reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

witam!!!!!:-):-):-)
dopiero z pracy wróciłam, i tak co dzień:-(, zwykle jestem jeszcze później,szybko do wanny i zasuwamy z mężusiem do szwagierki na parapetówkę, pozdrawiam wszystkie, jutro mam wolne,zjazdu w szkole też nie mam, więc na pewno wpadnę i poklikamy, buziaki, pa,pa:-):-):-):-)

reklama
asialc no w końcu, po trzech dłuuugich tygodniach kąpieli w garnku gorącej wody!!!:sick: A zakupki to dopiero jak mi karte przyślą, ale itak musze uważać bo ja jak mam pieniążki w ręce, to jakoś tak mi strasznie szybciutko uciekają...:zawstydzona/y: nie wiedzieć czemu..:rofl2: :sick: chyba mnie nie lubią...;-)

Laseczki, a co wy poumierały??? Mój zaraz mi buchnie komputer i odda dopiero w nocy, albo znów coś popśuje!!!

czesc dziewczynki:-)

dzieki za kciukasy :-D napewno trzymalyscie:-D po mam duze szanse na zalatwienie swioch spraw pozytywnie:tak: ,a bez was tak latwo by mi nie poszlo;-) .

Ataata super ze masz taka tesciowke ,chociaz ja na swoja tez nie narzekam, tylko co by sie kobitkom kiedy nie odmienilo:-D

asialc, mufka, Wagnies, Doticzka, Kindzia pozdrawiam Was i buziczkam i prosze o jeszcze kciukasow ale to po weekendzie:-) , od ciebie Ataata oczywiscie tez :tak: ,ty se nie mysle ze ci ujdzie:-D :-D

Cześć dziewczyny! Już jestem po operacji i dziś wróciłam do domu. Mam nadzieję, że teraz będzie lepiej. Najgorsze jest jednak czekanie na ten wynik - ok. 2 tygodni. Więcej napiszę jutro, bo dziś to jeszcze nie czuję się najlepiej.
Śpijcie smacznie, dobranoc. :-)

Hej dziewczyny:) Co tam u Was? Jak sobie radzicie? Teraz jest u Was czas starania-przytulania:) czy testowania ?:) Bo ja wąłsnie szykuje się do ataku (zaczeły się płodne:)) i troszku przydało by się po przytulać co nie?;) A tak na serio to mam problem hmm aż wstyd się przyznać:zawstydzona/y: Boo chodzi o to że ja mam upatrzony jeden wózeczek jestem w nim zakochana i tak się strasznie martwie że nie bede go miała :no: Bo to ostani wózeczek z tej kolekcji i kontaktowałam się z producentem nawet :szok: i on powiedział że ma jedną ostatnią sztukę:wściekła/y: I co ja ma w tej sytuacji zrobić? Oni nie bede powtarzac juz tego modelu a w każdym razie nie mogą obecać:( Wiem wstyd mi że mam takie problemy:zawstydzona/y: ale to mi spefdza sen z powiek ;( tak bardzo chce go ale jak mam go juz zamówić skoro nie jestem nawet zafasolkowana?:-( Pomóżcie doradzcie bo kurcze ten wózio taki śliczny i idealny pod wzgledem funkcjonalności a i w przystepnej cenie:p i ostatniaaaa sztuka:confused: Buziaki:*:*

Ataata mam jeszcze pytanko do Ciebie bo masz taki fajny suwaczek , który pokazuje Twój cykl:) Pomogłabyś mi zrobić podobne cudeńko? Z tym że nie wiem jak skoro ja mam ostatnio cykle albo 28 albo 32 dniowe?:)

Doticzko pokaż ten wózeczek... pliss. Powiem Ci czy mi sie też podoba oki. A co do suwaczka to jasne że Ci pomoge. Ale nie potrafisz go sobie zrobić czy nie wiesz ile dni do cyklu policzyć??
.
.
.
No i sobie poszła... :(( No nic.
Zrobiłam Ci międzyczasie taki suwaczek, bo nie wiem czy nie wiesz jak zrobić czy chodzi o ilość dni. Ja zrobiłam Ci 30 dniowy, bo najlepiej wziąść średnią długość przy nieregularnych idealnie cyklach. Także zawsze sobie dodawaj 2 dni do tyłu i 2 dni do przodu przy owulacji. Prześle Ci go na PW jak chcesz to możesz go sobie wkleić do podpisu, ale itak lepiej zrób sobie swój bo zawsze bedziesz mogła go edytować, a pozatym co miesiąc trzeba robić nowe :)

No nic to i ja zmykam.
Dobranoc i miłej nocki i wogóle miłego weekendu wam życzę, mnie chyba nie będzie bo jadę na weekend do teściowej :)

papapapa

reklama
Do góry