reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Madigril!!! A może Ty jednak jesteś w ciąży?! Moje koleżanki, jak już wcześniej pisałam, też robiły testy będąc w ciąży i wychodził im wynik negatywny>>
Może zanim cokolwiek zrobisz, idź do lekarza i domagaj się badania krwi>>>

Odczepiłybyście się w końcu...
i vice versa:tak:

Nie pasuje wam to nie czytajcie i proste nie...
Nie pasuje Ci to nie pisz i proste nie...:evil:

Sabinko Jeśli rzeczywiście, uważasz, że się zmieniłaś - to trzeba było nie zmieniać swojego konta. Tylko postarać się przekonać nas wszystkie, że jesteś poważną dziewczyną, godną dania jej jeszcze jednej szansy...
Nic dodać nic ująć...

Helloł wszystkim:-D:-p

Hejka Dziewuszki!!! Ale sie wzruszylam czytajac wasze posciki... Jeju to musi byc naprawde niesamowite uczucie gdy taka mala osobka wierci sie u mamusi pod serduszkiem... Mam nadzieje ze kiedys bedzie mi dane to poczuc... Poki co smutnawo mi troszke dziewuszki... Tak bardzo chcialabym miec juz swoja wymarzona fasolke.... Eh...
Denerwuje mnie to ze jak mialam @ zanim zaczelam brac tabletki to umieralam z bolu przez 3 dni w kazdym miesiacu a teraz ta wredota zwyczajnie mnie olala... Juz to kiedys pisalam ale napisze jeszcze raz... Nie sadzial ze kiedykolwiek bede tesknila za @ i czekala z niecierpliwoscia kiedy sie cholera pojawi... Tak bardzo chcialbym dostac @ i moc zaczac starac sie o fasolke...
Mocne postanowienie poprawy... W przyszlym tygodniu ide do lekarza niech on cos z tym zrobi...
A moze wy dziewuszki macie jakies pomysly na wywolanie @ bez tabletek??

MadiGirl- ja na Twoi miejscu na pewno udalabym sie do gina.Bralas tabletki przez jakis czas i organizm przyzwyczail sie nich. Teraz kiedy ich juz nie bierzesz masz po prostu efekt z odstawienia i znow wszysytko musi powrocic do normy. Nie wiadomo tylko ile to potrwa, a przeciez chcesz miec szybko fasolke wiec ruszaj do gina zeby Ci to wyregulowal, wtedy bedziesz wiedziala kiedy masz plodne dni, kiedy nie itd, bo pozniej ciezko nawet bedzie ustalic w jakim dniu ciazy jestes...

Poza tym witam wszystkie dziewczyny!!! Gdzie sie podziewa Irdanowska? Tak bym chciala uslyszec jak sie czuje i w ogole. Fajnie jest wieczorkiem zasiasc do kompa i poczytac co u Was....Widze ze troszke dzieci sie Wam pochorowaly, mam nadzieje ze szybko im minie. u mnie koncowka wredoty@, wiec ruszam do ataku. Zakupilam dzis seler na sorowke, zobacze jak dziala na mojego meza...:zawstydzona/y:. Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Artemida-- ja nie maialam jeszcze okazji Ciebie przywitac-wiec WITAJ na forum. Bede trzymac kciuki zeby Ci sie udalo. jak dlugo stracie sie o druga fasolke? Nie martw sie, na pewno sie uda z czasem, ja w to zaczelam wierzyc od kiedy zaistnialam na tym forum. wszytskie tu jedziemy na jednym wozku, raz jest lepiej, raz gorzej, raz sa dobre wiesci, raz szalejemy z rozpaczy ze przyszla @@@@. Ale tu na forum jest latwiej czekac. Wiec badz z nami i uszy do gory!!!!
Beatko, Eliczek, Hausfrau, Puchatko, Aga, Iwonko, Antiope, Ataata, Sylcia, Kiniusia, Idarnowska, Lenna, Moreme, Ewcia, Mamusiasynusia, Fifi, Nikola, Mufka, Gosiaczek:-):-):-),(mam nadzieje ze nikogo nie pominelam) dziewczyny -Wy tworzycie to forum i naprawde swietnie Wam to idzie, dajecie sily i wiare!!! Az chce sie z Wami "isc" i razem z wami wyczekiwac na fasolki....JESTESCIE SUPER!!!!!!!:tak::tak::tak:

reklama
Uff... Wkoncu w domku:tak:

Sylcia 31 probowalam juz piwko na wywolanie @ jak radzilas mi wczesniej ale niestety nie pomoglo.. Ale zamierzam w weekend napic sie spirytusu moze pomoze... Zartuje oczywiscie... Ale napije sie jakiejs whysky z cola czy cos podobnego i mam nadzieje ze to pomoze...

Eliczek 24 @ ma juz prawie miesiac spoznienia, robilam juz kilka testow ciazowych i tylko jeden bylo pozytywny a potem reszta wyszla mi negatywnie, myslalam juz ze te testy sa wadliwe czy jakos tak i zaczelam sobie mierzyc temperaturke... Gdzies wyczytalam ze jesli kobietka jest w ciazy to ma tem 37 i wyzej... a ja mam skromne 34.7-36.7... Wiec raczej w ciazy nie jestem chociaz nie ukrywam ze juz bym chciala byc. Do lekarza ide w przyszlym tygodniu niezwlocznie i zobaczymy co tym razem babeczka wymysli. Jak mi znowu powie prosze robic sobie testy ciazowe i jednoczesnie czekac na @ to chyba cos jej zrobie... wtedy to juz mi chyba tylko zostanie poleciec do polski i szukac pomocy u polskich ginekologow...

Altoids wiem ze to co sie teraz dzieje z moim organizmem to wina tych cholernych tabletek ale strasznie mi sie dluzy czekanie na @... Caly czas jak sie z mezuniem kocham to z ta swiadomoscia ze i tak fasolki z tego nie bedzie bo nie ma @... Grrrr...

... Popieram to co napisalas ze dziewczynki sa tu super!!!!! Jak bym mogla to bym kazdej z dziewczynek dala chociazby jakiegos kwiatka zeby wiedzialy ze jestem im bardzo wdzieczna ze tak mnie tu przyjely i taktuja jak swoja chociaz dolaczylam do nich duzo pozniej... Jeszcze raz dziekuje dziewczynki za to ze jestescie...!!!!!!!!!!!!

Do góry