reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
witaj ataata :-)

u mnie dzien nie byl az tak ciekawy jak u ciebie;-) , ale spokojnie... narazie

zacznie mi sie w przyszlym tygodniu bo jedziemy z wizyta do polski na tydzien:baffled: , to bedzie zalatwiania a jeszcze chcemy sie przeprowadzic:szok: , takze narazie sily regeneruje:tak:

a gdzie sie podziala reszta dziewczat

a Ty jak gotowa do testowanie bo mnie tak brzuch pobolewa:baffled: ...

No dziewczyny chyba poumierały:szok:

Do testowania gotowa, wogóle sie nie spinam ani nakręcam. A jeśli chodzi o bóle to ja już chyba wszystkie możliwe przerobiłam w ostatnich dniach :baffled: ale to chyba z przewrażliwienia, czuje nawet najdelikatniejsze kłucia, na które normalnie nawet bym nie zwrócila uwagi:laugh2: a najśmieszniejsze jest to ze chyba mam ciąże urojoną bo mi brzuch wywala na wieczór że wyglądam jak bym conajmniej w 3 miesiącu była!!!:laugh2:

A gdzie to sie przeprowadzasz??

:-D no to ja urojona ciaze mam juz od 3 miesiecy:-D :-D

ja w sumie zmieniam tylko mieszkanko bo miejsce zostaje to samo:tak:

:-D no to ja urojona ciaze mam juz od 3 miesiecy:-D :-D
Uff to mi ulżyło... bo już myśłałam ze zemną jest coś nie tak:baffled:

Zaraz pewnie przyjdzie Doticzka i Kindzia bo to nocne marki są:laugh2: a ja niestety musze uciekać:sick: bo mój już śpi, a dziś jakąś taką smutną minke miał, to go troszki poprzytulam:zawstydzona/y: :laugh2: ;-)

Miłego wieczorku Renatko i miłej nocki i do zobaczenia jutra na "raporcie";-)
Papa słodkich snów

hallo dziewczyny!!!

no tak sama sie pozegnalam to i sie sama przywitam:-D

ja juz do raportu staje: testowanko zrobilam :no: :no: :no: ale @ nie ma:baffled:

a co tam u Was Ataata, wagnies, dosia???

mam nadzieje ze Wam sie poszczescilo

Stawiam się do raportu:;-)

Renatko to ja mogę powiedzieć, że jak narazie to tobie sie poszczęściło bo jeszcze jakieś sznse masz... Ja nawet testu nie robiłam, bo dopadła mnie @ wredota, tzn jeszcze nie tak "oficjalnie";-) ale juz daje o sobie lekkie znaki, że wieczorem mnie dopadnie na całego!!!:laugh2: No i brzuch mnie boli, co za małpa!!:laugh2:

GODZINA 11.00...
...Przylazła wredota na całego!!!...
Kichnełam sobie i wypłyneła ze mnie hahaha!!! ;)

Hej dziewczyny sorrki że dopiero dzisiaj się odzywam ale miałam problem z netem ;/ wyłączyli nam przez przypadek podobno (mileli sąsiadą a nie nam) i przed chwilą wróciła z firmy która nam neta obsługuje i ich opierdzieliłam z lekka:p ale na szczęsie szybko włączyli działa już jak trzeba:)

U mnie przytulanka w toku:) ostatniuo jak napisałma Ataata buszowałam na BB o północy :p bo musiałam sprawdzić co u Was chociaż na chwilke:pi wkleić wóżęczek który nie dawał mi spokoju:) ale widze że nie bardzo WAM się podoba :p no cóż każy ma inny gust ;)

A wiecie co zastanawiam się nad jedną rzeczą :O Mimo to że dostałam @ spoźnioną strasznie się czuje :( bo cały czas boli mnie podbrzusze , nie mogę spać po nocach , nawet się na brzuch połóżyć ;/ źle się czuje cały czas mnie mdli , głowa mnie boli i spałabym non stop najchetniej i zastanawiam się czy mimo ostatniej @ nie zrobić testu , bo @ miałam ale była troszke krótsza , takiego normalnego okresu miałam 1 dzień a reszta to byłą tak że na całą @ starczyło by mni 4-5 podpasek :confused: i nie wiem co robić :eek: Najbardziej martwi mnie ból podbrzusza, a jak coś zjem to ból się zwieksza i odrazu lece do wc:zawstydzona/y: i tak non stop;/ nie wiem:no:

reklama
Doticzka hallo komu sie wozio nie podobal:wściekła/y: ?? Ja tam nie widzialam specjalnej krytyki:no: , a wlasciwie zadnej, przeciez Ci napisalam ze zaakceptowany!!:-) :-)
A test sobie mozesz zrobic przeciez nie musisz zyc w niepewnosci a sa kobiety ktore maja okres bedac w ciazy:tak: , takze szybciutko po tescik a jutro rano tutaj do nas do raportu. Czekamy!!:-)

Do góry