósł Wam wszystkim dużo szczęścia, uśmiechu i radości!!!
Naszym ciężarówkom życzę pomyślnego rozwiązania, tym które jeszcze mają sporo czekania na swoją dzidzię, spokojnej ciąży.
Ale wszystkim staraczkom życzę ZAFASOLKOWANIA bez wyjątku!!!!

Nie będę Was wszystkich wymieniać z imienia, naprawdę Wam wszystkim życzę tego i jeszcze więcej z całego serducha!!!!

ange208.gif
natale30.gif

25.gif

Trzymajcie się dziewczyny!!!

reklama
Czesc laseczki

Eliczku zycze Ci wszystkiego dobrego i fasolki

4.jpg

Altoids, Ewciu, Mufko, witajcie babeczki.

Mamusiasynusia, Idarnowska, Bastra, Sylciu, Puchatko dbajcie o Wasze fasolki.

Ja dzis czuje sie lepiej, w nocy nic nie spalam- ale teraz jest ok.
Maz wraca w marcu , na 2 miesiace. W maju leci na 6 miesiecy do Azji, ale na Swieta Bozegonarodzenia 2008 bedzie w domu- wiec luzik....hihihi.....

Wszystkim zycze milego wieczoru.

Beatko to się będzie działo. Cos czuje, że fasolinka będzie jak nic.

Eliczku jeszcze raz zięki za zyczenia - śliczne te aniołeczki. Ja uwielbiam aniołeczki, zbieram małe figurki aniołków, ale tylkoz buziaki dzieci. Mam juz ich ok 100 i ciągle mi mało. A wy coś zbieracie?

reklama
Do góry