reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

No siemanko dziewczynki..
Ja mam męża jeszcze w domu..ale jutro jzu mzyka na miesiąc,az do świąt...takze wy mi zostaniecie,hehe
od jutra bedena biezaco..
tera zpiecze ciacho i mieso w sloikach robie...

reklama
czesc dziweczynki. Caly dzien sie mecze, do toalety chodze co pol godz-sprawdzic czy juz jest @. Caly dzien jej nie bylo, choc brzuch boli, no i wieczorem zrobilam test zeby przestac byc taka podniecona, no i .....:wściekła/y:-UJEMNY, a potem szybko @ sie rozszalala. Gdybym mogla to wystrzelila bym ta @ w kosmos.
i znow starania od nowa, moze na swieta sie uda dostac taki prezencik od Bozi...Zycze tego nam wszytskim staraczkom.Pozdrawaim i ide sie polozyc, bo @ daje sie we znaki:-:)-:)-(.

Cześć Dziewczyny!!!;-)
Dzięki Antiope, za życzonka zdrowia dla Bartusia.
Altoids - Trzymam kciuki, żeby na święta się w końcu udało!!! Ja też mam takie życzonko, nie tylko dla siebie! Chyba na naszym forum, mamy więcej chętnych dziewczyn, na taki mały prezencik od dzieciątka. W tym miesiącu, niestety i mi się nie udało. Nie łam się kobietko - głowa do góry, w końcu się uda!!! A może właśnie na Święta posypią się fasolki.
Idarnowska!!! Trzymam kciuki, bardzo mocno za Ciebie!!!

Dobranoc dziewczyny!!:tak:

Witam wieczorową porą!
Nareszcie udało mi się Mojego R. odpędzić od kompa :dry: no mówię Wam, oszalał na punkcie internetu i Fify.... :nerd: no ale dobra, niech ma... w końcu ma złamane żebro :baffled: to niech sobie trochę uprzyjemni czas.

No własnie, apropos złamanego żebra Mojego, to staranka przeszły na dalszy plan, bo no cóż... ruchliwośc R. jest nieco ograniczona :zawstydzona/y:

Ale jak tylko wróci do formy tooooo.... :cool2: ale ciiiiii...

altoids wszystkie Staraczki doskonale rozumieją Twoje przejścia, oczekiwanie a potem rozczarowanie... ale to całkowicie normalna reakcja kobiety pragnącej fasolinki tak mocno jak Ty :)
Jednak pamiętaj, że bardzo często pary starające się o fasolinę tak bardzo jej pragną, że jakimś sposobem nie udaje im się. Może to własnie wasz przypadek.
Rozumiem, że jesteś rozczarowana kiedy przychodzi @ ale pomyśl, że jest poza staranim o fasolinkę tyle wspaniałych rzeczy, z których możesz czerpać radość i - co najważniejsze - siłę na dalsze starania. Na przykład Twój Mąż, który na pewno dzielnie Cię wspiera. :tak: :tak: :tak:

Beata2710kiedy mężunio wróci do domu?? Na Święta??

eliczek24 co ta wredota @ się tak rozpanoszyła?? :wściekła/y: trza ją czyms postraszyć, może ucieknie :cool2:
Poza tym 4. cykl starań to mimo wszystko nie tak źle. Kto wie, może tym razem się uda ;-)

Ewcia81 Ciebie tez odwiedziła @.... :wściekła/y: co za hexa... Na szczęście Święta już niedługo i będziesz mogła troche powykorzystywać Męża a kto wie, może coś z tego będzie ;-)

gusia80 witaj serdecznie na BB i na wątku Staraczek! Przede wszystkim trzeba myśleć pozytywnie i mieć nadzieję. To forum już wiele widziało *poczytaj wcześniejsze posty* Życzę powodzenia w starankach i trzymam kciuki jak za wszystkie kobitki!!

Sylcia 31, moreme, mufka, idarnowska, Antiope i wszystkie kochane Staraczki miłego wieczorka życzę!

Hausfrau oj bidny teoj R,,żeberko złamane,nono,,niech szybciutko sie goi,,bo fasolinka w kolejce do was stoi:tak::tak::tak:..
a my owszem w grudniu dzialania jak zawsze,,juz zreszta o tym nie myslimy,,bo lepiej sie nie nastawiac...poprostu brak zabezpieczen i tyle;-):-)

Czesc laski

Hausfrau ja zaszlam w ciaze jak moj S mial zlamana noge....hihihi........ Polak potrafi....... do dziela.A maz wraca chyba w czerwcu, to jego ostatnia wersja sprzed tygodnia, zobaczymy kiedy faktycznie wroci. Wiec Swieta spedze u rodzicow a Sylwester w domu bedzie z synkiem.

Ewciu sliczne zdjecie.

Altoids bardzo mi przykro z powodu wredoty, mam nadzieje ze szybko zostaniesz mama.

Wszystkim zycze milego wieczorku.

reklama
hej laski !
hej beatka....no nie zazdroszcze ci celibatu ;-)
hausfrau...nasz przepadku :) co wyscie kombinowali, ze twoj ma zebro zlamane? ;-)
pozdrawiam was wszystkie :-)

Do góry