reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Hej Renatka79 masz racjie krytyki nie było:) Moja wina przyznaję się:) ale wytłumacze dlaczego tak napisałm : U mnie w liceum kilka lat temu była taka nauczycielka która uczyła mnie matematyki i jak oddawała kartkówkę to mówiła oceny , np. dobry czyli 4 a z koleji 2 to było w jej języku "zaakceptowany" :-) czyli w sensie "zaliczony" i tak mi się od górne skojarzyło że mój wózio jest na dwóje:-D :zawstydzona/y: :confused: A test właśnie robiłam i wyszedł negatywny:no: wiec pewnie kolejna urojona ciąża w tym miesiącu:-) ja już tak mam:) od jakiś 2-3 miesiecy albo i wiecej:D:D:D

reklama
Ataata no to czekam ;-)

Dziewczyna mówię wam zima to paskudna pora na dzieciaczka ;-) sama się w nią urodziłam (jakoś nie miałam wyboru:laugh2:) poczekajcie jak się troszkę ociepli może dzieciaczki do nas z tego powodu nie przychodzą :-D:laugh2: czekają na wiosnę :-D;-);-);-)

Ataata no to czekam ;-)
buzi@k a na co...??:confused: :zawstydzona/y:
Na obiecane fotki pewnie..:zawstydzona/y:
No więc sie tłumacze: dziś wyglądam jak potwór, a pazurki mi na zdjęciach światło jakoś dziwnie odbijają i nic nie widać:baffled:
Ale obiecuje że wkleje po niedzieli zdjęcie, bo jade na chrzciny więc napewno ktoś mi cyknie jakąś fotke :tak: ;-)

Ano na zdjątka :tak: Wypstrykaj się na chrzcinach i pochwal.;-)

Ja w niedzielę zaszalałam i kupiłam 2 pary butów jak mi sie uda to też sie pochwalę tylko muszę opanować trudną technikę wklejania zdjęć :baffled:;-)

Oooo super!!! Ja na punkcie butów i jeszcze spodni to mam świra :baffled: nigdy nie potrafie sobie odmówić tych dwuch rzeczy. Jak tylko mi coś w oko wpadnie w sklepie to stane na głowie, ale musze je kupić:laugh2:

Pochwal sie koniecznie:tak: :tak: :tak:

p.s. ja sie właśnie chyba przedwczoraj uczyłam zdjęcia wklejać. Wrzucam na fotosik.pl -stronka nawet w miare bo można pobrać kod na forum ;)

Dziewczyny mam taki mały problem:baffled:

Wczoraj miałam z moim bardzo poważną rozmowe:sick:, która szła w kieruku naszego dalszego być albo nie być...(razem):-( Bo od jakiegoś czasu nam sie wogóle nie układa, ciągłe kłutnie, fochy itd... Rozmawiliśmy chyba pól nocy, cały czas rozmawiałam z nim przez łzy, jakoś sie uspokoić nie mogłam...:-( No ale!!! Skończyło sie na tym, że za bardzo sie Kochamy żeby sie tak łatwo temu poddać i postanowiliśmy zacząć wszystko od nowa...:happy: No i zaczynamy od czegoś co już dawno temu chcieliśmy zrobić:

!!!!ZARĘCZAMY SIĘ!!! -w końcu:laugh2: Chyba w przyszłą sobote:szok: :laugh2:

Dobra przechodze do sedna sprawy:
Doradźcie mi w sprawie pierścionka zaręczynowego, czy lepsze jest białe czy żółte złoto??? Bo mam straszny dylemat:baffled: (Obrączki ślubne będą napewno ze złota mieszanego z przewagą białego, bo mój ma uczulenie na zwykłe złoto!!!) No ale to obrączki, które z daleka widać że są obrączkami ślubnymi, ale czy zaręczynowy z białego złota nie będzie wygladał jak zwyczajny srebrny pierścionek???:confused: :baffled: :sick:
Dziewczyny prosze doradźcie mi coś, jak wy widzicie tą sprawe bo nie wiem co zrobic...

Ataata polecam zaręczynowy pierścionek mieszany - czyli trochę białego a trochę żółtego złota - ja osobiście taki mam - mój mężulek wybierał, a obrączki też mam z mieszanego złota - POLECAM!!:-)

Ataata gratuluję!!!:-)

Co do pierścionka to napiszę tak:ja mam mieszany ale z przewagą żółtego złota, obrączki chciałam też mieć mieszane ale w ostateczności mamy z żółtego. Trochę poczytałam na temat białego złota i opinie nie są zbyt dobre ponoć z czasem szarzeje.

Koleżanka ma zaręczynowy z białego złota i faktycznie na początku myślałam że to srebrny ale nie oto chyba chodzi, w zaręczynach liczy się sam fakt a nie pierścionek.;-)

Jakbym teraz się zaręczała to wybrała bym pierścionek dość skromny i ze skromnym brylancikiem :laugh2::-D tylko kilka karacików:laugh2:

doticzka jak wprawdzie okulary nosze ale na pania profesor to sie raczej nie nadaje:-D to co bys juz nie miala watpliwosci PODOBA MI SIE TWOJ WOZEK:laugh2: :laugh2: :laugh2: , pozdrawiam Cie cieplutko;-)

Ataata GRATULUJE!!!a co do pierscionka to chyba nie ma wiekszego znaczenia skoro chcecie byc razem rzecz gustu:tak: , ja mam ze zlota i pierscionek i obraczki, biale zloto- moja siostra sie zareczyla i dobrze ze chociaz go zalozyla na wlasciwy palec bo w pierwszej chwili pomyslalam ze ladne sreberko se kupila:tak: :-D (palec ja zdradzil!!)

Buzi@k a ty tez tak masz ze jak buty kupujesz to i torebke tez do butow, bo ja to mam chopla na tym punkcie:laugh2: :laugh2: :laugh2: i fajnie by bylo wiedziec ze nie jestem sama z tymi dziwactwami:-D :tak: ;-)

reklama
Ataata gratuluje... ja mam z bialego zlota z delikatna wstawka z zoltego, a obraczki mamy mieszane... kwestia gustu - ja nie znosze zoltego zlota...

Do góry