reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

czesc kochane!!!!!
Mamusiasynusia-dziekueje za fluidki, zlalpalam i mocno trzymam, moze keidys sie przydadza..Twoja fasolka na pewno szybko nadgoni i w styczniu juz bedzie dorodna, zobaczysz....
Idarnowska-ciesze sie ze wszystko u Ciebie dobrze, i tak trzymaj. Buziaki dla fasolki
Eliczek24-dziekuje i ja za przecudne zyczenia Tobie tez zycze wszystkiego naj, naj, naj.....a najbardziej fasolki. I trzymam kciuki za testowanko.
Beatko....czesc, ale plany sie pozmienialy. Super!!!Jeszcze troszke i M bedzie z Toba, z Wami. Ciesze sie i juz tez czuje ze bedzie z tego fasolek albo fasolinka....hihi
Bastra-witaj, pozdroweinia dla Ciebie i Twojej fasoleczki....
Puchatka, badz dzielna, wyobrazam sobie jak sie czujesz lezakujac cale dnie, ale pomysl ze to wszystko dla dzidzi!!!!Bedzie dobrze....ja bym mogla lezec nawet 2 lata nieruchomo, zeby tylko u mnie zamieszkala fasolka...
Antiope- nie zazdroszcze Ci, ja tez nie lubie kupowac prezentow facetom, moze jakas plyta CD, albo ksiazka o muzyce....

reklama
Ataata jak tam u ciebie,,dwupak?? a jak zakupy,,prezet pokupowane,,dąłas rade???

Ewciu dziekuje za pamięć;-)
Ja nadal w dwupaku, Darusia uparcie siedzi u mamy w brzuszku i nic jej nie rusza.. chyba do stycznia sobie zamierza tam posiedzieć -coś tak czuje:-D
Co do zakupków to ostatnio wybrałam sie po prezenty, nalatałam sie ponad 3 godziny po Galerii i cos tam kupiłam, oczywiście sobie jeszcze nic, bo jakoś niewiem co sobie kupić:-D
Najgorszą schize to miałam z tym że mi np. wody odejdą w sklepie (a byłam sama) i tak sobie pomyślałam ze jakby sie tak stało to ludziska by mieli niezłą sensacje:-D
Ale wsio ok, i jeszcze w piątek sie wybieram na łowy, ale już nie sama bo to bedzie 1 dzień przed moim terminem;-)

Buziaki dla wszystkich

Cześć Dziewczyny!!!:-D:-)
Już jesteśmy spakowani i gotowi do drogi. Jutro bardzo wcześnie wstajemy, już o 4.30 wyjeżdżamy na lotnisko. Następnym razem odezwę się z kraju od rodziców, jak oczywiście dam radę...
Ataata - szybkiego i pomyślnego rozwiązania Tobie życzę!
Mamusiasynusia, Idarnowska, Puchatka, Kiniusia (mam nadzieję, że nikogo nie pominełam) - spokojnej ciąży i dbajcie o siebie dziewczyny!!
Dorotko!!! Ty wiesz czego Ci życzę!!!
Antiope!! Wielkiej miłości i największego cudu na ziemi w przyszłym roku!!!!
Beatko!!! Skarbie pozdrawiam i też życzę fasolki przy pierwszym podejściu, jak tylko mężo wróci do Ciebie!!!
Altoids - Tobie życzę pozytywnego testu z takimi dwoma II !!!!
Gosiu!!! Dużo zdrówka i fasolki oczywiście!!

Wszystkim pozostałym staraczkom życzę też spełnienia tego największego marzenia i to bardzo szybko!!!

Dziewczyny co się dzieje z Madigril? Coś jej ostatnio nie widać!

Eliczek dziękuję za życzenia. Tobie też życzę spełnienia marzenia o kolejnym dzidziulku i wszystkich pozostałych. Buziaczki i jeszcze raz miłej podróży. :-)

Ataata tobie życzę przede wszystkim szczęśliwego i jak najprzyjemniejszego rozwiązania. Najcudowniejsza chwila w moim życiu to jak mi połozyli Dawidka na brzusiu i pierwszy raz na siebie spojrzeliśmy.

Eliczek dziękuję za życzenia. Tobie też życzę spełnienia marzenia o kolejnym dzidziulku i wszystkich pozostałych. Buziaczki i jeszcze raz miłej podróży. :-)

Dzięki bardzo Antiope!!!
Będę testować w wigilię, jak oczywiście ta @ nie przyjdzie!!!
Piersi bolą, ale prawdę mówiąc to chyba już u mnie normalka. Ale po cichu można sobie pomarzyć - co nie?
Byłam grzeczna i chyba zasłużyłam na prezencik od Aniołka?:blink:
Poza tym marzy mi się, taki prezent dla męża pod choinkę. Nic sobie nie kupujemy, tylko dzieciom w naszej rodzinie. Ja mam urodziny w wigilię, więc ....

Czesc dziewczyny

My juz po JASELKACH, bylo fajnie- do domu wrocilismu po 16;00.

Eliczku spokojnej podrozy.

Altiods witaj skarbie, co u Ciebie?

Dorotko wracaj szybko do zdrowia.

Ataata ja myslalam ze dzidzi juz na swiecie, moze w Wigilie cos sie ruszy.......

Milego wieczorku

Eliczku, Dorotko dziekuje bardzo :tak:

Beatko na Darusia jeszcze w brzuszku buszuje ostro. I broń boże w Wigilie niech sie nie rusza z tamtąd... Ja chce Święta spędzić spokojnie w domku, a nie w szpitalu, także dałam małej czas do tej środy, bo od czwartku zaciskam mocno nogi i rozluźniam je dopiero 26 grudnia na max 3 dni, a jak dalej leniuch sie nie ruszy to po sylwestrze ide ją "wyciągac na siłe":-D;-)

Czesc Kochane,
Ataata-ale milo sie czyta Twoje posty....troche Ci zazdroszcze, tak bardzo tez juz bym tak chciala...

Beatko- u mnie dolek, @ przyszla:wściekła/y:, wiec nici z fasolki. wlasciwie nie wiem czemu w ogole dalam sobie nadzieje ze moze jednak....przeciez to teraz niemozliwe.Musimy czekac co najmniej pol roku, az zolnierzyki sie naprawia, jesli w ogole....strasznie sie boje. Caly dzien placze przez ta glupia @.W ogole to przyszla za wczesnie bo juz w 21 dniu, nawet nie doszlam do takiego momentu zeby zrobic test...Dzis w ogole jestem taka jakas podenerwowana, nic, kompletnie nic mnie nie cieszy. Na dodatek przyjaciolka zadzwonila wczoraj ze jest zafasolkowana, a prawie w ogole sie nie starali i mowila ze powinnam tez, jak najszybciej bo takie cudowne....Lzy cisnely mi sie do oczu, ale wytrzymalam, za to jak juz odlozylam telefon to wylalam morze lez....ech, szkoda gadac-nie chce psuc wsyztskim nastroju moim dolowaniem, bo swieta ida....wystarczy ze ja mam paskudny nastroj i moj M tez.

reklama

Altoids - Tobie życzę pozytywnego testu z takimi dwoma II !!!!

dzieki Eliczku, ale nie niestety nie bedzie II kresek, bo @@@ przyszla, okropna, wredna i wszystko mi popsula, mialam chociaz malusienka nadzieje, a teraz tylko zal do calego swiata i jestem taka zla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Ale Tobie kochana zycze spokojenj podrozy, i powodzenia w testowanku na Wigilie...a jak juz zobaczysz II to przyslij nam fliudki....duzo, duzo....

Do góry