reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Beatko niektórzy sie powinni leczyć, ale na nogi, bo na głowe już za późno...;-):tak:
A tak wogóle to ona ma 3 konta?? Bo mnie sie wydaje że ma 1... tzn to jest już jej trzecie konto, ale zawsze otwierając nowe, stare kasowała... a tak chyba można.. No ale niewiem:eek:

w każdym razie sabina jesteś bezczelna do granic możliwości i do końca pokazujesz jak masz nas wszystkie i wogóle wszystko w dupie*
A skoro tak jest, to tak jak fifi napisała, po kiego grzyba wchodzisz na ten wątek i piszesz coś skoro itak lejesz na nas??!!!
Nie dorosłaś do swojego wieku, a tymbardziej do rzeczy które rzekomo miałas w planach.. ale to nie moje życie, róbta co chceta, ale szanuj nas albo a kysz stąd!!:-D

artemida witaj;-)

Witajcie dziewczynki:-)
Artemida witamy w naszym gronie:tak:

A ja sobie popijam właśnie grzańca:-D a co mi tam, zrobiłam dziś trochę kilosów za kółkiem i zasłużyłam sobie;-) Wasze zdrowie dziewczynki:-D

Witam wszystkie nowe staraczki:-)
Dziewczynki ja was caly czas podczytuje jesli tylko moge ale juz tak nie bede sie udziel;ac zreszta jakos nie bylo ostatnio tu tematu na otwartym.Dziekuej wszystkim pamietajacym o nas :tak::-)brzunio poglaskany:tak::-)
Mam nadzieje ze na swieta fasolinek tu przy bedzie:tak:
Ataata jak sie czujesz:confused:to juz niedlugo czeka cie ten wielki dzien:tak::-)

Buziaki !

Iwonko a dziękuje.
Mi niby zostało 3 tygodnie, ale czuje sie jak bym może w 7 miesiącu była...
Zero objawów zbliżającego sie porodu, nic, kompletnie nic...:eek:
Poza tym że Darusia rozpycha sie niemiłosiernie i jest to już bolesne, to takto wszystko w porządku.
A Ty jak sie czujesz Kochana??
Niewiem czy pytałam, niewiem czy pisałaś, ale czujesz juz ruchy mluszka??? Czy jeszcze nie..???

Ataata jak ja bylam w ciazy, to do samego konca czulam sie wspaniale.
Jeden dzien po terminie wody mi odeszly i po 2 godzina urodzilam, jestes szczupla wiec Tobie pojdzie jeszcze szybciej.

reklama
hej laski !!!
wiem ze sie nie odzywam....zabiegana i tyle...a na dodatek chorobsko mnie zlapalo i antybiotyki dostalam....glupie zimno na dworze...:wściekła/y:
po pierwsze....idarnowska....no GRATULUJE !! piekne wiesci
ataatko....poglaszcz darunie...juz niedlugo spojrzysz jej w oczy:-)
mufka...gdyby nie te antybiotyki...to tez bym grzanca dorwala...ach
wagnies :-):-):-):-):-) :-):-)
fifi...tesknie;-)
artemida witaj !
wiem kobitki, ze nie kazdej z osobna napisze, bo mnie dusi kaszel i zaraz spadam do wyra...wybaczcie prosze....zdarzylam tylko przeczytac co sie dzeije "na wszystkich naszych watkach" musze sie w weekend zebrac i cos porzadnego skrobnac...tymczasem w robocie widac ze koniec roku za pasem, bo szybko szybko szybko jeszcze wiele rzeczy do zalatwienia...urwanie glowy:-(
buzki dla was wszystkich !

Do góry