reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

hej laski !
hej beatka....no nie zazdroszcze ci celibatu ;-)
hausfrau...nasz przepadku :) co wyscie kombinowali, ze twoj ma zebro zlamane? ;-)
pozdrawiam was wszystkie :-)

Ja też się nad tym zastanawiam....
Hausfrau - jak będziesz bardzo chciała a mężo wystarczająco napalony, to myślę, że to żebro nie będzie bardzo przeszkadzało...:-D:-D:-D
No,no... Beatko zdolna jesteś!!
Pozdrawiam wszystkie staraczki!!

reklama
Hausfrau no wiesz , zlamana noga czy zebro, to nieistotne- wazne ze inna czesc ciala jest na chodzie.....hihihi.....:-):tak::-D

Lenna a co do celibatu, sama sobie:baffled: nie zazdroszcze....hihihi.... ale coz, jak maz wroci odbije sobie z nawiazka.:-D

Wszystkim zycze milego wieczorku.:-);-)

O ludzie!!! Co sie tu na tym forum dzieje-zebra sie lamia....:-). dziekuje wszystkim za slowa otuchy. Biore sie w garsc od dzisiaj, w koncu nie ja tylko cierpie, ale wszystkie tu sie staramy, wiec koniec marudzenia od dzis- bede cierpliwie czekac na swoja kolej....Pozdrawiam i zycze milego wieczoru:-)

O ludzie!!! Co sie tu na tym forum dzieje-zebra sie lamia....:-). dziekuje wszystkim za slowa otuchy. Biore sie w garsc od dzisiaj, w koncu nie ja tylko cierpie, ale wszystkie tu sie staramy, wiec koniec marudzenia od dzis- bede cierpliwie czekac na swoja kolej....Pozdrawiam i zycze milego wieczoru:-)

Tak trzymać kobieto!!! Głowa do góry... będzie dobrze, jeszcze wszystkie zafasolkujemy i będziemy szczęśliwymi mamami.
Miłego następnego tygodnia wszystkim życzę!;-)

Witajcie staraczki!!!
Wierzę że wszystkim Wam się w końcu uda i po sobie wiem jeszcze jedno trzeba spokoju i nie można skupiać się tylko na tym wiem że łatwo mówic ale mówię z doświadczenia :tak::tak::tak::tak: poza tym mnie od rana męczą straszliwe mdłości i ledwo żyję ale widać już tak musi być :baffled::baffled:

Witajcie staraczki!!!
Wierzę że wszystkim Wam się w końcu uda i po sobie wiem jeszcze jedno trzeba spokoju i nie można skupiać się tylko na tym wiem że łatwo mówic ale mówię z doświadczenia :tak::tak::tak::tak: poza tym mnie od rana męczą straszliwe mdłości i ledwo żyję ale widać już tak musi być :baffled::baffled:
Trzymaj się Puchatko i pogłaszcz brzunio od cioci z BB;-)

Witajcie dziewczynki :-):-):-).
@ nie ma od 4 dni, tempka 37.2 i pelno bialego sluzu....
Ach chciałabym żeby sie udało :tak::tak::tak:

Witajcie dziewczynki :-):-):-).
@ nie ma od 4 dni, tempka 37.2 i pelno bialego sluzu....
Ach chciałabym żeby sie udało :tak::tak::tak:

Idarnowska!! I na co ty jeszcze czekasz - testuj dziewczyno!!:szok:
Mnie już paluchy bolą i skręca mnie z ciekawości.
ZA resztę dziewczyn też trzymam kciuki!!
Kto następny w kolejce do testowania?
Życzę miłego dzionka.

Idarnowska - Testuj i melduj!!!
:tak:
Puchatko!!! JA też podczas pierwszej ciąży do końca 4 miesiąca wymiotowałam. Będzie dobrze - dbaj o siebie i SKARBEK>

reklama
Do góry