reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
dzien dory
milej niedzielki
my zaraz na zakpy

ale ma cos dla was
Idą Świeta a wraz z nimi rusza kolejna, coroczna akcja pomocy zwierzętom ze schroniska.
Wystarczy wg własnego pomysłu ubrać wirtualną choinkę, napisać parę ciepłych słów do najblizszych i wysłac im taką oto kartkę na maila.
Kazda wysłana (i odebrana!) "kartka" to 10g karmy dla zwierzaków
W te Święta pomyślmy rowniez o naszych braciach mniejszych, którzy spędzą je w ciasnych, zimnych boksach...

Sklep zoologiczny - karmy dla kotów, karmy dla psów, karma sucha i puszki. Najtańszy internetowy sklep zoologiczny, dostawa w Warszawie.

Hej, hej.
Haloooooo
Co tu tak pusto?

Dziewczynki kupiłyście już prezenty pod choinke? Ja mam tylko dla małego, ale w srode pojade na zakupy to obkupie wszystkich.

Hej, hej.
Haloooooo
Co tu tak pusto?

Dziewczynki kupiłyście już prezenty pod choinke? Ja mam tylko dla małego, ale w srode pojade na zakupy to obkupie wszystkich.
hej hej hej mamusia,ja jestemmm jakas dolotna hehe
ja kupilam emzowi sweter,kalendarz i jeszcze jutro spodenki do spania,,chrzesniakowii gre,,a sobie i malemu nic,,ale jutro jade po reszte...:tak:

My z mężulkiem postanowiliśmy, że nie robimy sobie prezentów, bo musmy kaske szykowac na cudzik. Niestety ja po Matim nic prawie nie mam, bo oddałam (długa historia dlaczego nie odzyskałam) - ciuszki, łóżeczko, wózek, foteliki i wogóle wszystko, tak więc trzeba będzie wszystko kupić. Juz się nie moge doczekac tych zakupów.

Ja chyba jutro wybiorę się po prezenty. Dla rodzinki coś wybiorę, ale nie mam pojęcia co kupić szwagrowi. Macie jakieś pomysły? On interesuje się muzyką (w wolnych chwilach gra w zespole na gitarze elektrycznej) i ma raczej umysł ścisły. Odrazu powiem, że mam bardzo ograniczone środki finansowe.

reklama
Mamusiasynusia same kupowanie tych rzeczy jest przepiękne. Udanych łowów jak przyjdzie czas
nom dokladnie udanych,,to jest super sprawa...

Dzięki, napewno wam się pochwale tymi zakupami.
no mamy nadzieje,,miło nam bedzie patrzec...

No babeczki widze że mimo wszystko wy ze świętami do przodu a ja ciągle w lesie prezentów brak sprzątać nie moge ehh nie pozostaje nic innego jak dalej leżakowac oby to pomogło:baffled:
no to do lezakowania kochana,,lez i sie bycz ile wlezie,,nalezy ci sie...

Do góry