reklama
Ataata
Grudniowa Mama '07
Antiope przytulam....
Co do zamkniętego to musiała byś napisac do aniaslu, że chciala byś otworzyć taki wątek ze staraczkami i podać nicki osób które miały by dostęp do tego wątku... a potem jak już będzie taki wątek, to jak ktoś z nowych by chcial sie tam dostać a wy (te które dostęp mają) wyraziły byście zgode, to znowu piszesz do adminki, żeby dopisała te nowe osoby
Co do zamkniętego to musiała byś napisac do aniaslu, że chciala byś otworzyć taki wątek ze staraczkami i podać nicki osób które miały by dostęp do tego wątku... a potem jak już będzie taki wątek, to jak ktoś z nowych by chcial sie tam dostać a wy (te które dostęp mają) wyraziły byście zgode, to znowu piszesz do adminki, żeby dopisała te nowe osoby
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Hej dziewczynki ,troszkę mnie nie było,ale mam nadzieję,że nie gniewacie się na mnie.Przez jakiś czas chciałam się uporać z problemami w moim życiu.
Antiope ,ja także przytulam,a co do wątku zamkniętego to jest suuuper pomysł.
Ja także jestem za,gdyż chciałabym abyście wiedziały o wszystkim,ale nie bardzo chcę,żeby czytał o tym cały świat.Ufam Wam,bo jesteście mi bliskie,ale raczej nie chcę aby przypadkowe osoby czytały o moim życiu.
Ewciu ,buziam Ciebie i syneczka.
Za chwilkę jedę do mamy,a jak tylko wrócę to od razu nadrobię Wasze posty i już będę na bieżącBIECUJĘ!
Buziam Was i życzę miłej niedzieli.
Antiope ,ja także przytulam,a co do wątku zamkniętego to jest suuuper pomysł.
Ja także jestem za,gdyż chciałabym abyście wiedziały o wszystkim,ale nie bardzo chcę,żeby czytał o tym cały świat.Ufam Wam,bo jesteście mi bliskie,ale raczej nie chcę aby przypadkowe osoby czytały o moim życiu.
Ewciu ,buziam Ciebie i syneczka.
Za chwilkę jedę do mamy,a jak tylko wrócę to od razu nadrobię Wasze posty i już będę na bieżącBIECUJĘ!
Buziam Was i życzę miłej niedzieli.
E
Ewcia81
Gość
Antiope no kurcze,,tulimy mocko mocko i buziaczki przesyłamy,będzie dobrze,,zobaczysz...
Kiniusia dzięki,my tez pozdraiwamy i cąłujemy z matem...
Ja ide sie wysuszyc,tzn głowe...
Kiniusia dzięki,my tez pozdraiwamy i cąłujemy z matem...
Ja ide sie wysuszyc,tzn głowe...
E
Ewcia81
Gość
1.Antiope
2.Ewcia81
2.Ewcia81
E
Ewcia81
Gość
Beatko my raz na jednym watku,raz na drugim,,A ja moge- Beata 2710
Ataata
Grudniowa Mama '07
A i jeszcze sobie nazwe wątku wymyślcie ;-)
reklama
E
Ewcia81
Gość
wiecie co czy znacie jakas fajna kwatere w gorach..myz M postanowiliśmy jechac na moje ferie w gory an tydzien,,tylko w trójeczke z Matem,,ale szukam cosik fajnego z widokeim na góry,,,hehe...ale plany mamy...