reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Wiecie co? Jakos tak sie nudno bez NieSamowitej zrobilo. Nadawala wesolosci i otuchy temu wątkowi:-):-):-) mam nadzieje, ze kiedys do nas wroci:tak::tak:

hellołkaa
ja jzu dawno skończyłam,,byłam u baci na kawie,,,teraz jestem i mam zamiar odkurzyc,a potem po małego do peckolaa
ale poczytam posty,,tylko ich troszke jest:szok:

Ja już :-p
Łóżko sklejone, skręcone, ubrane i stoi sobie nas srodku mamowego pokoju:-D
Ależ sie tu działo... hoho.... same niesamowitości:-D

Byłam kiedyś na takim innym koncie i stąd to wiem :-):-)
Aha ....

Ataata jak tam łóżeczko sklejone? Mam nadzieję że tak, i że gdzieś je wcisniesz w pokoju :-D
Sklejone Sylcia sklejone.... stoi w dużym pokoju już złożone zaraz musze je rozebrac z powrotem, bo narazie niemam jeszcze miejsca na niego, a sama szfek nie przeniose i dziur nie wywierce;-)

Niesamowite jak ludzie sa do siebie podobni!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Iwonko no dokładnie:szok: To widze ze mi sie też ktoś z kimś skojarzył...:baffled:;-):-D

Jestem jakaś rozgarnięta to może dlatego :-:)-(
Hmm chyba raczej sie mówi "nierozgarnięta" a nie "rozgarnieta":-D;-)

fifi no dokładnie, masz racje że bez NieSamowitej to już nie to samo forum.... strasznie mi jej brakuje....:-:)-:)-(

reklama
Do góry