reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Ataatko wyprawka prześliczna, i wózeczek, i twój piesio ( tak na wszystkie pieski woła moja córcia):-D:-D:-D:-D
Te maluśkie ubranka są takie słodziutkie , że moja Olka z niektórych już wyrosła ;))

reklama
Ataatko ale super wyprawka. A wyczyny twojej córci w brzusiu boskie (ja też tak chcę buuuuuuuuu). No i ty niezła laska jesteś.
No Beatka się wreszcie odnalazła. Widocznie usłyszała nas wreszcie hihihi

Sylcia, Ewcia Beatko dziekuje raz jeszcze.

A swoją drogą widze że zguba sie znalazła Beatko tak tak o Tobie mowa;-)
A wogóle w spr. wózeczka, to miałaś Tako???
Bo to jest własnie Tako, no moze i fajny i funkcjonalny ale ciężki jak pierun... 18kg
ja mam TAKO wózek..tzn teraz w piwnicy,,dla mnie super wózio,,tylko ciężki,,ale dawałam rade....superr fajny dla mnieee

Ataatko czekaj......ja mialam chyba Nestor, chyba.....bo to bylo 6 lat temu i tez wazyl 18 kilo. Ale fason byl prawie taki jak Tako, mial duze kola, swietna sprawa. Wszedzie z nim wjechalam, byl swietny jedyny minus to jego waga. No coz, nie mozna miec wszystkiego.
Ubranka tez sliczne, boskie.
Laseczki jestem i juz wiecej tak dlugo nie bede milczec......hihihi.......no ale rozumiecie....... mamusia, ploteczki.
Szkoda ze mnie nie bylo, bo dyskusja byla naprawde bardzo ozywiona.

Oj bardzo ożywiona Beatko, hihihi.
Żałuj teraz, żałuj.....
A was wszystkie gdzie wywiało kobitki?

reklama
Pseplasam dziewczynki ,że się nie odzywałam,ale byłam na zakupach.
Kupiłam pre-test i poczekam do jutra jak się prześpię i zrobię ten teścik,ale serducho bije jak cholera...
Dziewczynki ,nie odpiszę każdej z osobna,bo uciekam do pracy już,ale jutro wszystko nadrobię dokładnie.
Buziam Was!!!
Do juterka.:tak::-)

P.S.To jest naprawdę NieSamowite jak ludzie potrafią być do siebie podobni...:evil::evil::evil:

Do góry