reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

hej laski !
hej beatka....no nie zazdroszcze ci celibatu ;-)
hausfrau...nasz przepadku :) co wyscie kombinowali, ze twoj ma zebro zlamane? ;-)
pozdrawiam was wszystkie :-)

Ja też się nad tym zastanawiam....
Hausfrau - jak będziesz bardzo chciała a mężo wystarczająco napalony, to myślę, że to żebro nie będzie bardzo przeszkadzało...:-D:-D:-D
No,no... Beatko zdolna jesteś!!
Pozdrawiam wszystkie staraczki!!

reklama
Hausfrau no wiesz , zlamana noga czy zebro, to nieistotne- wazne ze inna czesc ciala jest na chodzie.....hihihi.....:-):tak::-D

Lenna a co do celibatu, sama sobie:baffled: nie zazdroszcze....hihihi.... ale coz, jak maz wroci odbije sobie z nawiazka.:-D

Wszystkim zycze milego wieczorku.:-);-)

O ludzie!!! Co sie tu na tym forum dzieje-zebra sie lamia....:-). dziekuje wszystkim za slowa otuchy. Biore sie w garsc od dzisiaj, w koncu nie ja tylko cierpie, ale wszystkie tu sie staramy, wiec koniec marudzenia od dzis- bede cierpliwie czekac na swoja kolej....Pozdrawiam i zycze milego wieczoru:-)

O ludzie!!! Co sie tu na tym forum dzieje-zebra sie lamia....:-). dziekuje wszystkim za slowa otuchy. Biore sie w garsc od dzisiaj, w koncu nie ja tylko cierpie, ale wszystkie tu sie staramy, wiec koniec marudzenia od dzis- bede cierpliwie czekac na swoja kolej....Pozdrawiam i zycze milego wieczoru:-)

Tak trzymać kobieto!!! Głowa do góry... będzie dobrze, jeszcze wszystkie zafasolkujemy i będziemy szczęśliwymi mamami.
Miłego następnego tygodnia wszystkim życzę!;-)

Witajcie staraczki!!!
Wierzę że wszystkim Wam się w końcu uda i po sobie wiem jeszcze jedno trzeba spokoju i nie można skupiać się tylko na tym wiem że łatwo mówic ale mówię z doświadczenia :tak::tak::tak::tak: poza tym mnie od rana męczą straszliwe mdłości i ledwo żyję ale widać już tak musi być :baffled::baffled:

Witajcie staraczki!!!
Wierzę że wszystkim Wam się w końcu uda i po sobie wiem jeszcze jedno trzeba spokoju i nie można skupiać się tylko na tym wiem że łatwo mówic ale mówię z doświadczenia :tak::tak::tak::tak: poza tym mnie od rana męczą straszliwe mdłości i ledwo żyję ale widać już tak musi być :baffled::baffled:
Trzymaj się Puchatko i pogłaszcz brzunio od cioci z BB;-)

Witajcie dziewczynki :-):-):-).
@ nie ma od 4 dni, tempka 37.2 i pelno bialego sluzu....
Ach chciałabym żeby sie udało :tak::tak::tak:

Witajcie dziewczynki :-):-):-).
@ nie ma od 4 dni, tempka 37.2 i pelno bialego sluzu....
Ach chciałabym żeby sie udało :tak::tak::tak:

Idarnowska!! I na co ty jeszcze czekasz - testuj dziewczyno!!:szok:
Mnie już paluchy bolą i skręca mnie z ciekawości.
ZA resztę dziewczyn też trzymam kciuki!!
Kto następny w kolejce do testowania?
Życzę miłego dzionka.

Idarnowska - Testuj i melduj!!!
:tak:
Puchatko!!! JA też podczas pierwszej ciąży do końca 4 miesiąca wymiotowałam. Będzie dobrze - dbaj o siebie i SKARBEK>

reklama
Do góry