Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Madigirl a piwko albo drink taki mocniejszy może by pomógł
:-)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i vice versaOdczepiłybyście się w końcu...
Nie pasuje Ci to nie pisz i proste nie...Nie pasuje wam to nie czytajcie i proste nie...
Nic dodać nic ująć...Sabinko Jeśli rzeczywiście, uważasz, że się zmieniłaś - to trzeba było nie zmieniać swojego konta. Tylko postarać się przekonać nas wszystkie, że jesteś poważną dziewczyną, godną dania jej jeszcze jednej szansy...
Hejka Dziewuszki!!! Ale sie wzruszylam czytajac wasze posciki... Jeju to musi byc naprawde niesamowite uczucie gdy taka mala osobka wierci sie u mamusi pod serduszkiem... Mam nadzieje ze kiedys bedzie mi dane to poczuc... Poki co smutnawo mi troszke dziewuszki... Tak bardzo chcialabym miec juz swoja wymarzona fasolke.... Eh...
Denerwuje mnie to ze jak mialam @ zanim zaczelam brac tabletki to umieralam z bolu przez 3 dni w kazdym miesiacu a teraz ta wredota zwyczajnie mnie olala... Juz to kiedys pisalam ale napisze jeszcze raz... Nie sadzial ze kiedykolwiek bede tesknila za @ i czekala z niecierpliwoscia kiedy sie cholera pojawi... Tak bardzo chcialbym dostac @ i moc zaczac starac sie o fasolke...
Mocne postanowienie poprawy... W przyszlym tygodniu ide do lekarza niech on cos z tym zrobi...
A moze wy dziewuszki macie jakies pomysly na wywolanie @ bez tabletek??