reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Ewcia na necie jest duzo do wyboru kwater, pensjonatow. Wez lepiej pensjonat- pokoj z aneksem, dla rodzin z dzieckiem to dobre rozwiazanie. No chyba ze chcesz z wyzywieniem.
Swieta racja jestesmy raz na jednym watku, raz na drugim moze jeszcze na trzecim bedziemy......hihihi......

reklama
wogóle to gdzie moje maniery,,,,Dzień dobry nie powiedziałam...

A ciekawe ktora z nas na świeta zaciązy,,bo miałyśmy wsyztskie,,,a to juz niedługo te święta...
Wszystkie zaciążymy oczywiscie. Mam pomysła - napiszmy list do mikołaja to może na mikołajki lub Boże narodzenia nam fasolinke przyniesie.:tak:

Zazdroszczę wam wszystkiego... czyli tego ze już po ślubie i tego że macie lub staracie się o dzidzie. Ale myślę że na to u mnie też przyjdzie czas.
Na ciebie też przyjdzie pora - życze Ci tego z całego serducha. Bedzie ok.

Witajcie dziewczynki.....
Nie pisałam ostatnio bo samopoczucie takie sobie :-:)-(. Staram się myśleć pozytywnie i wiem ,ze tak się zdarza ale smutno jakoś nadal.........
Dziekuje za to,że jestescie ze mną i mnie wspieracie :-):-):-)

Beatko, Sabinko, Ewcia, Ataata, Asia, Antiope, Puchatku, Fifi, madigirl,Sylcia,Iwonka,gosiaczek,mamusiasynusia,Aga, Nika, moreme,czarnulka,elza witajcie kochane :-):-):-)
Kochana wiesz, że jesteśmyz Tobą. Rozumiem jak to boli. Człowiek robi sobie nadzieje, myśli jak to będzie, a tu ... nici z tego. Uda się kochana napewno szybciej niż myślisz . Trzymam kciuki za Ciebie i wszystkie staraczki.

1.Antiope
2.Ewcia81
I ja, i ja :tak::-)
Antiope to super pomysła, bo czasami chce się coś powiedzieć, a głupio tak na ogólnym. Przecież mamy wiele problemów, a nie każdy "przygodny przechodzień" musi o nich wiedzieć.

Kończe dziewczynki, bo lece do kościólka z małżem. Będe modlić się o fasolinke. Małż mnie zaczyna dołować, bo gada, że on wie, że tym razem nam się udała, a ja wiem, że właśnie nie. Nic kompletnie nic nie czuje.Nawet najmniejszych objawów, a on mówi, że wie i, że napewno się nie myli, bo przez czałe staranie ma pierwszy raz takie przeczucie. Chyba oszaleje, a do tego on mi takie rzeczy mówi. Wiem, że jak dostane to on znowu będzie zły chodził i będe to odczuwać i mieć do siebie żal. Buuuuuu Chlip chlipppp :-:)sad:

Mamusiasynusia swieta prawda, ja tez mam czasami sporo problemow i tez mi jakos nie na reke tak pisac. Po co ktos, nieproszony ma czytac o naszych klopotach i nas oceniac.

A może: Radości i smutki staraczek?
A co do listy, to myślę dziewczynki, że najłatwiej będzie kopiować tą, która już powstała i dopisać się na końcu. Inaczej łatwo będzie którąś po drodze zgubić.
1.Antiope
2.Ewcia81
3.Beata2710
4.Mamusiasynusia

Witam, ja również dopisuję się do tej listy :tak:, i super pomysłu

Idarnowska buziaczki i pozdrowionka dla Ciebie, w końcu na pewno się uda, i dzidzia zawita do Ciebie , trzymam kciki , żeby jak najszybciej, nie smuć się już;-);-);-);-)

Ewcia81
a może wybierzesz się w Besikd Sądecki, to się poznamy i spotkamy;-), widoki ładne, góry nie za wysokie, i ślicznie, ja mieszkam tu już 3 lata, i nie narzekam:-D:-D:-D:-D

Antiope Kochana trzymaj się u mnie awantura trwała 3 dni, na razie zaczyna wyglądać słonko, u Ciebie na pewno też znów wszystko będzie dobrze, Przytulam cię mocno:tak::tak:

Madigirl przykro mi że tym razem nie wyszło, przytulam Cię bardzo mocno, i trzymam kcuki, aby następnym razem się udało

A wszystkim życzę miłej niedzieli :-):-):-):-)

Napisał Antiope
A co do listy, to myślę dziewczynki, że najłatwiej będzie kopiować tą, która już powstała i dopisać się na końcu. Inaczej łatwo będzie którąś po drodze zgubić.
1.Antiope
2.Ewcia81
3.Beata2710
4.Mamusiasynusia
6.Fifi Trixibell

reklama
Napisał Antiope
1.Antiope
2.Ewcia81
3.Beata2710
4.Mamusiasynusia

5.Sylcia 31
6.Fifi
7. Lenna

hej lachony...piekny dzien dzisiaj :-)

Do góry