reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Gwiazdeczko mam nadzieję choc póki co ciągle siedzi we mnie taki maluśki niedowiarek:eek: no ale z tymi piersiami to pierwszy raz tak w zyciu bo mnie nawet nigdy na @ nie pobolewały a dzisiaj zdecydowanie daja czadu:-D

Puchatko to na 100% dwie widoczne krechy:-):-):-):-):-):-):-):-)Nie mam mowyo pomylce dwoch testow...............nie!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) Wielkie gratulacje. Trzymam kciuki zeby wszystko dobrze...;-);-);-);-);-)

Matko Kochana!!! Do pracy leciałam na złamanie karku, żeby się dowiedzieć jak test wyszedł!!!!!!!!!!!!!!!

Puchatko GRATULUJĘ!!!!!! Wyniki z wczorajszego testu to już tylko formalność ;-)
Ty już nie możesz tego opić ale ja dziś lampkę wina za Ciebie i bejbika na 100% wypiję!

Strasznie się cieszę :-D

Ja dziś rozpoczęłam kolejny miesiąc mierzenia temki i znowu napełniam się nadzieją.

idarnowska, a co u ciebie skarbie?? Jak staranka?

Gwiazdeczko witaj wśród staraczek :-):-):-).
U mnie dobrze, staranka były ale malutko ;-);-). Zobaczymy co z tego wyjdzie ale na nic się nie nastawiam........
Chociaż jak patrze forum i niektóre dziewczyny w tym Iwonka2006 zachodzą w drugim cyklu (jeszcze raz gratuluje) to też bym już chciała.......

reklama
no to teraz będę miała zgryz co do wyboru lekarza bo ten do którego teraz chodze jest w prządku ale podobno boi sie ordynatora w szpitalu i na jego pomoc nie bardzo mozna liczyć a różnie być może z drugiej strony boje sie teraz iśc do nowego lekarza musze to przemyśleć :baffled:
Ilonko spokojnie napewno się uda to jest mój 22 cykl więc widac chyba jakaś magia w tych dwójkach :tak::tak:

Do góry