reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Czesc dziewczynki

Sabina jezeli uwazasz ze jestes w porzadku, to wytlumacz nam swoje postepowanie.
Bo ja ciagle nie rozumiem, o co Ci tak naprawde chodzi. Zreszta zastanawiam sie czy nie lamiesz regulaminu posiadasz juz 3 konta- z tego co wiem mozna miec tylko jedno. Sprawe wiec trzeba wyjasnic i to szybko.

Fifi witaj laseczko- jak tam zdroweczko?

Gosiu helolka.

Laski rozruszajcie troszke ten watek, cos powoli nam umiera.
A osoby ktore mieszaja , zawsze gdzies po drodze sie znajda. Ja juz nie wiem jak pisac, wczoraj trzepnelam posta i tlumaczylam kolezance, tak jak trzyletniemu dziecku. Moze skumala a moze nie. Nie chce byc wredna i czepialska, ale tlumaczylam spokojnie jak tylko potrafie. Ale spytam sie administratora, czy mozna miec pare kont, tak jak ma nasza Sabina. Bo chyba zlamala regulamin, trzeba to sprawdzic.

Powiem tak mam jedno kont żadnego innego.....acha i nie mam nikogo w dupie jak zauważyłam to wy jesteście bez serca.... zostawiłam to konto bo mi się przyda. Odczepiłybyście się w końcu... zmieniłam się i czy chcecie czy nie tak jest prawda....

reklama
Nie musicie mnie lubić te forum jest dla każdego... a ja nic takiego nie pisze byście mnie tak traktowały. Nie oceniajcie człowieka jak nie wiecie nic o jego życiu.

Nie pasuje wam to nie czytajcie i proste nie...

Powiem tak mam jedno kont żadnego innego.....acha i nie mam nikogo w dupie jak zauważyłam to wy jesteście bez serca.... zostawiłam to konto bo mi się przyda. Odczepiłybyście się w końcu... zmieniłam się i czy chcecie czy nie tak jest prawda....
Nie klam!. Napierw bylas NieSamowita i wkleilas swoje fotki w ktoryms z postow.
Potem bylas Fallen in Love, znowu wkleilas swoje fotki i twierdzilas, ze masz na imie Agnieszka. Teraz jests Sabinka i znowu wklejasz swoja fotke. Czy Ty myslisz, ze my nieuwaznie czytamy posty i ogladamy zdjecia?? Przy wszytkich nickach byly Twoje zdjecia. Byly rozne ale to bylas Ty. A moze ktos sie wlamal do Twojego komputera i to on sie z nami bawi.

Czesc dziewczynki

Sabinka to sobie pisz, ale bardzo Cie prosze nie pisz nam wiecej o Swoim niby slubie, chlopaku czy o planowaniu ciazy- wszystkie wiemy ,ze piszez zeby pisac. I nie zmyslaj prosze, ze to Twoje pierwsze konto, przez pare miesiecy bylas NieSamowita, potem Faleen in love a teraz Sabinkaa wiec komu chcesz wciskac kit. Zreszta administrator juz to sprawdza i jezeli dopatrzy sie jakis nieprawidlowosci, bedzie juz wiedzial co z tym zrobic.

Czesc dziewczynki

Sabinka to sobie pisz, ale bardzo Cie prosze nie pisz nam wiecej o Swoim niby slubie, chlopaku czy o planowaniu ciazy- wszystkie wiemy ,ze piszez zeby pisac. I nie zmyslaj prosze, ze to Twoje pierwsze konto, przez pare miesiecy bylas NieSamowita, potem Faleen in love a teraz Sabinkaa wiec komu chcesz wciskac kit. Zreszta administrator juz to sprawdza i jezeli dopatrzy sie jakis nieprawidlowosci, bedzie juz wiedzial co z tym zrobic.
Czesc słońce:-):-):-)

Czesc laska, ja juz uciekam po Oskaraka do przedszkola. Dzis bylam w centrum po prezenty, wiec jutro od rana bede dostepna na kompie- juz bede wzorowa czytelniczka bb.

Cześć Dziewczynki:-)
Miałam 48h przerwę w życiorysie:-:)confused::eek: - niejaka grypa żołądkowa mnie dorwała. Dziś jest już lepiej, ale wczoraj nie mogłam nawet palcem ruszyć.
Resztę ciepło pozdrawiam:-)

wracaj do zdrówka kochana :tak:

a całej reszcie-Sylcii 31, Beatce2710, fifi trixibell- zycze miłego popołudnia ;-)

Cześć Dziewczyny!!!;-)

Widzę, że tu potyczki na całego...

No cóż, ja nawet nie będę tego komenować, szkoda słów...:dry:
Tylko czy Sabinko się zastanowiłaś, z kim będziesz pisać, jeśli wszystkie dziewczyny do siebie zraziłaś? Powinnaś się nad tym zastanowić.
Forum, owszem jest dla wszystkich i nikt CI nie będzie bronić tu zaglądać (jeśli oczywiście administrator nie dopatrzy się jakiegoś uchybienia), ale Ty powinnaś się zastanowić, czy rzeczywiście masz tu po co zaglądać.
Tutaj są dziewczyny po to by się wspierać, my nie wciskamy kitów o wymyślonym życiu itd.
My jesteśmy naprawdę, naprawdę mamy swoje problemy!!!
Nie jest nam potrzebna osoba, która sama nie wie kim jest!
Jeśli rzeczywiście, uważasz, że się zmieniłaś - to trzeba było nie zmieniać swojego konta. Tylko postarać się przekonać nas wszystkie, że jesteś poważną dziewczyną, godną dania jej jeszcze jednej szansy...
To tyle ode mnie...

Wszystkim dziewczynom życzę miłego dzionka!!!

reklama
Hejka Dziewuszki!!! Ale sie wzruszylam czytajac wasze posciki... Jeju to musi byc naprawde niesamowite uczucie gdy taka mala osobka wierci sie u mamusi pod serduszkiem... Mam nadzieje ze kiedys bedzie mi dane to poczuc... Poki co smutnawo mi troszke dziewuszki... Tak bardzo chcialabym miec juz swoja wymarzona fasolke.... Eh...
Denerwuje mnie to ze jak mialam @ zanim zaczelam brac tabletki to umieralam z bolu przez 3 dni w kazdym miesiacu a teraz ta wredota zwyczajnie mnie olala... Juz to kiedys pisalam ale napisze jeszcze raz... Nie sadzial ze kiedykolwiek bede tesknila za @ i czekala z niecierpliwoscia kiedy sie cholera pojawi... Tak bardzo chcialbym dostac @ i moc zaczac starac sie o fasolke...
Mocne postanowienie poprawy... W przyszlym tygodniu ide do lekarza niech on cos z tym zrobi...
A moze wy dziewuszki macie jakies pomysly na wywolanie @ bez tabletek??

Do góry