reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Hej Kobitki!!! Wlasnie wrocilam z pubu. Troszke przesadzialm z alkoholem... Buuu...
Ale obiecuje ze to sie wiecej nie powtorzy bo mi bardzo zalezy na fasoleczce... Zostaje z Wami staraczkami... Razem bedzie nam razniej.... Moze na swieta uda nam sie zafasolkowac i bedziemy mogly naszym partneronm zrobic super prezent "na gwiazdke". Bardzo w to wierze!!!!! Ale ciiiiiiii... To ma byc niespodziewajka:-) Milej nocki dla Was... i owocnego heblowanka!!!!!!

reklama
Witam:-)
Z góry przepraszam, ale nie jestem w stanie dziś odczytac wszystkiego coście napisaly:sorry2::zawstydzona/y:M. okupuje komp, bo pisze pracę podyplomową, a ja nie jestem w pracy wiec nie mam dojscia do kompa. Zabralam sie za remont pokoju i widze ze potrwa to pewnie do polowy tygodnia:no: Zwaryjuje bo syf wszedzie nieziemski. Wpadlam aby was wszystkie pozdrowic i przypomniec o swojej osobie ;-), a odczytam wszystko w poniedzialek. Bużki:-)

I ja sie witam w pochmurnyb ranek.Sniegu jak nie bylo tak nie ma...........
Buziam wszystkie i zycze milej niedzieli:tak::-)
Kiniusia kochana jak tescior:confused::confused::confused::confused::confused:
Madigirl na pierwszym tescie robionym iles dni wczesniej mogly byc dwie kreski bo i mogl byc poczatek ciazy.Bardzo czesto dochodzi do zaplodnienia lecz niestety sie nie udaje i samoistnie nastepuje koniec tego procesu, a kobiety nawet o tym nie wiedza i w wiekszosci testow zalecane jest dlatego zrobienie testu w dniu spodziewanej @ ale nie wczesniej bo wlasnie wynik moze wyjsc mylacy.....

Ja również się pieknie witam i zmykam.
Kinusia co się z tobą dzieje?
Wszystkie staraczki, niestaraczki, ciężaróweczki pozdrawiam i życze miłej niedzieli

DZIEN DOBRY..
ja bylam na parapetowie wczoraj,,,juz w domu jestesmy,,teraz czekamy na encie na tatusi,,no i zobaczymy jak ebdoiemy gadali czy ze zgryzotem cyz normlanie...;-)

ewciu i eliczku przykro mi z powodu nieporozumień z facetami.
:-(
SPOKO,,ACH CI FACECI,,SZKODA SŁÓW I TYLE...

A własnie jak tam kiniusia testowniczka??
madgirl lepiej lec do lekarza,,bo po co ssie zadreczac...

Witajcie kochane.

Mamusiasynusia a mocno boli podbrzusze?
w sumie to troszke bardziej niż ćmienie. Wiesz o co chodzi.

Mamusiasynusia poloz sie moze do lozka, lepiej nie ryzykowac. Tylko sie nie denerwuj, przytul sie do meza i odpocznij.

Mamusiasynusia tylko bez nerwów. Marsz do łóżka, poducha pod pupę i grzecznie spać. Wszystko będzie ok
A ja dzisiaj dostałam @ więc od jutra zaczynam nowy, niestety nie starankowy cykl

Mamusiasynusia dokładnie, do łóżeczka i poleżeć ładnie. I nie martw sie zabardzo, mnie podbrzusze też pobolewało na początku, gorzej jak bys zaczela plamic, ale tfu tfu nic takiego nie bedzie mialo miejsca. Brzucho boli bo Ci sie więzadła naciągają, ale to napewno wiesz, więc już nie mondruje:zawstydzona/y:;-):-D
Dzięki wam kochane za słowa otuchy.

Halo jest tu kto???? Ja dopiero teraz moglam do was zajrzec...
Mamusiasynusia mnie tez bolalo z poczatku podbrzusze i to tak jak na @ trwalo to kolo miesiaca w sumie wiecej bo od zaplodnienia..:tak:..A w poniedzialek bedziesz miala odrazu USG? Pytam bo wiesz tak na oko to odrazu gin nie potwierdzi chyba ciazy tylko zleci badania itd.....A usg to tez przezpochwowe na poczatku ciazy zda egzamin:tak::-)No i zycze udanej wizyty u dobrego gina
Niewiem czy będe miała USG w poniedziałek, ale gin chyba wie co robi, bo dzwoniłam do niego w środe lub w czwartek i chciałam wcześniej do nie przyjść, ale on powiedział, że dopiero w poniedziałek - tak, aby chociaż tydzien po @ był. Zobaczymy co powie, w każdym razie zdam relacje.

Jestem jak najbardziej za zdjątkami na zamkniętym.:tak:
Co do Nas "wirtualnych" to może w przyszłości zdobędziemy się na mały zjazd naszej ekipy?
:-)
Zjazd wirurtualnych laseczek - SUPER POMYSŁ. Może nam się to uda, ale napewno zorganizowanie tego nie będzie łatwe.

:no: Hejka Dziewczynki!!! Tescik zrobiony ale dziwne rzeczy mi tu wychodza...
Tzn, @ nie ma od 12 dni juz, pobolewa mnie troszke podbrzusze, jeden test wyszedl pozytywny (pytalam sie kilku osob czy tez widza te dwie kreski czy tylko ja mam jakies halucynacje -wszytkie osoby potwierdzily ze widza dwie kreski), dzisiaj zrobila drugi test a na nim... za cholere nie ma drugiej kreski...Co robic?????????????????
Czytałam Twoje następne posty i wiem, że nie wyszedł ci następny test, ale sprawdź jedną rzecz - przy jakim stężeniu HCG wykrywają one ciąże. Może ten pierwszy był czulszy. Ja robiłam pierwszy z czułością 20 mlU/ml i wyszedł mi wyraźnie pozytywny, a drugi robiony dwa dni później z czułością 25 mlU/ml był tez pozytywny, ale kreseczka druga była słabsza niż na pierwszym. Trzeci kupiłam jeszce inny z lepszą czułością i był wyraźnie pozytywny. A cha i paskowe testy są podobno bardziej czułe niż płytkowe. Sprawdziłam na sobie. Mi paskowy wykrył ciąże (mam nadzieje) 4 dni przed @.

Iwonko a ja patrze na zabawki....... nie wiem co Oskarowi kupic pod choinke....... Zawsze mam z tym problem.
ja juz kupilam Matiemu pod poduszke Żółwia Ninja, teściowa drugiego - to napewno się ucieszy. Moje szczęście ma jeszcze chopla na punkcie Spider Mana.

Obie ma i wogóle się tym nie bawi. Ona najbardziej lubi zabawki sportowe, np rowerki, czy zjeżdżalnię, którą jej kupiłam na drugie urodziny, albo basen, który kupiłam jej wcześiej
To może kup jej hulajnoge taką dla małych dzieci z czterema kółkami. Jest fajna, bo stabilna. Napewno się ucieszy jak lubi sportowe zabawki.

Kiniusia i jak, był teścik? Zdawaj szybciutko nam relacje.

Ja dziewczynki według waszych zalecen leżałam wczoraj bardzo dużo (pomijając fakt pieczenia ciasteczek i ciasta) i wiecie, że dziś mnie nie boli. Tylko kręgosłup, ale to normalne.
Tak wogóle to musze się wam pochwalić,bo mam dziś 7 rocznicę ślubu. Przychodzą moi rodzice na obiadek. Powiem wam szczerze, że po tych siedniu latach malżeństwa i 11 latach bycia razem ja nadal strasznie kocham swojego małża.

Mamusiasynusia serdeczne gratulacje, dużo szczęścia i miłości i takich latek jeszcze razemw szczęściu ze sto wam życze!!!
060.gif

Hejka Dziewczynki!!!

Iwonka 2006 dziekuje za te informacje, bo to wtedy wyjasnia dlaczego za pierwszym razem byly dwie kreski. Myslalam ze jak juz widac dwie kreski to dzidzia to juz pewniak jest, dlatego bylam tak bardzo rozczarowana ze na kolejnych testach wyszla mi tylko jedna kreska...:-(

Ewcia 81 napewno pojde do lekarza bo jak to nie jest ciaza to moze byc jakas wredota bo juz 13 dni @ sie spoznia. Pojde w poniedzialek i mam nadzieje ze sie wszytsko wyjasni... Przynajmniej bede wiedziec na czym stoje... (chyba)

Mamusiasynusia zajrzalam do ulotek tych dwoch ostatnich testow ktore wyszly mi negatywnie i oba maja czulosc 25mIU/ml lub wiecej. Nie wiem jaka czulsc mial ten pierwszy ktory wyszedl pozytywnie... Pojde w poniedzialek do lekarza to sie wszytsko wyjasni... Nie wiem w sumie co mi jest bo pobolewa mnie podbrzusze i kregoslup i nie mam @ od 13 dni... Mam nadzieje ze to nie jest zadne chorobsko:-(

reklama
Mamusiasynusia bardzo się cieszę, że czujesz się lepiej. To znak, że musiesz teraz o siebie bardzo dbać.
Pomysł z hulajnogą rewelacja. Coś takiego napewno jej się spodoba. Szkoda tylko, że ja nigdzie takiej nie widziałam. Poszperam na Allegro.
I przede wszystkim wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!! Życzę wam jeszcze olejnych przynajmniej 77 wspólnych lat w miłości i zrozumieniu.

Do góry