reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

hej Asialc glowa do gory

ja zdawalam prawko juz tutaj , tu jest znacznie latwioej, a w polsce wogole nawet nie myslalam o tym bo dla mnie to byla ciemna magia, wiec tylko gratulacje a za pierwszym razem to malo kto zdaje nawet faceci maja z tym problem, a w POlsce znaki i te skrzyzowania zakrecone jak ruski czolg hehe

wiec naprawde nie ma czym sie martwic -odwazna dziewucha jestes

reklama
Dobry wieczor:-)
Asiu nie ma sie czego wstydzic. Ja tez nie mam prawo jazdy i teraz musze rozpoczac kurs bo nie wyrabiam bez auta. A co do strachu to tez nic dziwnego. Ja bardzo balam sie auta, bo jako pasazerka mialam pare drastycznych wypadkow - nawet czolowke. M. mnie namowil zebym sprobowala siasc za kierownica, balam sie jak cholera, a teraz to o niczym nie maze tylko kiedy mnie zabierz gdzies gdzie bede mogla sobie pojezdzic:-)Za kierownica czuje sie pewnie bo to ja decyduje. Ale nie bede chyba kierowca spokjnym i chyba nie bede jezdzila wolno:zawstydzona/y:
A @ to rzeczywiście wyjatkowo u Ciebie wredna! Ale glówka do gory i walczymy o kolejny miesiąc. Prawda?
Buziakuje was wszystkie i macham:-)

Wpadam na chwilke bo nie mam czasu wogole na kompa:no:,jutro a raczej dzis bo to juz po polnocy:szok:,jade znow na stare mieszkanko siedziec w tym remoncie przez kilka dni :baffled:w sobote na urodzinki idziemy a i u nas w domu czeka nas malowanie scian,kupilam juz dzis farbe w kolorze zoltym zeby mnie na zime nie zlapalo przygnebienie od tej szarosci zimowej.:-D:-D:-D:-D:-D:cool2::cool2::sorry:
Asilac mojego siostra zdawala 7 razy:tak::-)nie ty piewrsza i nie ostatnia:-)mam nadzieje ze to ostatnia @ na przynajmniej 9 miesiecy:tak::-):-):-):-):-)

A tak wogole to po suwaczkach widze ze kilka testowan sie zbliza,oby pozytywnych dziewczyny bo ja raczej nie jestem w ciazy bo jakos tak nie zawsze byl czas....i wogole juz mi emocje opadly i co ma byc to bedzie:-)
Caluje was mocno i trzymam kciuki za szybkie dwie krechy u kazdej znas:-)

Dzień dobry:-)
Ja juz od godzinki witam nowy dzień. Zimno jak diabli, wiec musze uderzyc bo zakup jakies kurteczki na jesień. Trochę mi smutno że lato już mija, bo bardzo lubię tą porę. Jednak czas tak mi ostatnio biegnie, że zanim sie obejrzę bedzie kolejne lato:-) Ok. zmykam bo jeszcze pare rzeczy musze zrobic na kompku, a tu trzeba bedzie sie do pracy zbierać.
Milego dnia zycze:-)

wagnies i gosia_pl gratulacje i życzenia wszystkiego najlepszego z okazji 4. rocznicy ślubu!!
k020.gif

Asia nie martw się!! Ja też jak zdawałam prawko ukryłam przed wszystkimi, że zdaję praktyczny bo tak się stresowałam, że nie chciałam z nikim o tym gadać!!

Wczoraj Małzonek zabrał mnie na oglądanie kuchni - niestety z całego magazynu spodobały mi się tylko dwie i to jeszcze miały pewne wady, których nie chcę mieć w mojej przyszłej kuchni. A te ceny
e010.gif
...

Witajcie Kobietki!!!
Gosiu i Wagnies najserdeczniejsze życzenia z okazji rocznic ślubu oby każda kolejna mimo upływu lat była wielkim świętem i żeby wszystko co najlepsze między Wami zmieniało się razem z Wami żebyście zawsze odkrywali w sobie coś nowego i byście sobie byli największa niespodzianką i najbezpieczniejszą przystanią :tak::tak::-)

Asiu główka do góry i nie martw się ja zdawałam cztery razy ale od tak dawna nie siedziałam za kierownica że teraz to nowy kurs by mi się przydał:zawstydzona/y: napewno dasz radę i brawo za odwagę :tak::tak::-) Buziaki dla córci i czekam na relację z życia przedszkolaka :-):-)

Reszcie Forumek miłego i spokojnego dnia :tak::tak:

Witajcie,

Hausfrau, Puchatko dziekuje za pamiec i za zyczonka! Ja cosik sie na mojego wczoraj wkurzylam i dzis od rana jestm troche nabuzowana wiec okaze sie co dzionek przyniesie.

Asialc a ustalilas juz nastpeny termin? Bo ponoc strasznie dlugo sie czeka....

Wagnies, Gosia wszystkiego najlepszego z okazji rocznic slubu. Kolejnych wspanialych lat wspolnego zycia wypelnionych tupotem malych nozek.:-):-):-):-)
Asia ja pierwszy kurs na prawko robilam w wieku 18 lat i nie poszlam na egazmin, drugi w wieku 23 lat i nie poszlam na egazmi.chyba do trzech razy sztuka:-):-):-):-)
Hausfrau ja tez jestm na etapie wybierania mebli do mieszkania. Wyposazenie kuchni jest najdrozsze. Nie wiele z tego co nasz rynek mi sie podoba. A te, ktore mi sie podobaja sa kosmicznie drogie:sick::sick::sick::sick: Nie chcemy w to mieszkanie zbyt duzo kasy wlozyc, bo mamy w planach na przyszly rok budowe domu.
Elza w W-wie bylo rano 10stopni, teraz juz sie troche ocieplilo. A ja straszny zmarzluch jestem

Dzien dobry..u mnie dwojka dzieci je sniadanie,tzn ten starszy zjadł,a mój to tu jakies nerwy mi nadaje,,korek mały nie chce sam jeść tylko mam go kamrić,,ciekawe jakw przedszkolu będzie jadał...czuje,ze wogole nic nie bedzie jadł.....:wściekła/y::no::angry::baffled:i nerwa mam od rana.
Ja spijam kawe,a moj tu sie drze o jedzenie...
aSiu gratki,z eposzłam,a powiem ci ze super,ze jezdzisz i wogole,a to z enie zdalas za pierwsyzm razem to błahostka,,duzo ludzi nie zdaje za pierwszym razem prawka...powodoznka w dalszej jeździe...
Gosiu i Wagnies no to sto latek w pożyciu małżeńskim,dużoz drowia,szczęścia i miłości,oby tych rocznic było jak najwięcej i wszystkie usmiechnięte i wesołe...
Wagnies bedzie dobrze,,buziaki...
MIłego dnia...

reklama
Wyposazenie kuchni jest najdrozsze. Nie wiele z tego co nasz rynek mi sie podoba. A te, ktore mi sie podobaja sa kosmicznie drogie:sick::sick::sick::sick: Nie chcemy w to mieszkanie zbyt duzo kasy wlozyc, bo mamy w planach na przyszly rok budowe domu.

My podobnie. Mieszkamy w wynajmowanym mieszkaniu ale Małżonek chce kupować coś własnego najbardziej nastawia się na działkę i budowanie małego domku. Dlatego pojechaliśmy obejrzeć kuchnie bo czytałam, że juz na etapie przeglądania projektu mieć pewne wyobrażenie ile miejsca i na co się potrzebuje.

A co do spadku temperatury to chyba idzie jesień drogie Panie
a025.gif

Do góry