reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Witajcie:-):-)
Teścik zrobiony a zdjęcia nie będe wklejać bo wygląda tak jak wczorajszy myślę że jeden dzień to za mało żeby poprawic wygląd drugiej krechy i z kolejnym testem poczekam sobie do niedzieli ważne że jest druga krecha i chyba dwa testy nie moga sie mylic prawda:rofl2::rofl2:

Dzień Dobry!!
Ale byłam zestresowana jak czytałam wszystkie Wasze posty od wczoraj!! Chciałam od początku i napięcie mi tak rosło ... zwłaszcza jak Puchatce siadły baterie i nie mogła wstawić fotki.
Puchatko ja na Twoim teściku też widze drugą kreseczkę... blada bo blada ale widzę :tak: :happy: Strasznie się cieszę razem z Tobą i z reszta forumek!!! :-D

Ja niestety... dzisiaj po wstaniu zawaliłam temperaturę... byłam tak nieprzytomna, że najpierw napiłam się kawy w zimnej kuchni, ubrałam się a potem dopiero mi sie przypomniało o mierzeniu tempki... no i znów wyszła wysoka (36,7) ale to się chyba nie liczy bo od wstania zdążyła mi się chyba troszke zmienić. Po odwiezieniu Małża dla formalności zmierzyłam jeszcze raz a tu 36,2... chyba wyliczę średnią ;-)

Dolaczam do staraczek :-) jeszcze nie mam od porodu @ ale i tak mocno sie z mezusiem "staramy" bo nie wiadomo kiedy owulka bedzie ;-)

Puchatko, juz gratulowalam na glownym, ale co mi tam: GRATULUJE!!!

reklama
jedyne co mi póki co doskwiera to straszna wrażliwość piersi a dzisiaj to do tego stopnia że musiałam poszukac jak najdelikatniejszego biustonosza bo mnie wszystko raziło to dla mnie całkowita nowość i szok :szok::szok:i jeszcze troszkę boję się dziekowac za gratulację ale napewno jestem wdzięczna:tak::tak:

Do góry