reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Mamusiasynusia trzymaj się ciepło

Dobranoc, córcia z mężem mnie wołają i muszę kończyć, postaram się zajrzeć jutro, buziam wszystkie. Kolorowych fasolkowych snów

Mamusiasynusia tylko bez nerwów. Marsz do łóżka, poducha pod pupę i grzecznie spać. Wszystko będzie ok
A ja dzisiaj dostałam @ więc od jutra zaczynam nowy, niestety nie starankowy cykl

Dziękować, Dziękować i jeszczea raz Dziękować wam wszystkim za przemiłe słowa... aż mi sie lepiej zrobiło, ale to z radości;-)
Ja padam na gębe, kark mnie nawala, a to temu że znowu zrobilam przemeblowanie w pokoju.... i wiecie co, wstawiłam tam łózio dla Darusi:-) Udało sie:szok: i nawet kompa nie wywaliłam, a takie były plany:-D
Jutro sie pochwale jak to wszytsko wygląda, no niby żadna rewelacja ale zrobić cos takiego w nieustawnym pokoju 2m/4m to jest nielada wyczyn, że tak skromnie powiem:-D:dry::cool2:
Także jutro ostatnij raz wam porozwalam forum i pozanudzam fotkami:-p

dzieki Ataata za te fotki specjalnie dla mnie:-) :-* i buziaczek
wszystko jest sliczne i slodziutkie, podoba mi sie lozeczko, posciel w misiaczki ,wozek i kocham te kapciuszki, wogole wyprawka swietna, mam nadzieje, ze i ja niedlugo bede taka wyprawke szykowac- buziam i jeszcze raz dzieki, a to ze z ciebie laska to ja juz dawno wiedzialam i nie badz juz taka skromna;-)
Gosiu dziekuje, nie słodź mi tak bo mi głupio... ja to taka zwykła dziewczyna jestem..;-):tak::-p
A no i mam nadzieje, że Ty już tez niedługo będziesz taką wyprawke szykować, ale dla siebie....:tak: Tego Ci życzę bardzo mocno...

Sylciu co do wstawiania zdjęć to może Fallen Cie nauczy bo ona widze mimo iż jest nowa, to rewelacyjnie sobie radzi z wstawianiem zdjątek ;-)

Beatko Nestor powiadasz... to właśnie był u mnie konkuren dla Tako:-D Nestorek tez rewelka, nawet bardziej go chcialam, ale wygrał Tako bo trafiłam okazyjnie ito z kolekcji limitowanej w czarno srebrnym kolorze:-)

Ewcia no to super, pocieszyłas mnie ze wózeczek tej firmy sie sprawował dobrze. W takim razie napewno nie bede żałować ze go kupiłam:tak:

Mamusiasynusia dokładnie, do łóżeczka i poleżeć ładnie. I nie martw sie zabardzo, mnie podbrzusze też pobolewało na początku, gorzej jak bys zaczela plamic, ale tfu tfu nic takiego nie bedzie mialo miejsca. Brzucho boli bo Ci sie więzadła naciągają, ale to napewno wiesz, więc już nie mondruje:zawstydzona/y:;-):-D

reklama
Oj Ataatko, ja mieszkalam z mezem i synkiem na 9 m koszmar- wiem, co znaczy upychac wszystko po katach. Super, ze juz wszystko masz przygotowane dla coreczki.

Wszystkim laseczka zycze spokojnej nocki.

Do góry