Witajcie dziewuszki:-)
altoids dziękuję za miłe słowa;-)Tobie też się uda, co do tego nie mam najmniejszych wątpliwości. To tylko kwestia czasu (oby jak najszybciej:-))
ilonko nic się nie bój, plamienia się zdarzają bardzo często. Jednak nie zaszkodzi mieć ręki na pulsie i zanadto się nie przemęczać;-)Będzie dobrze
beatko, sylciu, witajcie:-)
wanilia sky mi się wydaje że śluz chyba nie jest niezbędny. Z technicznego punktu widzenia ułatwia plemniczkom dotarcie do jajeczka i jest ważnym elementem,ale natykałam się na wypowiedzi przekopując różne fora potwierdzające że niektóre z dziewczyn zaciążały nie obserwując żadnych objawów owulacji. żadnych, więc wychodzi na to że śluzu również:-) jestem dobrej myśli
a jeśli chodzi o mnie to już czuję nadchodzącą @, brzuch juz troszkę ćmi i robi się ze mnie mały nerwusek;-). Może w przyszłym roku się uda bo to byłoby za piękne, żeby było prawdziwe, gdyż fasolka byłaby prezentem nie tylko pod choinkę. Moje urodzinki wypadają na 28 grudnia, a mojego Małża na 31 grudnia, więc było by idealnie, jak w bajce. Zbyt piękne
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Zdecydowanie