reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie kochane.
Ja wczoraj byłam w poznaniu na zakupach światecznych. Obkupiłam całą rodzinkę w prezenty na mikołaja i gwiazdkę. Mój mąż pracuje od rana do wieczora i niedziela to jedyny dzień kiedy możemy pochodzić razem po sklepach. Chłopaków zostawiłam u mamy i poszaleliśmy:tak:
Ale jak byliśmy w H&M i weszłam na dział dla niemowlaczków i zobaczyłam te prześliczne sukieneczki to myślałam, że oszaleje. Już tak się nakręcam na dzidziolka, że codziennie mężowi melduje ile zostało dni do starania o dziewczynkę. Jeszcze tylko pięć dni:-D
Pozdrawiam was cieplutko

reklama
Witajcie kochane.
Ja wczoraj byłam w poznaniu na zakupach światecznych. Obkupiłam całą rodzinkę w prezenty na mikołaja i gwiazdkę. Mój mąż pracuje od rana do wieczora i niedziela to jedyny dzień kiedy możemy pochodzić razem po sklepach. Chłopaków zostawiłam u mamy i poszaleliśmy:tak:
Ale jak byliśmy w H&M i weszłam na dział dla niemowlaczków i zobaczyłam te prześliczne sukieneczki to myślałam, że oszaleje. Już tak się nakręcam na dzidziolka, że codziennie mężowi melduje ile zostało dni do starania o dziewczynkę. Jeszcze tylko pięć dni:-D
Pozdrawiam was cieplutko
no wanilia juz niedlugo,,moment zleci,,,juz w sumie coraz blizej,,szykuj siebie i meza....powodoznka zycze juz terazzzz

Cześć Dziewczyny!!
Wróciliśmy z zakupów - nawet udane, choś ciągle nie mamy prezentów dla dzieci na święta.
Też jakiś zły humorek mi się przyplątał, nie wiem sama co sę dzieję....
Jakiś mały dołeczek... Jak przyszło, tak pójdzie - mam nadzieję!!!
Ataata - słońce, głowa do góry, juz niedługo będziesz miała swoją Darunię i buśka będzie CI się śmiała cały czas.
Wszystkie dziewczyny bardzo serdecznie pozdrawiam. Przepraszam, że nie piszę więcej, ale za chwilkę skończy się baja synka i muszę trochę się nim zająć.
Miłego wieczorka!!

Wanilia sky ja również życzę powodzonka

Może troszkę fluidków podeślę :tak::-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Mufcia to naprawdę straszne, że taka młoda dziewczyna i umiera na raka piersi. Strasznie mi przykro.
Aga miałam nadzieję, że jeśli @ nie była obfita, to może jednak fasolka
Idarnowska cudna betka; super!!!
Ataata, eliczek, moreme przytulam. Mam nadzieję, że wasz nastrój niebawem się poprawi.

Do góry