reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
I ja sie witam,
Wagnies, ale fajnie....góry....uwielbiam góry :-) Jak po koncercie?

Asialc na koncercie bylo fajnie, choc wykonanie nie bylo najlepsze. Branny nie potrafil czysto wejsc w dzwiek, nie miescil sie w tempach - chyba byl wczoraj niedysponowany... Ale mimo wszystko atmosfera byla niesamowita zarowno na koncercie jak i pozniej pod oknem na Franciszkanskiej... hmmm... duzo przemyslen...

Wagnies, Kindzia co u was słychować???

Ataata popsul mi sie wlasnie humor! Te testy ktore pisalam... no niestety nie przeszlam dalej!!! Jestem zla sama na siebie i nie wiem na ktorej czesci sie wywalilam. Znowu mnie nachodza mysli jaka jestem beznadziejna ze nie mam szans na inna prace!!! ehhh - a taki mialam nastroj po wczorajszych przezyciach...

NieSamowita kurcze nie masz szans na zmiane pracy? To niewesolo tak pracowac!!!

Kiniusia podziwiam Cie, ja bym juz testowala z 10 razy... Zycze dwoch grubasny krech!!!

No! :laugh2: Nakrzyczałam na was i od razu sie pokazałyście :laugh2: ;-) :-D

Ewitko no to w takim razie uciekaj nacieszyć sie mężem... ale wpadnij potem koniecznie;-) ;-)
Nie wiem co z Wiki, ale chyba jeszcze nie urodziła..:baffled:

Kiniusia no trzymam mocno mocno kciukasy za II kreseczki, ja bym nie wytrzmałam z tym czekaniem...:baffled: 4 dni to ja juz bym pewnie z 3 test robiła:laugh2:

wagnies ojoj...:-( przykro mi że sie jednak nie udało... ale nie załamkuj sie znajdziesz coś lepszego, tego Ci życzę z całego serducha:tak: I nie pisz tu takich głupotek że jesteś beznadziejna!!! Wcale tak nie jest!!! To oni są beznadziejni że takiej fajnej laseczki nie zatrudnili!!:wściekła/y: Niech teraz żałuja!!!:-p
Poważnie główka do góry, napewno coś znajdziesz... a może coś jeszcze lepszego...:tak: :-)

A ja znów zawroty głowy, ale z małą zmianką: nie w trakcie obiadu, tylko po nim...:baffled: :sick: Aj już nie wiem co o tym myślec..:confused: :baffled:

helloooooo:-):-):-)
Melduję się do raportu:-Dtrochę mnie nie było, załatwiałam sprawy zdrowotne i od wczoraj jestem na L4 (2 tygodnie) leczę żołądek biorę 2 antybiotyki na raz i jeszcze inne świństwa:eek::eek::eek:trochę boli ale mam nadzieję że bakteria się wyniesie na dobre.

ataata nie pal!!!! ja nie wzięłam ani maszka od 25 lutego leci już szósty tydzień. Można wytrzymać, naprawdę:-) trzymam kciuki, polecam ci jak zachce ci się pecika poczytaj o skutkach palenia w internecie, daję słowo-odechce ci się palenia, trzymam kciuki

kiniusia trzymam kciukasy za II krechy,uda się:-):-):-):-)

dziewczynki pozdrawiam was wszystkie i każdą z osobna, potem wpadnę na dłużej:-):-):-)

A ja znów zawroty głowy, ale z małą zmianką: nie w trakcie obiadu, tylko po nim...:baffled: :sick: Aj już nie wiem co o tym myślec..:confused: :baffled:

Ataata a zrob sobie moze morfologie... moze anemia albo gwaltowne spadki cisnienia... oczywiscie to sa opcje jezeli nie ma fasolki!!!

NieSamowita to trzymaj sie jakos w tej pracy, moze przynajmniej przez swieta troche odpoczniesz...

Ataata to chyba musze na Ciebie nakrzyczec!!!:wściekła/y: Jak Ty sie chcesz o dzidzie starac? A gdzie witaminki i dobre odzywianie... nic tylko pety i pety!!! Oj dzidzia z tego zdrowa nie bedzie... i mamusia tez!!! ATy, a Ty!!!

:-( :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :-(
Ło matko wagnies ale mi głupio teraz :zawstydzona/y: :baffled: :sick: Nie wiem czy to anemia, bo zemną to jest tak: jestem strasznie szczupła od małego i dość mało jem... już nie raz myślałam że mam anemie, robiłam badania i wyniki super!! Nawet dolnej granicy nie osiągały:baffled: Jakaś dziwna jestem, lekarze wiecznie twierdzą ze jestem zdrowa, a ja wcale nie..:sick:

Oprócz tego że mam zawroty głowy to jeszcze mnie jajnik boli. I wiem że sobie tego nie wmawiam:no: bo wogóle o tym nie myśle, dopiero zauważam to jak mnie zaboli, albo mi sie obraz zamarze przed oczami. No i anemia to bym sie zle czuła raczej cały dzień a ja mam to tak po obiedzie i do wieczora... Beznadzieja:baffled:

reklama
Do góry