reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Dziewczynki UWAGA troche wam rozwale forum fotkami... pseplasam:zawstydzona/y::-p;-)

Ataatko to fajnie że udało Ci się łóżeczko skleić, a co do miejsca to mam jeden pokój wolny, może ci pożeczę:-D:-D:-D:-D:-D
hehe Sylcia chętnie wezme;-)

Fallen - Będzin - Śląśk????!!!!:szok:...ups....mała powtórka z historii by się przydała, powinnaś doskonale wiedzieć że to ZAGŁĘBIE:tak::tak::tak:
dobre dobre, czyżby koleżanka nie wiedziała gdzie mieszka???:confused::szok: dziwne dziwne

Ataatka -nie rozbieraj jeszcze lozeczka, zrob fotke:-), a posciel juz masz kupiona pod dziewczynke???bo chyba napisalas ze zlozone i ubrane, ciesze sie ze udalo ci sie skleic :-)lozeczko
gosiu this is for you

BEATKOOOOO gdzie zaginęłaś w akcji!!!

reklama
Ano jesteśmy walnięte i co z tego hihi

Ataatko piękne łóżeczko. Nic tylko maluszka tam włożyć. A jaka ciekawa kompozycja z tym wężem.

Ataatuniu śliczne,,wowo jak super popatrzyc na takie łóżeczko,,fajnie i śliczne i wnętrze śliczne,,popr[ostu bajeczne,,,fajny wężyk,,,,superrrrrrrrrr,,a gdzie to rozwalone??

Ataata mi tez sie podoba bardzo:tak:fajne wzorki i ten waz idealnie pasuje:-)tylko materac i juz gotowe:tak:Super niedlugo ja bede szykowac sie tez tak jak ty .To jest takie fajne uczucie

Dziękuje wam Kochane dziewczynki...:tak: Ciesze sie że wam sie podoba.
Ewciu a rozwalone juz sklejone dlatego nic nie widać, z resztą to był tylko odłupany mały kawałeczek drewienka koło śrubki wiec nawet gołym okiem trudno zauważyć...

A to wam wrzuce jeszcze pare fotek, chyba sie nie obrazicie...:confused:
Wrzuce miniaturki żeby BB nie rozwalać

A tu ja z "moim" Kochanym psiskiem, Nandkiem Pierdołą

Tu ja i moje Beybe

A tu wyczyny Darusi, zobaczcie co cwaniarka potrafi zrobić z mamusi brzuszkiem:dry:

Dobra bedzie tego;-):-D

Dziękuje wam Kochane dziewczynki...:tak: Ciesze sie że wam sie podoba.
Ewciu a rozwalone juz sklejone dlatego nic nie widać, z resztą to był tylko odłupany mały kawałeczek drewienka koło śrubki wiec nawet gołym okiem trudno zauważyć...

A to wam wrzuce jeszcze pare fotek, chyba sie nie obrazicie...:confused:
Wrzuce miniaturki żeby BB nie rozwalać

A tu ja z "moim" Kochanym psiskiem, Nandkiem Pierdołą

Tu ja i moje Beybe

A tu wyczyny Darusi, zobaczcie co cwaniarka potrafi zrobić z mamusi brzuszkiem:dry:

Dobra bedzie tego;-):-D
wow,,co za wyprawka,,,śliczniusie kochana,ale wspaniałości,,fajna sprawa tak to wszytsko układać, prasowac dotykać,,super nie??
a brzunio,,wow,,alez alutka wywija u ciebie,,widac jej tam bardzo dobrzeee:-)

:-DHej laski , ale skrobiecie .
:tak:Bylam u mamusi, na zakupach i juz jestem.;-)Ale mialyscie ozywiona dyskusje, taki rarytasik mnie ominal......szkoda wielka......hihihi......
:-DZdjecia swieta rzecz na tym forum......hihihi.....
:-DAtaatko sliczne mebelki, czytalam posciki , ale maly:baffled:
zandarm juz stoi w kolejce do kompa.:confused:
:-D Wszystkim kolezanka zycze milego wieczorku- pozniej tu jeszcze wpadne.

reklama
Ataatko sliczny wozeczek, jak Oskarek byl maly mialam podobny. Bylam z niego bardzo zadowolona. A jakie sliczne lozeczko i ta posciel. Jak moj Oskarek byl maly ,to moja mama szyla posciel dla mojego synka, nie bylo nas wtedy stac na wymyslna posciel z gadzetami.

Do góry