reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

:-DAtaata śliczna ta Twoja wyprawka. Zdjonka mnie rozwaliły na amen!
Śliczne wszystko!!! Ja też już bym chciała, robić takie zakupy.
Jak na razie to czekam na rezultaty, pożyjemy zobaczymy.

Poza tym wszystkie dziewczyny ściskam, każdą z osobna i życzę miłego wieczorku, oraz jeszcze milszej nocki.
Duża buśka!!!;-)

reklama
Mamusiasynusia a w jakiej dzielnicy mieszkasz?
Na Ursynowie, a Ty?

Ataata śliczne łożeczko, a ubranka i wózeczek - aż dech zapiera. Normalnie, aż człowiek się rozczula.

Ja to chyba padne i nie doczekam tej wizyty u ginka w poniedziałek. Chyba w pracy to nie dam rady usiedzieć. T. powiedzial, że chce ze mną iść i skotrolować lekarza i gabinet w którym mam ciąże prowadzić (oby ciąże).

Pogoda dzis straszna, az z chałupy niechce się wychodzić. Czy przypadkiem nie złapała któraś z was promyczka ze słonecznego lata w jakiś słoiczek? Może pożyczycie mi na chwilke?

:-DMamusiasynusia u nas tez zimno i jeszcze ten wiatr.....brrrrrrr....... okropnosc.
Juz w poniedzialek wszystkiego sie dowiesz, kurcze juz nie moge sie doczekac. Tez to przezywam, badz dzielna i cierpliwa.:tak::tak:
:confused:Ale pustki, a mnie dzis taka dyskusja ominela.......:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Dziękuje wam Kochane dziewczynki...:tak: Ciesze sie że wam sie podoba.
Ewciu a rozwalone juz sklejone dlatego nic nie widać, z resztą to był tylko odłupany mały kawałeczek drewienka koło śrubki wiec nawet gołym okiem trudno zauważyć...

A to wam wrzuce jeszcze pare fotek, chyba sie nie obrazicie...:confused:
Wrzuce miniaturki żeby BB nie rozwalać

A tu ja z "moim" Kochanym psiskiem, Nandkiem Pierdołą

Tu ja i moje Beybe

A tu wyczyny Darusi, zobaczcie co cwaniarka potrafi zrobić z mamusi brzuszkiem:dry:

Dobra bedzie tego;-):-D

Dziewczynki UWAGA troche wam rozwale forum fotkami... pseplasam:zawstydzona/y::-p;-)

hehe Sylcia chętnie wezme;-)

dobre dobre, czyżby koleżanka nie wiedziała gdzie mieszka???:confused::szok: dziwne dziwne

gosiu this is for you

BEATKOOOOO gdzie zaginęłaś w akcji!!!

Wszystko prześliczne wyprawka , wózeczek i łóżeczko jak miło popatrzeć jakie dzidzia będzie mieć rzeczy i mebelki.

Witajcie

Ja niedawno wróciłam byłam z moim kochanym P , z tatą i szwagrem u siostry w Siemianowicach Śląskich. I zmarzłam niby autkiem ale z bloku do autka to wiało nieźle.

A teraz weszłam zobaczyć ile znowu napisałyście i jestem pod wielkim wrażeniem
dobrze wam się tematy rozkręcają.

To ja będę uciekać się wykąpać. Miłego wieczorka wszystkim

Papa kochane do jutra BUZIACZKIIII.....

Beatko jesteś kochana. Zdam szybciutko relacje w poniedziałek.

Swoją drogą to dziwne jak zupełnie obce osoby, których nigdy się nie widziało, rzekłabym wręcz wirtulane :) mogą być przyjazne i wydaje mi się szczere. Chyba poprostu takie rozmowy sa łatwiejsze i w dzisiejszym szybkim życiu nie mamy czasu na wiele rzeczy np. odwiedzanie znajomych, a tu mamy naraz kilka. Dziewczynki mam propozycje - może kazda wstawi swoje zdjęcie tak dla zapoznania, ale może to na zamkniętym.

to ja tak na chwilke

dzieki Ataata za te fotki specjalnie dla mnie:-) :-* i buziaczek
wszystko jest sliczne i slodziutkie, podoba mi sie lozeczko, posciel w misiaczki ,wozek i kocham te kapciuszki, wogole wyprawka swietna, mam nadzieje, ze i ja niedlugo bede taka wyprawke szykowac- buziam i jeszcze raz dzieki, a to ze z ciebie laska to ja juz dawno wiedzialam i nie badz juz taka skromna;-)

Beatko - super ze sie odnalazlas :-)pozdrawiam cie serdecznie

a ktos sie pytal chyba Dorotka ktora u mnie godzina , wiec ja jestem z okolic Chicago i jest 7 godz. roznicy do tylu wiec teraz u mnie np. jest 14:34 a u was po 21

ok uciekam i wpadne jeszcze nocka

Beatko jesteś kochana. Zdam szybciutko relacje w poniedziałek.

Swoją drogą to dziwne jak zupełnie obce osoby, których nigdy się nie widziało, rzekłabym wręcz wirtulane :) mogą być przyjazne i wydaje mi się szczere. Chyba poprostu takie rozmowy sa łatwiejsze i w dzisiejszym szybkim życiu nie mamy czasu na wiele rzeczy np. odwiedzanie znajomych, a tu mamy naraz kilka. Dziewczynki mam propozycje - może kazda wstawi swoje zdjęcie tak dla zapoznania, ale może to na zamkniętym.
Ja jestem za wstawieniem fotek, ale ja to zrobie dopiero na zamknietym:sorry2:

Dziewczynki na zamknietym to nawet w bikini wkleje.
Fallen in love, jestes bardzo szczegolowa dziewczyna....... a Twoj facet pracuje, uczy sie, jak tam relacje z przyszla tesciowa?

reklama
Do góry