reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
A gdzie się dzisiaj podziała nasza Beatka? Na pewno chętnie przyłączyłaby się do dyskujsji meblowej bo ma taki sam niesamowity talent w tej dziedzinie jak wy :-p ( ja to się nieznam niestety :no::-))

dobijający ten dzień dzisiejszy i ta pogoda to już w ogóle :baffled::confused:
nom kiepska...a widziałyście na nastepne dni,,u mnie beee koło 2-4stopni i deszcz ze śniegiem,,no szok,,,,:no:

A gdzie się dzisiaj podziała nasza Beatka? Na pewno chętnie przyłączyłaby się do dyskujsji meblowej bo ma taki sam niesamowity talent w tej dziedzinie jak wy :-p ( ja to się nieznam niestety :no::-))
dobra zawołajmy ją ,,tylko głośno BEATA

hej dziewczynki

ale napisalyscie stron:szok:
witam was w piekny poranek , juz po kawusi :-)

Sylcia- duzo zdrowka dla tescia zycze, zeby szybciutko doszedl do siebie i wyzdrowial:-)
Ataatka -nie rozbieraj jeszcze lozeczka, zrob fotke:-), a posciel juz masz kupiona pod dziewczynke???bo chyba napisalas ze zlozone i ubrane, ciesze sie ze udalo ci sie skleic :-)lozeczko
Fifi- no tak wolny piatek :-)ale zawsze zalatany:-(ale przynajmniej przy komp. moge posiedziec dluzej tak jak teraz, a tobie zycze zebys szybciutko sie wykurowala po slubie:-)-odpoczywaj i wygrzej sie jutro w lozeczku
Iwonka-poglaszcz ode mnie brzunio:-)
Puchatka- tez glaski dla Puchaciatka od cioci z BB

a co do mebli- to mi sie odmienilo- w POlsce lubilam nowoczesne, a teraz lubie meble w starym stylu , dom wydaje mi sie cieplejszy, lepiej sie czuje wlasnie w takich cieplych kolorach, braz , bez , kiedys w polsce jak potapetowalam pokoj na niebiesko to myslalam ze zamarzne:-pno ale musialo zostac:-D

ok pozdrawiam was wszystkie i uciekam bo jedzonko dla krolika musze leciec kupic:-)
trzymajcie sie i do pozniej

reklama
Do góry