reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Witam wszystkie staraczki:-)....wlasnie wrocilam z kolacji rodzinnej- i dobrze bo wreszczie moge sie polozyc, od poludnia boli mnie brzuch na ta paskude @ wiec jutro pewnie sie pokaze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Mialam troche nadziei ze moze teraz sie uda, ale nie....nic z tego. jest mi smutno, ide spac, bo jak nie pojde to bede ryczec i znow bede miec jutro zapuchniete oczy w pracy. Pozdrawiam i zycze wszytskim owocnych staranek.

a jeszcze cos napisze...Witaj Gusiu, my staramy sie mniej wiecej od marca br i i narazie nic. Troche zaczynam sie dolowac i myslec najgorsze, ale bede probowac ile wlezie...Pozdrawiam i zycze wytrwalosci i wiary i cierpliwosci.

Cześć dziewczynki:-)
witam nowe staraczki Gusia, Altoids witajcie :tak:
dziś obudziło mnie słoneczko, nastrój po malutku się polepsza. @ jeszcze mocno dake się we znaki, ale to już 3 dzień więc coraz bliżej do kolejnych starań;-)
Altoids nie załamuj się Kochana, za szybko aby się zadręczać. Ja własnie zaczęłam 23 cykl starań ale wciąż wierzę że się uda. Mam oczywiście chwile płaczu ( gdy po raz kolejny trzymam w ręku test z 1 krechą i wtedy gdy @ zaatakuje). Ale już na drugi dzień nabieram znów sił na kolejny cykl starań i patrzę w przyszłość z nadzieją. Kiedyś się uda:tak:MUSI:tak:

Cześć Dziewczyny!!!!
Dziś u nas jest bardzo mroźnie, ale słonecznie - na szczęście!
U mnie drugi dzień @ - daje małpa popalić, ale niech tylko się skończy!!!:wściekła/y:

Kochane dziewczyny, dobrze, że Was mam....
Wszystkie jedziemy na tym samym wózku... Niektóre z nas mają już dzieci i starają się o następnego członka rodziny. Niektóre dopiero będą miały pierwsze dzieciątko... Ale wszystkie są staraczkami!

Buziam Was wszystkie dziewczyny, życzę miłego dzionka!!!
No, i jak zawsze owocnych staranek!!;-)

Mufko-dziekuje...masz na pewno racje, kiedys musi sie udac. Nerwy i stresy niczego nie przyspiesza, ale to nie takie latwe...kazda kobieta w ciazy, kazde male dziecko w wozku ktore widze....wtedy musze sie gdzies zaszyc i wyplakac.Potem jakos mija....u mnie dzis ciezko, bo @ sie zbliza, myslalam ze dzis przyjdzie, ale pewnie jutro mnie nawiedzi, bo juz to czuje po kosciach.Brzuch boli, glowa i marudna od rana jestem. Tyle stran w tym miesiacu i nic...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. koncze bo marudze nawet na forum. Hausfrau, Beata2710 , Antiope, i wszystkie dzielne staraczki-jestescie niezwykle i ciesze sie ze jestem tu na tym forum z Wami. Pozdrawiam, papatki.

Cześć Kobietki!!
Mój Barto się rozchorował, dziś prawie cały dzień leżał w łóżeczku i glądał bajki. Teraz bawi się samochodzikami, a mama nadrabia zaległości. Ale jakoś mało tego do czytania.
Coś pustawo na tych naszych forach...
Buziaki dziewczyny i miłego wekeendu. Może w poniedziałek będzie ktoś miał dla nas niespodziankę?

reklama
Do góry