reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
nom w końcu,,tyle czytania,,ło matko,,a mialam odkurzyc,,ale zanim odpisze to po synala bede uciekła,hehee

Coś krótka ta imprezka była. Ostanio na "weselach" bawiłyście się dłużej. No nic, poprawimy już na wątku zamkniętym hihi
nom była większa,hahaa,,do nocy...

Sytuacja wygląda tak, że jestem wolna, choć P do końca nie skreśliłam. Skoro twierdzi, że mu zależy, to niech mnie jeszcze raz zdobędzie. :-) Jak będę z nim znowu szczęśliwa, to wybiorę go z grona facetów z którymi się będę teraz umawiać. Niestety dla P, teraz będzie mu znacznie trudniej niż za pierwszym razem. :tak:
. :-)
ale za to teraz,,albo stanie sie mądrzejszy i zobaczyl co stracil albo poprostu nie zaslugiwał na ciebie...;-)

Dzień dobry dziewczynki! Jak to wspaniale wstać z uśmiechem na twarzy. Będzie mi łatwiej przebrnąć przez dzisiejszy dzień. Dziś będzie równie ciężko jak wczoraj, choć bardziej z powodów zawodowych. Ale dam radę! Przesyłam wam moją radosną minkę, żeby wam również kąciki ust nie chciały się odczepić od uszu :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
no super humorek,to mi sie podoba,,buziak..

Mój teść miał udar, leży w szpitalu, trochę paraliż popuszcza więc może się cofnie.Musimy poczekać, w szpitalu spędzi ok 2 tygodni, o ile będzie wszystko ok.Jutro z moim małżem pojedziemy go odwiedzić.No ale muszę być dobrej myśli,że będzie ok.
no to kiepsko,,zdrówka zdrówka dla teścia...

A jestem z Będzina. Nie mieszkamy razem jeszcze. Tak w przyszłości ślub będzie. Na razie nam nie śpieszno. Teraz skupiliśmy się na synku którego pragniemy mieć. :-):-)
a gdzie jest Będzin???

Dobra ja uciekam na spacerek z dzieckiem wiec do pozniej:)
fallen in love to kiedy teraz testujesz? Pracujesz,studiujesz?
ależ rymowanko walnęłaś...

fifi to jak pęknie znowu to poleci przez okno i tak sie to skończy:evil:
uuuuu przez okno.....

Moje imie poki co dla wszytskich jest tajemnica i tak zostanie :-):-):-):-)
no własnie,,co z amała wredotkaa

Fallen my ksywki,a w sumie loginki ammy prawie jak imionkaa....:tak:

Witam,witam i :-):-):-):-):-):-):-):-):-) ślę wszystkim staraczkom, testowiczkom (dziwnie brzmi) i ciężarówkom!!!!!!!

zajrzałam tylko na momencik przywitać , bo dziś duuuuużżżżooooo pracy mam.

Będzin - przeszło 100 tys. miasto na południu, bardzo stare, słynie z zamku....to tak jeśli ktoś chciałby wiedzieć

Fallen - Będzin - Śląśk????!!!!:szok:...ups....mała powtórka z historii by się przydała, powinnaś doskonale wiedzieć że to ZAGŁĘBIE:tak::tak::tak:

Trzymajta się się dziewczynki cieplutko!!!!!!!

Witam,witam i :-):-):-):-):-):-):-):-):-) ślę wszystkim staraczkom, testowiczkom (dziwnie brzmi) i ciężarówkom!!!!!!!

zajrzałam tylko na momencik przywitać , bo dziś duuuuużżżżooooo pracy mam.

Będzin - przeszło 100 tys. miasto na południu, bardzo stare, słynie z zamku....to tak jeśli ktoś chciałby wiedzieć

Fallen - Będzin - Śląśk????!!!!:szok:...ups....mała powtórka z historii by się przydała, powinnaś doskonale wiedzieć że to ZAGŁĘBIE:tak::tak::tak:

Trzymajta się się dziewczynki cieplutko!!!!!!!
Ale zaglebie nalezy do Ślaska...i ztego co wlasnioe wyczytalam w necie nalezy po czesci do Malopolski;-):-);-):-):rofl::rofl::rofl::rofl:

Zgadza się FIFI, Zagłębie należy do Śląska, ale Zagłębiak nigdy nie powie,ze jest ze Ślaska...jesteśmy bardzo na to wyczuleni:tak::-)..ma to związek z historią Górnego Śląska , trwa to od wielu, wielu lat...są tu Hanysy (Ślązacy) i Gorole( pozostali)....

dobra ...to tyle pierdułek:-)

Małopolska ...tak też podają niektóre źródła, Sosnowiec graniczy z Jaworznem, a to praktycznie Małopolska, więc uważa się,że dwie dzielnice miasta leżą na ziemiach małopolskich.

reklama
Do góry