reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witam wieczorkiem laseczki.

108.jpg

Eliczku , Altodis zycze owocnej nocki

reklama
czesc Kochane,
witam Was wieczorkiem, ja jeszcze w pracy, pisze kartki na swieta i robie liste zakupow, no a przy tym udaje ze pracuje....:zawstydzona/y:
dziwnie sie czuje od kilku dni, mam 17 dzien cyklu, i od 11 dnia, czyli od owulki tak dziwnie pobolewa mnie brzuch, tak jakbym miala za chwile dostac @, nawet chodze i sprawdzam co jakis czas, bo wydaje mi sie ze lada chwila sie zjawi, choc to dopiero 17 dzien...Nie wiem co myslec o tym, moze przez te nerwy faktycznie przyjdzie duzo wczesniej. Czy Wy tez czasem tak macie?
Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczek. A jak idzie u Was sprzatanie? bo u mnie kiepsko....:confused:

Altoids ja juz mam posprzatane i prezenty juz mam zrobione. Starania zawieszone do czerwca, bo maz w morzu, ale jakos daje rade.
Altoidsnie chce Cie nakrecac, ale moze sie udalo- moze jakis stal sie cud. Tylko spokojnie i bez nerwow. Czekaj cierpliwie do dnia @, kto wie moze fasolka w brzusiu zamieszkala.. Zycze Ci tego z calego serca.
102.jpg

Tu masz linka suwaczki pl
Suwaczki i grafiki – ciąża, ślub, urodziny – podpisy, sygnatury na forum, bloga, stronę www
sa slubne, odliczajace czas do urlopu, swiat itp.
Tylko trzeba sie tam zalogowac

Witam się z wieczora:-)

No ja o sprzataniu mogę zapomnieć do końcaremontu łazienki, mam straaaaaaaaszny bałagan.

Altoids co do pobolewania brzucha po owulce to ja mam tak teraz, boli mnie dołem brzuch i promieniuje na korzonki jak przy okresie a do tego jeszcze daleko. Sama sie zastanawiam o co chodzi.

Altoids ja juz mam posprzatane i prezenty juz mam zrobione. Starania zawieszone do czerwca, bo maz w morzu, ale jakos daje rade.
Altoidsnie chce Cie nakrecac, ale moze sie udalo- moze jakis stal sie cud. Tylko spokojnie i bez nerwow. Czekaj cierpliwie do dnia @, kto wie moze fasolka w brzusiu zamieszkala.. Zycze Ci tego z calego serca.
102.jpg

Tu masz linka suwaczki pl
Suwaczki i grafiki – ciąża, ślub, urodziny – podpisy, sygnatury na forum, bloga, stronę www
sa slubne, odliczajace czas do urlopu, swiat itp.
Tylko trzeba sie tam zalogowac

Beatko, Ty jestes niesamowita, juz masz wszystko porobione, i nawet prezenty pokupione...Oskarek pewnie Ci pomaga....:-). Ja mam jeszcze tyle pracy....
Nie wiem co z tym moim brzuszkiem, dzis wieczorem dolaczyl sie do tego bol piersi, nawet jak chodze. Albo @ idzie wielkimi krokami, albo...Nie, przeciez to niemozliwe...:dry:

Witam się z wieczora:-)

No ja o sprzataniu mogę zapomnieć do końcaremontu łazienki, mam straaaaaaaaszny bałagan.

Altoids co do pobolewania brzucha po owulce to ja mam tak teraz, boli mnie dołem brzuch i promieniuje na korzonki jak przy okresie a do tego jeszcze daleko. Sama sie zastanawiam o co chodzi.

wanilia
Wspolczuje Ci tej lazienki, ja to przerabialam w zeszlym roku, myslalam ze zwariuje...syf byl wszedzie, sprzatalam potem ponad tydzien i to z mama, bo sama bym nie dala rady. Ale za to potem jak juz sie posprzatalo...to dopiero byl efekt!!!!
Co z tymi naszymi brzuszkami sie dzieje Wanilia? no coz- niedlugo sie dowiemy, ale u mnie to na pewno przyjdzie @@@, na pewno...chociaz szczerze mowiac chetnie bym ja pogonila ode mnie....o tak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!!!!!!!!!!!!!

Cześć Dziewczyny!!!
Ja tu tylko na chwilkę, witam się i zmykam, bo w domu sporo roboty prasowanie i powoli trzeba się pakować.
Wszystko wskazuje na to, że na święta będziemy mieć prawdziwy wysyp - SZYKUJE SIĘ CUD BOŻO NARODZENIOWY!!!!
TRZYMAMY KCIUKASKI I CZEKAMY NA TESTOWANKA!!!!

Powodzenia dziewczyny i miłego dnia!!!
Ja tu zajrzę chyba bardzo późno dziś!

reklama
Witajcie dziewczynki:-)
Ja na sekundkę bo niedawno zwlekłam się z łóżka, coś niewyraźnie się czuję, pobolewa mnie żołądek, łeb mi pęka. Mój Małż przez 2 dni czuł się podobnie, dziś mu przeszło, albo przeszło na mnie:baffled: Miałam jechać rozejrzeć się za prezentami ale boję się wsiąść za kółko w takim stanie.Więc chociaż wezmę sie za sprzątanie, na co też nie mam siły:baffled: Do tego @ się zbliża i już daje pomału się we znaki, podbrzusze pobolewa, więc lada dzień zaatakuje. Miłego dnia dziewuszki:tak:

Do góry